Пазаруване от Amazon - тема № 104

• 83 414
  • 807
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте!
До Англия някой връщал ли е скоро и, ако е успял, с кой куриер?
Спиди не пращали, Български пощи пращат, но не искат с батерия (а това, което ще връщам е с батерия) и така ...
Благодаря предварително на отзовалите си!

# 121
  • Sofia
Здравейте!
До Англия някой връщал ли е скоро и, ако е успял, с кой куриер?
Спиди не пращали, Български пощи пращат, но не искат с батерия (а това, което ще връщам е с батерия) и така ...
Благодаря предварително на отзовалите си!

С GGBG връщах аз неотдавна. Пратката пристигна там сравнително бързо – за около 12 дни. Ставаше въпрос за доста скъп артикул.
Знам, обаче, че понякога GGBG много се бавят със сроковете на доставка – по споделеното от други потребители.

# 122
  • София
И аз връщах с ггбг.

# 123
  • Sofia
Аз също връщах скоро с GGBG. Забавянето зависи от това кога има пътуващ курс от Бг към УК.

# 124
# 125
Има намален Киндъл, ако се активира прайм. На мен ми дава свободен, но ако взема киндъла, ще мога ли да стопиран прайма после. Дано някой запознат се включи. И echo dot -пак прайм.

# 126
  • Там...
Може да бъде спрян веднага и пак ще е активен до края на безплатния период.

# 127
  • Пловдив
Има намален Киндъл, ако се активира прайм. На мен ми дава свободен, но ако взема киндъла, ще мога ли да стопиран прайма после. Дано някой запознат се включи. И echo dot -пак прайм.

Може ли линк?

# 128
# 129

Може ли линк?
Имай на предвид, че са били с дефекти и са фабрично ремонтирани. Аз имам един такъв още с копчетата и нямам проблем. Само казвам.

# 130
Купували ли сте Grifema смесители за баня и душ
доволни ли сте от качеството.

# 131
Здравейте  ! Ако активирам Prime с едномесечен безплатен тест период, но и условие "with obligation to pay" значи ли,че все пак ще ме таксува след като откажа абонамента преди да е изтекъл едномесечният период? Не си спомням предния път как точно беше...Thinking
Скрит текст:

# 132
Здравейте  ! Ако активирам Prime с едномесечен безплатен тест период, но и условие "with obligation to pay" значи ли,че все пак ще ме таксува след като откажа абонамента преди да е изтекъл едномесечният период? Не си спомням предния път как точно беше...Thinking
Скрит текст:
Не.

# 133
  • София
Как се отказваше Subscribe & Save, че не го намерих в първата страница?

# 134
katri даваш на моя профил и отгоре на долу е 5 -тия ред. В немския пише Spar-Abo verwalten а в английския Your Subscribe & Save Items.  После кликваш върху самия продукт от абонамента, отваря ти един прозорец и има опция за Cancel в дясната страна.

Общи условия

Активация на акаунт