Събра се весела дружина, с термин АПРИЛ, догодина

• 13 287
  • 294
  •   1
Отговори
# 15
  • Русе
Хайде и аз да се запиша!!!Браво на Ясмина за новата тема   bouquet Леко бременеене на всички  Hug

# 16
Би ли се похвалила с новите си придобивки и със снимков материал?  Wink
И мен също ме стягат вече дънките, но добре, че имам една-две по-широки поли и за сега спасявам положението, но все още не съм ориентирана от къде и какво да си търся. Ще се радвам да споделите опит!
Сега и двата са за пране  Grinning Единият виси на простора.

Значи, ще ви открехна за покупки, ама после ще черпите  Grinning Grinning Grinning
Има един магазин-на Блага Благоева. Намира се на бул. Васила Левски, малко след БСФС, посока Попа, отдясно. Имат много ама много хубави неща. И най-готиното е, че каквото и да си харесаш-панталон или пола, ти го прекрояват за бременни  Hug Хитро, а?
Не е много евтинко, но спрямо магазин за бременни си е просто за без пари. В момента имат и намаление. Имаха готов панталон за бремемени, тъмно бели джинси, прави, с ръб, мнооооого готини. Бяха намалени от 40 на 20 лв  Crazy Mr. Green Та тях си купих. Адски са удобни.
Обаче си харесах и дънки и имат и хубави поли. Шият по-скоро спортно-елегантно, но има и по-спортно. Отдавна съм им фенка, и мога да заява, че всичко е много качествено  Grinning

Хайде, ако си купите нещо, да се похвалите  Grinning

# 17
Ооооо kalli , страхотна си благодаря! Изобщо не предполагах, че точно там ще има неща за бременни  Wink Ще почерпя (но ще се въздържа да сложа някоя апетитна тортичка, да не му се прияде на някой  Laughing ). Ще сложа снимки като си купя нещо.

# 18
kalli благодаря за инфото нещо се шашкам май? #Crazy
Добро утро Simple SmileSimple SmileSimple Smile Вижте в колко часа ви пиша 3.57 сутринта ..кукуряк съм от 1.30 #Shocked
По принцип преди 10 часа сън си ми бяха супер , а 8 часа ми идваха малко сега вече незнам какво става. Пълна инсомния Wink
Четох книга, въртях се не та не, сега съм малко тука и ей сега отивам да се пробвам пак да заспя Simple Smile
ча0 от мен

# 19
  • Popovo
Ето и моя отчет за новата темичка:

Днес ходих на лекар и познайте какво - видяхме сърдечна дейност!  Two Hearts Малчо вече е 13мм, дългуч мамин! И си пулсира, пулсира. Ех, мирясах и аз и по-спокойно ще дочакам началото на октомври - тогава ще ходя за нух.транслукенция.

Иначе симптоми при мен - никакви. Все едно не съм бременна, ако не бях го преживявала два пъти щях да се шашна. Но пък и като си видях Пулсарчо, се кротнах, че явно така ще я карам и викам направо да се запиша в групата на късметлийките  Laughing

Та значи предишната анкета показа, че повечето ще ходят на ЖК по ЗК и отделно при частен гинеколог. И аз така, няма се цепим от колектива, я! Обаче подразбрах, че се чака до 12-та г.с. за да те картотекират. Един вид, да се види ще я бъде ли тая бременност или не. Някой записал ли се е вече на ЖК по ЗК?

kalli - браво, само така!

Аз се записах на ЖК по ЗК вчера.

# 20
  • Popovo
Качила съм почти 2 кг. от 47 на 49 съм сега.
запис и от мен.честито на чулите сърчица.виждам че има разлика на прегледите в България и чужбина #Crazy.какви са тиа магарета на които ви качват,тука въобще не се бърка,само видеозон и кръвни изследвания и урина.абе те си знаят работата-ама ми е интересно Joy.лека вечер на всички аз ще сядам да вечерям  chef

Магарето е масата на която те преглежда гинеколога  Sick, моят каза, че тези изследвания са задължителни. Вземат посявки за цитонамазка, гъбички и още три вида проби, ама ги забравих другите Embarassed, за мен беше важно да си видя бебчето всичко ли е наред, а пък другото го пропуснах покрай ушите си.

