Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за хранене по време на бременност?
Какви са причините за гаденето по време на бременност?
Какви са препоръките за облекло по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за хранене по време на бременност?
-
Какви са причините за гаденето по време на бременност?
-
Какви са препоръките за облекло по време на бременност?
-
Какво представлява ЖК и кога започва да се води?
-
Какво представлява нухалната транслуценция и кога се прави?
Stefania,Пловдив

Малчо вече е 13мм, дългуч мамин! И си пулсира, пулсира. Ех, мирясах и аз и по-спокойно ще дочакам началото на октомври - тогава ще ходя за нух.транслукенция.

.какви са тиа магарета на които ви качват,тука въобще не се бърка,само видеозон и кръвни изследвания и урина.абе те си знаят работата-ама ми е интересно
.лека вечер на всички аз ще сядам да вечерям
-направо ме притесни с тези 13мм много голямо бе, с какво се храните
моето е едва 7мм-мили мами споделете вашите колко са че аз почнах да си мисля щтуротии
Не се шашкай! Зависи как са го измерили на видеозона, под какъв ъгъл се гледа, малко да мръдне ръката на доктора и ей ти ги на 5мм разлика. Само си представи колко малко са 5мм! Освен това при мен явно овулацията ми е била по-рано от 14-ти ден и затова бебето върви по-напред. И за да се успокоиш съвсем виж какво пише в сайта на бг-мама