Рецепти от "Време за готвене"

• 124 527
  • 290
  •   1
Отговори
# 150
Момичета, от днес книгата е на пазара! Можете да я намерите в книжарниците на Хеликон, Хермес и Пингвините в цялата страна, в магазините Пикадили във Варна и София, както и на площад Славейков в София   Simple Smile

Последна редакция: пн, 05 мар 2007, 15:13 от Dona

# 151
  • До хладилника, който обичам
Още не съм я прочела читаво, за да знам добра ли е (сигурно!), но е много красива книга Grinning Обичам добре оформените книги - показват грижа за читателя!

# 152
  • При хората, които обичам
И аз да похваля книгата - хареса ми.

# 153
  • Countryside
Момичета, от днес книгата е на пазара! Можете да я намерите в книжарниците на Хеликон, Хермес и Пингвините в цялата страна, в магазините Пикадили във Варна и София, както и на площад Славейков в София   Simple Smile
Мерси Доне Mr. Green
До нас има пингвините още довечера ще я преслушам Flutter

# 154
Рецептите на Владо са страхотни  правих една рецепта пилешко филе в сладко кисел сос за горнитура варен ориз стана много вкусно

# 155
Dona,  прекрасна книга и отлично свършена работа на редакторката  newsm10  smile3501

# 156
Аз да попитам, има ли списание от предаването, или нещо не съм разбрала???  newsm78

# 157
viktory774 и  Nadya K , благодаря ви   bouquet
mimim , ще има списание, в момента подготвяме първия брой  Simple Smile

# 158
Така се радвам. Нямам търпение да излезе   chef

# 159
Може ли някой да постне днешните рецепти от предаването за салатата с бекон и агнешкото с бира и босилек. Не можах да си ги запиша. Благодаря.

# 160
dona благодаря за прекрасните рецепти   bouquet очаровам всичките си гости с тях няма ли вече собствен сайт Влади

# 161
Не, в момента сме стопирали работата по сайта. Надявам се скоро да го оправим  Simple Smile

# 162
Дона, за съжаление чак сега попаднах на тази тема и останах възхитена. Браво!
Въпросът ми, макар и доста закъснял, е: как се казва книгата и дали все още може да се намери по книжарниците?
Предварително ти благодаря и желая много успехи!

# 163
Детелина, благодаря  Simple Smile
Книгата се казва "99 + 1 рецепти от Време за готвене ". Има я в книжарниците Хермес, Хеликон и Пингвините, в магазините Пикадили, а ако си от София - на Славейков.

# 164
  • Countryside
Уф, много съм смотана тази тема се забута някъде и чак сега излезе, та купих си аз книжката много ми харесва Hug Браво   bouquet Само,че нещо взе да ми се разпада корицата  ooooh! сигурно ще да е от честото ползване  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт