Рецепти от "Време за готвене"

• 124 524
  • 290
  •   1
Отговори
# 135
И аз искам книгата с рецептите ! Дона, запази ми, моооооляааа...Е, ако я пуснете в някоя електронна книжарница или електронен магазин от рода на Данет, ще си я взема оттам. Но...искам я тая книга много, дано не я изпусна!

Офф, Дона, разбрах че сме от един град. Дали не се познаваме, а?

# 136
Мишенце, ще запазя  Simple Smile
Аз не живея в Смолян от 87 година, иначе преди това съм учила в 1-во - може оттам да се познаваме евентуално  Simple Smile

А ти всъщност в Смолян ли живееш в момента? Защото там ще я има със сигурност.

# 137
Нее, от доста време не живея там. А вече от известно време не съм и в БГ.
Едва ли се познаваме, но ще ми е приятно да се запознаем ! С удоволствие те чета.

Ако ще я има в Смолян книгата, ще поръчам на мама да ми я купи.

# 138
Ще я има в стария център, на сергията за вестници, която е до Клуба на учителя... на гърба на 1-во. Вероятно ще я има и на други места, ще ти пусна съобщение къде и кога точно  Simple Smile

# 139
Супер предаване, записвам всички рецепти, но за съжаление  го гледам само в събота и неделя

# 140
  • Countryside
Относно книгата, Дона плиииииийз запзи и за мен една Heart Eyes
Всички рецепти ли ще има вътре? Ааа и ако има голям интерес ще стане ли поредица - като на Иван Звездев да речем?

# 141
Камамбер, вътре са рецепти от първите 100 предавания, някои от тях съм поствала и тук. Освен това към книгата върви DVD с предаванията с карвинга. Нека видим ще има ли интерес и как ще тръгне... а по-нататък може да мислим и за поредица  Simple Smile
Момичета, и да ви кажа, че от 1 март започват пак нови предвания, в момента се снимат  Simple Smile

# 142
 Това е страхотна новина,че книгата е сДВД.надявам се Дона да ни информира от къде да си я купим.А колкото за интересе предполагам,че ще е голям,ние обичаме вкусните и  красиво поднесените ястия.Благодаря ти Дона за хубавата вест. Laughing

# 143
  • Countryside
Дона направих твоите пълнени яйца с риба тон ммммм Mr. Green
Сега мисля да направя и октоподите по гръцки и ще събирам смелост за еклеровата торта ooooh!

# 144
Дона, би ли пуснала рецептата за спаначеният огретен от снощи,
че му хванах само края?  Моля!!!
Благодаря!  bouquet  bouquet  bouquet

# 145
СПАНАЧЕН ОГРЕТЕН

Продукти

200 гр спанак
3 яйца
50 гр сирене
3 с. л. брашно
50 мл зехтин
100 гр кашкавал
3 гр универсална подправка
1 варен картоф
1 скилидка чесън

Приготвяне
В дълбок тиган с малко зехтин се задушава спанака; добавя се универсална подправка и скилидката чесън.
В малка тенджерка се приготвя сос бешамел – запържва се брашното в малко зехтин, разрежда се с вода до гъстотата на боза и се бърка; посолява се с универсална подправка.
Когато спанакът омекне, се добавя 1 яйце и се бърка. Добавя се бешамела и останалите 2 яйца, натрошава се сиренето и се обърква добре. Сместа се разстила в тавичка. Отгоре се настъргва сварения картоф. Настърганият кашкавал се смесва с 1 с. л. брашно и се поръсва върху картофите. Пече се 5 мин. на силна фурна.

# 146
  • Sofia
Аз съм една пишмян готвачка  Embarassed(понамързява ме, пък и домашните не са много ящни  Crossing Arms), обаче много апетитни ми изглеждат всички рецепти от снимките  Hug
Поздравления на целия екип на предаването!
Дона, има ли я вече книгата на книжния пазар, как се казва и къде мога да я видя и купя, пък току-виж се наканя да извъртя някоя завързана гозба  Laughing

# 147
Gena, книгата излезе от печат оня ден, но още я няма на пазара. Ще ви държа в течение кога и къде ще я пуснем  Simple Smile

# 148
Момичета, в неделя по Диема 2 Влади ще готви на живо в рамките на сутрешното магазинно предаване Уикенд - вероятно около 10 ч.  Simple Smile

# 149
Браво, Дона! Много се радвам за успеха на предаването ви. Разбрах, че и списание замисляте.

Общи условия

Активация на акаунт