# 21
  • София
Здравейте и от мен в новата темичка Simple Smile

Доста рано съм станала, но отивам да ми взимат кръв Simple Smile

Аз искам да ви питам нещо, съжалявам за глупавия въпрос, но какво точно е "нух.транслукенция" и кога се прави, защото на мен никой нищо не ми казва за изследванията, които трябва да ми се правят и нищо не знам  Embarassed
От вчера ми се повръща ужасно, но още не съм започнала, надявам се да не започна защото сега не мога да си взема болничен Sad

Лек ден на всички Simple Smile

# 22
3дравейте мили мами Hug, бър3ам да се ра3пиша, че докато се включа, вече имаме нова темичка.
Браво на Ясмина. Чудесно се е справила Grinning
При мен няма нищо ново. Никакво прилошаване, ама така си бях и с каката, добре съм си, не мога да се оплача.
Момичета с повечкото килца, па3ете се. Не се отпускайте, рано е още да качвате толкова много. Ще ви е трудно после със свалянето. Просто съвет, с добри намерения Grinning

# 23
  • София
Здравей Аynav Simple Smile

Аз също имам проблем с килцата, но преблема е че аз не ям нищо повече или по-различно от преди, на моменти просто имам чувстото че качвам от въздуха. Ям си както преди даже в последната седмица и по-малко защото си загубих апетита, но въпреки всичко килограмите си се трупат Sad

# 24
Аз пък нямам кантар в къщи и не знам колко съм качила  Laughing Всички дънки все още ми стават. Само като седя за по дълго време ме стягат малко на корема и си откопчавам копчето  Laughing Не е ли малко рано за панталони и дрехи за бременни? Аз вчера си купих едно тънко пуловерче от Манго - долната му част е ластична и ще може да се разтяга при порастването на коремчето Simple Smile Аз все още не знам март или април , в 10 1/2 - 11 седмица съм. Бебо беше 3см преди 1 седмица.
Някой дали е виждал из магазините ей такова -
.
Ето така се носи -

# 25
Привет, разписвам се и аз, ама пак съм последна  newsm78 ей ...много пишете  Laughing
Пожелавам на всички мами лек и прохладен ден!
Няма да се отчитам защото няма с какво  Thinking

# 26
  • При моето съкровище
Здравейте момичета,
Ето че и аз се престраших да се включа при Вас - ще ме приемете ли в Априлската група 2008?  Simple Smile
Признавам, че отдавна ви следя, но чак сега събрах смелост да се включа. Докторът каза, че терминът ми е за 14. Април, а според всички калкулатори излиза 12. Април, така че и аз не знам, но предполагам, че живот и здраве до края може и още да мръдне с някой ден  Rolling Eyes
Миналата седмица бях на втори преглед и толкова се развълнувах, щом доктора каза, че бебето има сърдечна дейност, та не запомних подробност по размера му  Embarassed - само запомних, че точно съвпадаше със седмиците си по мои изчисления  Wink
Та така аз съм Елчо на 29 години и очаквам моето първо бебче Април 2008.
Радвам се, че ви има.

Поздрави от нас и хубав ден

# 27
  • София
Не съм виждала такова нещо, но още и не съм ходила по такива магазини. Знам един магазин за бременни на колоните до женския пазар проверявала ли си там дали ги няма тези неща.
Между другото изглеждат удобни Simple Smile

# 28
Привет и от мен, момичета! Hug
Ясмина, темата е чудесна. Поздравления за труда ти  bouquet
На мен много ми се гади сутрин и повръщам (добре, че не всеки ден, ама през ден Rolling Eyes). Въобще не мога да погледна месо и риба или готвено ядене Sick Вече изобщо не готвя манджи. Кажете при вас как е?
Относно добавките - аз взимам само фолиева киселина. Докторът не ми е предписал витамини. Може би в момента с това изобилие от плодове и зеленчуци не е необходимо? newsm78

Elcho, добре дошла в нашата весела дружина Hug

Приятен ден на всички  bouquet

# 29
Елчо, добре дошла  Hug

С изследването за нух.транслукенция всъщност се търси Синдром на Даун, като се мери едно разстояние в гънката на вратлето. Доколкото знам се прави към 12 г.с.  Thinking

За подуването на корема, то се получава от червата. На хормонална основа се променя състоянието на червата, задържат много газове, получава се запек и оттам се получава подуването. Това вчера ми обясни докторката  Thinking Иначе за статистиката, предишната ми пбременност я изкарах с дрехи за бременни от началото на 4 месец  ooooh!

Вчера ходихме и ние на държавната ЖК. При моята лекарка няма такива работи като 12 седмица. Видя се 16мм бебче със сърдечна дейност. Аз обаче съм с обърната матка и се наложи да изпия повече от литър и половина вода и да седя под ехографа повече от 40 минути за да огледаме хубаво човечето Simple Smile  На държавната ЖК ще ходя пак след 2 седмици, пък днес съм на частната в Токуда  Crazy

Вчера докторката яко ми се накара като ме видя на какво приличам, нали не мога да хапна и да пийна нищо и ме предупреди че ако не се взема в ръце ще ме вкара в болница да ме захранват със системи и днес се опитвам да се взема в ръце, макар че положението със стомаха ми е ужасно  ooooh!

Кали, много се радвам че не повръщаш повече миличка, само така го давай  Heart Eyes

Много целувки на всички и леко бременеене  Hug

Общи условия

Активация на акаунт