Бебешко вързопче щърка крие, през АПРИЛ за мен ще го развие!

• 22 485
  • 298
  •   1
Отговори
# 150
Срещата мина много добре Simple Smile,макар и в  намален състав!Доста си побъбрихме а накрая се разходихме по главната!
Качих само 2 снимки,защото "фотографката" не ни е фокусирала мн.добре и сме размазани..но и тези стигат!!
Приятна вечер на вс.мами!! Hug

# 151
Момичета, за съжаление ще ви натъжа - Сладка Мама ми е писала, че и тя е в списъка на мамите с ангелчета  Cry. Изтекли са й водите на единия ден, на другия е родила, а на следващата сутрин бебенцето е починало  Rolling Eyes. Не е имала сили да пита от какво  Tired. Надявам се да се оправи бързо и да нямаме повече такива новини  Praynig

# 152
Много ми става тъжно за всички мами с ангелчета! Дано, дано, дано да няма други! Дано и те бързо да се възстановят... Cry

# 153
  • Попово
Много неприятна новина...  Praynig

# 154
  Sad...съжалявам за Сладка мама, дано се възстанови физически бързо, за душевната мъка трябва време и сила....дано не е сама в тези тежки дни!

# 155
  • София
Здравейте!
Ауа е разказала в общи линии за срещата. Потвърждавам, че приятно си изкарахме.
За покупките за бебето: В събота и неделя следобяд пообиколихме няколко магазина, по-точно Айко, Комо и Малечко. Съответно първо да се похваля - капарирахме детска стая от Комо - оранжево и светло венге: 2 шкафа, гардероб, бюро , рафтове за книги и легло. Сега и да се оплача - по мебелните магазини няма кой знае какъв избор за детски стаи и съответно изборът, който направихме е с цената на много компромиси... Да не говорим, че макар на доста ниски цени, мебелите сякаш и толкова не струват... Е - поне се успокоявам, че след няколко години от неизбежни детски вандалствания, каквато и стая да се направи все ще е за тотално изхвърляне. Да успокоя момичешките мами - за момиченцата има по-голям избор и има такива сладурски решения! Бебешко легло още не сме избрали.
Сега да се оплача от търсенето на количка. Досега не бяхме разглеждали. Аз имах известна представа за цените, моделите и т.н. Но таткото живял в заблуда. Първо си мислел, че една количка става за всички възрасти, че просто се демонтира седалката и се слага като столче в колата... И в магазина се изненада как така има комбинирани, пък летни, пък отделно столчета за кола, кошове за новородени... Аз пък се стресирах от цените - мислех, че 700-900 лв е везумно скъпо, но се настройвах, че ако искаме нещо трайно и качествено и комвинирано си струва. Да ама не - в магазина ни сюрпризираха, че имат поне 10 комбинирани модела, но са към 1300-1600!!! Направо си излязохме посърнали...  newsm45 Къде намирате, бе хора, прилични и хубави колички до 700-900 лева?
Накрая след толкова обикаляне ми стана много зле - получих контракции, бебето пощуря, заболя ме всичко в гръдния кош... Егати - то ако човек тръгне така в съвсем напреднала бременнос да обикаля магазини - то направо да си носи сака за родилното и направо там да се прибира, а не вкъщи! За това днес цял ден лежах и реанимирах.
Влизам ве в положението Сиси и Теволер-гадно е да не намериш това, което ти трябва по тези скапани магазини.
Сега да си отговоря и аз на зададените въпроси:
Бебето смятаме като заначало да го натикаме в спалнята при нас, като за целта ще има изнасяне на гардероби и поместване на кошарка. Съседната стая ще е детската,но там възнамеряваме да заселим бебето като поукрепне (3-6 месеца). Естествено, неудобството и теснотията ще са неизбежни.
Освен реконструкцеете в спалнята и детската, смятам, че ще е удачно да сменим батерията на мивката в банята с такава, на която чучурът да е висок. Така ще стане възможно честото миене на нааканото дупе. Освен това трябва да се преустрои вентилатора - да се включва отделно от лампата.
Аз лично смятам, че една жена не може да си вкара по-голям автогол от това да се изнесе с бебето в друга стая и освен това и да разтовари мъжа си от всякакви задължения по отглеждането на бебето по принцип. Ара 75 добре е уточнила, че (перефразирам) Майката е на 24 часово дежурство без никакви почивни дни, а бащата е на работа извън къщи за няколко часа. Това означава, че който и от двамата да не се наспива нощем - на другия ден няма как да си почине и за миг. За това трябва отглеждането на детето да се разпредели поравно и да няма такива като "Аз утре съм на работа, а и днес цял ден съм работил - трябва да си се наспя. А ти нищо не правиш по цял ден - само едно дете имаш да гледаш". #2gunfire
Little cuttie, Vesselina i t.n. - хлад и студ, отчуждение и тем подобни... Честно казано (не че имам много опит) но май тези нещица се прокрадват рано или късно във всички семейства - при едни временно, а при други (не дай Боже) за постоянно... Със сигурност появата на едно бебе внася смут и объркване в семейството. Въпросът е от какво естество, защо, как и докога. Секс със сигурност известно време няма да се прави - има да се възстановяваме 1 месец, някои с шевове и повече... Да не говорим, че настъпват и хормонални промени, в резултат на които на не малко жени по няколко месеца хич не им е до сеекс или поне не могат (не че не искат) да изпитват удоволствие. Някои изсъхват за известно време - добре че са измислени овлажняващите гелове...
Уф- уморих се да пиша. Стига!!!
Ще ви помага ли някой (майка, свекърва, детегледачка)?

# 156
Много неприятна новина. Дано повече не се случват такива лоши неща.Ще се молим за ангелчето на Сладка мама.Чак след като прочетох ми мина мерака да разказвам за пловдивската среща.Все пак успях да кача снимките.

# 157
  • София
Ужас! и аз чак сега прочетох... А седях и си писах глупости...
ЧЕстно казано - много ми е мъчно за Сладка мама, а и се бяхме запознали на предишната среща... Дано Бог й даде сили по-бързо да преживее болката. Все пак - дано не се отчае много - нали вече си има едно детенце - заради него не трябва да се предава...

# 158
  • Разград-София
newsm45 newsm45 господи какво става?!?Ужасно съжелявам сладка мама и за алабина и за лита! newsm45 newsm45 smile3518 немога да повярвам толкова мъка толкова много болка.... бъдете силни милички!! Hug

# 159
  • БГ
много ми е тъжно, сладка мама от мен само  Hug и повече сила!

# 160
Ужас! Това не е нормално, вече започвам да се съмнявам в компетноста и добронамереноста на наще доктори!!! Май освен парите нищо друго не ги интересува! Тръпки ме побиват!  smile3518

Пролет къде ги намираш тези скъпи колички не мога да разбера? Е заслужава ли си за нещо което ще се използва 2 години да се хвърлят толкова пари, още повече че бебето ти няма да спи в количката и ще я използва средно 15 минути на ден... А комбинирани колички ( лято/зима) за по 250 лева с 4 колела амортисьори и т.н. можеш да намериш и на бул. Гоце Делчев срещу Лучаното. Вярно че марката е Чиполино, а не Ферари  Crazy , ама какво значение има ...

# 161
  • София
SLADKA MAMA, ужасно съжалявам. Не знам какво да кажа.

Вече не знам какво става.  Cry

# 162
  • Пловдив
И на мен ми е много, много тъжно за SLADKA MAMA, а и за останалите мами с ангелчета... newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

# 163
  • София
Боже колко мъка има по този свят, Боже! Cry Cry Cry

SLADKA MAMA, ужасно съжалявам за лошите събития, които са се случили с теб!  Praynig Моля се за твоето ангелче! Събери сили и погледни около теб - там те чакат най-милите ти същества! Следващият път ще е успешно и безпроблемно!!!!  Hug Не спирай да вярваш в доброто и в късмета си!

# 164
 Weary Много съжалявам за загубата, Сладка Мама!

Общи условия

Активация на акаунт