Пазаруване от Amazon - тема № 104

• 83 487
  • 807
  •   1
Отговори
# 555
https://www.amazon.co.uk/Ninja-Processor-Auto-iQ-BN800UK-Silver/ … i=B088TT3QW2&th=1

Този имам, след като разкарах един Филипс. Стои ми на кухненския плот и не го прибирам, защото се ползва ежедневно за нектари/смутита. Особено голямата кана е топ заради тройния нож. Моторът е много силен.

В търсене съм на препоръчана бавна сокоизтисквачка, в която да могат да се вкарват цели плодове без нарязване.

# 556
  • София
Може ли накратко обяснение какви са Прайм дейс? Изпращат ти безплатно, без да си абониран за Прайм ли?

# 557
Може ли накратко обяснение какви са Прайм дейс? Изпращат ти безплатно, без да си абониран за Прайм ли?
Не. Само прайм абонати могат да се възползват от прайм офертите.
Можеш да опиташ прайм безплатно за гратисен период, но ако не го спреш след този период, си тегли абонамент.

# 558
  • София
Благодаря! Flowers Hibiscus Но все още мога да се абонирам за Прайм и до  0ч. довечера да поръчам.
И все пак какви са предимствата на Прайм?

# 559
Благодаря! Flowers Hibiscus Но все още мога да се абонирам за Прайм и до  0ч. довечера да поръчам.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1559201.msg46491766#msg46491766

# 560
  • Mediterraneo
Сандали Кларкс, някои номера са по 24 евро. Чак ми иде да си взема още 1-2 чифта, имам същия модел.

https://www.amazon.es/Clarks-Mira-Sandalia-Mujer-Combi/dp/B098QW … als_m1&th=1&psc=1

И Vans имат добри намаления в момента. Следя два модела, поръчах сега на 48 евро.

Сандалите за широк или тесен крак са?

По- скоро за тесен. Поръчах си аз и едни черни, не издържах. Имам розови Simple Smile

# 561
Благодаря! Flowers Hibiscus Но все още мога да се абонирам за Прайм и до  0ч. довечера да поръчам.
Пише подробно в линка, който Чревоугодник даде, но аз да си кажа, че за нас, тук, не виждам много смисъл. Безплатната и бърза доставка си е местна, за там. Друго не ме блазни. Това за мен, лично, разбира се.

# 562
Някой може ли да ми обясни как работи това чудо:
https://www.amazon.de/gp/aw/d/B08ZBDK8BT/ref=ox_sc_act_image_1?s … WKAKR8XB7XF&psc=1
Нещо не ми става ясно.

# 563
  • Варна
За мен - много големи. Бързата доставка до превозвач едно. По-добри цени понякога - второ. И трето и най- важно и полезно за мен е, че лимита за БД до превозвач пада и мога да поръчвам самостоятелно неща. За английския си плащам от години, само, че на половин цена/студентски/ заради дъщеря ми, която е там и си ползва амазон често.
Предлагат ли ми безплатен в останалите - задължително си го ползвам, а те често ми предлагат.

Да благодаря на дамата, която писа за безплатното връщане до немския амазон/има го и в първия пост/. Днес за първи път се възползвах, генерирах си етикет за връщане на артикула в амазон. Това автоматично генерира товарителница в Спиди, няма нужда да им се пише. За всеки случай може да се провери на сайта на Спиди за проследяване с номера от амазонския етикет (номера започващ с JJD, JVGL..). Занесох пакета в Спиди и това беше.

# 564
Някой може ли да ми обясни как работи това чудо:
https://www.amazon.de/gp/aw/d/B08ZBDK8BT/ref=ox_sc_act_image_1?s … WKAKR8XB7XF&psc=1
Нещо не ми става ясно.
Има клипчета в ютюб като му напишеш името. Кофата е с отделен резервоар, в който наливаш чиста вода и от нея се налива в първата кофичка където топиш мопа, после слагаш мопа във втората кофичка, която се върти чрез педал и мопа се изстисква сам.

# 565
Дали разбирам правилно (гледах клипчета), в първия контейнер слагаш малко вода от резервоара, която после изцеждаш с центрофугата. След като минеш даден участък, пак сипваш чиста вода, топиш вече мръсния парцал и пак изцеждаш?

# 566
Нещо успяхте ли да харесате от намаленията?

Аз купих на празна карта Yoto player plus starter pack и Yoto player mini plus starter pack, но още не съм сигурна кой от двата ще запазя за детето и дали няма да чакам по-изгодна опция.

Оглеждах се да започна с коледни подаръци, тая година имам 0 вдъхновение, друга година към октомври вече съм наполовина готова и опаковала. То като не знам на кого какво ще купувам, трудно става.

# 567
  • Варна
Здравейте, имали ли сте поръчки, за които изписва, че при доставката ще е необходима парола или подпис? Как се процедира в такива случаи, искам да използвате Лерон за доставка, тази парола на тях ли трябва да се предостави, изобщо как се случват нещата? Или да прежаля 11 евро за доставка до Бг Blush

# 568
  • Сф
От къде поръчвахте кафе капсули, в Амазон нещо не ми харесват като вид и цена? За Cafissima  капсули питам

# 569
Здравейте, имали ли сте поръчки, за които изписва, че при доставката ще е необходима парола или подпис? Как се процедира в такива случаи, искам да използвате Лерон за доставка, тази парола на тях ли трябва да се предостави, изобщо как се случват нещата? Или да прежаля 11 евро за доставка до Бг Blush
Имах наскоро такава поръчка от немския Амазон. Видях, че пишат нещо за някаква парола, но като ми е за първи път не съобразих какво трябва да направя. В деня на доставката от Габиели ми звъннаха по телефона да ми искат паролата. Намерих я в профила си в Амазон при данните от поръчката. Продиктувах им я и нямаше проблем с получаването. Вероятно е по-добре да им се изпрати предварително по имейл, за да я имат като дойде куриера.

Общи условия

Активация на акаунт