Рецепти от "Време за готвене"

• 124 539
  • 290
  •   1
Отговори
# 180
Не разбирам???  newsm78,доколкото разбрах първият брои на списанието :"Време за готвене" е излязал май месец ,аз го търсия из нашите будки (живея в Разград)вече цяла седмица(разбрах че е излязло от самото предаване) и никои от продавачите не е и чувал за него .Защо?
Следях предаването с интерес,много добри рецепти- в смисъл по достъпни Wink-с много добро представяне ,но откакто започна SMS играта честно казано поспрях да го гледам....

# 181
  • Русе
mama1+2, сега разглеждам албума ти .Страхотно се справяш!Обичам да се занимавам с украси на ястия.Бях пуснала такава тема-идеи за украса на ястия.ако имаш други материали ще се радвам да ги видя там.
А сега въпрос-от какво е направена чашата за кафе на стр.9 от албума

Лили Благодаря за хубавите думи. Много ще се радвам, ако има такава тема, доставя ми огромно удоволствие да разглеждам украси на ястия и да се опитвам да правя и аз нещо.
Чашката е от сварено яйце /само белтъка/ вътре го пълниш с каквото искаш - жълтъка + нещо примерно, а дръжката е от кисела краставичка. Закрепена е с клечка за зъби. Някъде бях обяснявала, но вече не помня къде и кога  Simple Smile

Дона, това с предаването по 7 дни окончателно ли е? Защото, ако е така за мое най-голямо разочарование няма да мога да го гледам. Тази телевизия не се ли хваща само в София  newsm78. Дано да го излъчвате и по друга телевизия baby_neutral
А втория брой на списанието кога да го очакваме? Поне то да ми бъде утеха Cry

# 182
  • Русе
Искам да споделя поредната много вкусна рецепта от книгата "Време за готвене". Благодаря за идеите - от познати продукти - нещо по-различно като резултат. Peace
Днес за вечеря - Кренвиршчета в бекон на скара с баварски картофи и бирен сос

едното шишче е моя импровизация - само кренвиршчета цепнати в двата края /пак по идея на Време за готвене/ и между тях кашкавал

Последна редакция: вт, 19 юни 2007, 22:16 от mama1+2

# 183
  • Някъде на път....
mama1+2, супер! Думи нямам!   bouquet

# 184
Здравейте  Simple Smile
tiya, рецептите от списанието не се повтарят с тези в книгата, нови са. Една част са от избраните в СМС играта предавания, има и други.
polly , нямам представа защо го няма в Разград  newsm78 Първият брой излезе в края на май, разпространява се в цялата страна... Не знам от разпространителската фирма къде са доставили и къде - не.
mama1+2 , пак си направила чудни неща, браво   bouquet
Не мога да видя обаче тортата на Буболина , не ми се отваря снимката  newsm78
Телевизия 7 дни е ефирна за София, иначе се лови с кабел. За съжаление Диема се оказаха некоректни партньори... както и да е. Вторият брой на списанието ще излезе тези дни.

# 185
  • In a surreal moment!
Мила Дона двете с момичето ми следим предаването почти от начало - кога редовно , кога не , но сме много впечатлени от уменията на Влади - правите нещо чудесно - страхотен тим - БРАВО !!!  Чудим се ние защо прекъсна , а то сте се преместили - тук при нас от скоро ловим 7дни , но ще се пренастроим - важното е че разбрахме - благодарим ти !!! Много Целувки за екипа и най-много за Влади - да продължава да ни шашка със страхотните си украси ...нямаме търпение да стане 19ч и да го гледаме отново от днес !!! newsm51 newsm51 newsm51

# 186
Пепи, благодаря ти  Heart Eyes

# 187
  • In a surreal moment!
Ооооо , толкова сме нещастни с Цвети - хващали сме tv7  ,а не 7дни - ужасно , ужасно - много сме прецакани . Това е толкова несправедливо !  Дона дали няма да се преместите в друга по разпространена телевизия? Ние ще се надяваме - аз съм в голяма отпуска , детенце във ваканция и така се зарадвахме , че ще разпускаме с Влади , а и той ни зарежда с идеи !!!  Praynig Praynig Heart Eyes

# 188
Dona  ,благодаря за отговора, след ежедневно   досаждане на реп-овете ,най -накрая ми казаха ,че може и въобще да не го доставят,защото не всички списания идвали до нашия край  Thinking Crossing Arms .Сега понеже пък не хващаме и 7дни,ми остава надеждата в подновяване на сайта ви (ако не се лъжа е този http://www.mager.tv/??),но пък от няколко дни и той не се отваря,така че общо взето само това ми остана 
 cry

# 189
Има още един вариант да гледате предаването - чрез сайта www.iptv.bg. Там се гледат он лайн няколко телевизии, включително и 7 дни. Необходима е само регистрация. Единственото условие е вашият интернет доставчик да бъде доставчик на тази телевизия.

# 190
Dona, предвиждате ли  абонамент за списанието? И ако да, на каква цена?

# 191
Dona, предвиждате ли  абонамент за списанието? И ако да, на каква цена?
Ами не сме го обсъждали, в интерес на истината... трябва да го помислим  Simple Smile

# 192
 Praynig обмислете и решете в абонамент  ми е надеждата

# 193
  • София
Дона, сега виждаш ли я?

# 194
Да, супер е   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт