Бебешко вързопче щърка крие, през АПРИЛ за мен ще го развие!

• 22 373
  • 298
  •   1
Отговори
# 90
филка ме изпревари с отказа си.

тогава чакам някой да потвърди във форума, че ще идва за да не се окаже че чакам сама

мами пишете за да знам дали да тръгвам

# 91
newsm51 newsm59  Честит рожден ден,dari stz! 

Бъди здрава и много щастлива .Желая ти здраво и послушно бебче през април .

# 92
  • София
ЧРД, dari stz!  Много поводи за усмивки ти пожелавам!     bouquet

Аз най-после наснимах малкото купени неща за бебка, както и себе си. Така де, шкембето си.  Laughing

Момичета, напоследък взех да забърсвам разни неща с шкембе.  Embarassed Вие свикнахте ли му с габаритите? Сега само се бутам по малко, но ме притеснява, че когато порасне още, сигурно ще се удрям направо. ooooh!

Аууу, току що като ми излезе постинга видях, че бебчето от лентичката ми е скочило в седми месец. Малко раничко, бе!  Grinning Но ми стана много приятно. Heart Eyes

# 93
Здр. на всички
Аз бях за срещата но се оказва,че среща няма да има
Пловдивчанки не можем да се организираме или имаме много ангажименти?
С мими81 започнахме курса  в центъра за бременни.Антоанета е много готина и в понеделник имаме репетиция за празника на 19.01. в Панаира.
Много усмивки на всички  и сладки ритничета. Laughing

# 94
ЧРД дари стз hbday
и много happy bd

# 95
Аууу, току що като ми излезе постинга видях, че бебчето от лентичката ми е скочило в седми месец. Малко раничко, бе!  Grinning Но ми стана много приятно. Heart Eyes
Хехе, Илит, аз съм същата като тебе Grinning Wink
Много обичам да си зяпам лентичката и се радвам на всяка промяна, на всяка отброена седмица!
Ето, днес пише, че до края остават точно 100 дни и на мен ми е гот Party

ЧРД на Дари и от мен!
Много здраве, любов и щастливи мигове с малкото априлско бебече
Heart Eyes

За утрешната среща в София продължавам да съм под въпрос. При мен няма да стане ясно до последния момент Confused

# 96
 kena ти беше ло потвърдила за срещата? аз не си спомням можеше и да се получи с теб щяхме да сме 3 мами, а сигурно щяха да се появят и още. давайте предложения за през седмицата че аз заминавам другата събота,  а много ми се иска да се видим преде да замина.

и репетицията за 19.01 не е ли във вторник на мен така ми казаха доколкото си спомням. пак ще проверя (и аз посещавам курса)

П.С. честито на рожденичката да си жива и здрава и много щастлива с бебока април

# 97
  • БГ
ЧРД дари стз   bouquet много щастие и сладко беб4е!
здравейте момичета, завиждам ви за срещичките,да показвате снимки после.при мен нещата са ок, ходя си на рабова, имам чуство че корема Hug ми порастна за 1 седмица.Усещам бебето по-често сега, не продължително ама има почуквания разни отвътре.Не съм се записала още за ФМ,мисля във Фемина и да ида до София специално през седмицата,няма свободни часове засега обаче ,ще  разгледм тъкмо и бебешките легла.Вие избрахте ли вече легло, да ме ориентирате малко?Аз само в нет-а разглеждам засега за всички бебешки неща, ще пазарувам март.На всички хубав уикенд от мен  bouquet

# 98
  • София
Здравейте!
ЧРД, Дари стз! Лека и везпроблемна бременност, бързо и лесно раждане без усложнения и здраво, жизнено и сладко бебче ти пожелавам.
Ауа, това схващане на мускулите на краката и усещането в ръцете прочетох, че се дължи на нарушен валанс на фосфора спрямо калция в организма ти. По-точно калцият ти е много малко. Причината е, че бебоците здравата извличат калций - нужен е не само за костите и зъвите, но участва в мускулното съкращение. Пише, че се препоръчва прием на таблетки калций, но да нямя фосфор в тях. (питай доктора ти за хаповете). Иначе трябва да увеличиш храните с калций - млечните продукти. Много калций и то по-лесно усвоим от този в млечните продукти има в сусама. По магазините има едни сусамови блокчета - има ги и в кварталното Фантастико. Хапвай по 1-2 дневно (вкусни са) и по 2 кисели млека и по 100-200 гр сирене (Обезсолявай си го) или извара. Пишеше да се намали месото и рибата (имат много фосфор), обаче аз не съм съгласна... Мръвка си требе... Добре ме подсети вчера с кюфтаците, но тъкмо готвех телешко със сос дижон... Обаче да не ти разправям как нощес се събудих от миризма на кюфтенца... Следователно следващата манджа ще са кюфтаци!
Илит, какви ги пишеш за шкембето... Аз отдавна не мога да преценя къде е то и къде са мебелите... Как не съм смачкала бебето досега... Онзи ден си правих педикюра, но се наложи да прилагам странни пози тип кикерчене. Май ще ми е за последно, но поне лака да мога да си го сваля... Освен това точно след Нова година се наложи да си купя огромно яке - много съм смешна с него - като бяла мечка и се движа странно като космонавт. Да не говорим и че се стряскам всеки път като се погледна странично в огледало. Най-странното е, че като съм лицево към огледалото и особено с черна блуза, не личи въобще, че съм бременна. Дори талиятя ми изглежда като преди да завременея. Но странично погледнато коремът ми стърчи с 30 см.
Сънят -  тотално ми е разбит. Доспива ми се вечер към 8, но тогава поради семейни причини не става да си легна. Но после не ми се спи. Лягам насила към 12 и се въртя докъм 3. После неусетно заспивам и ставам "сутрин" към 12. Същевременно през нощта ходя до тоалетната от 5 до 7 пъти...
За мебелите за детската стая - планът е днес и може би утре да обиколим Айко и Комо и някой и друг магазин за колички. Не смятам още сега да се купува, но е добре да се добие представа тип око да види, ръка да пипне, за да се обмислят нещата.
Какво мислите да купувате?
Къде мислите да настаните бебето за начало - при вас в спалнята или в отделна стая?
Какви реконструкции вкъщи ще правите?
Имам и още въпроси, но първо да разнищим тези  Rolling Eyes

# 99
  • В красивите ми сбъднати мечти!
Влизам само да потвърдя за срещата утре!!

# 100
  • Пловдив
 newsm59 и от мен Simple Smile   bouquet  bouquet  bouquet

Срещата в Пловдив явно не се е състояла. Съжалявам, че и аз бях причина за това, но имахме уговорка днес да обикаляме и да вземем кошарка. По-късно ще кача снимки Simple Smile

За габаритите на корема... аз отдавна не мога да ги съобразя. Редовно не преценям на какво разстояние от мивката да застана при сутрешния тоалет или като мия чинии. Редовно се блъскам във вратите, особено в тази на хладилника Embarassed

За среща през седмицата.... наистина може да се помисли:)

Последна редакция: сб, 13 яну 2007, 19:15 от benitta

# 101
Zdraveite i za mnogo godini ( savsem navreme :p) !
Ako kajete kade se namira tova Bolo i az shte doida Simple Smile ?
Haide do skoro i tzunki na vsichki koremcheta!

# 102
Среща в София: неделя, 14ти януари.
Място: БОЛО, ул. "Петър Берон" N: 9

За срещата засега сме: Страчи, КатиМ, Марта, МарияХ, Илит, Ая, Анишка, Ванесат, Мелодия, Бръмбар
Под въпрос - Пиколина, Пролет

Т.е. 10 + евентуално 2. Аз засега се крепя, т.е. нямам признаци за болест, но пия Колдрекс таблетки профилактично и слагам нощем компрес на гърдите. Смятам и тази нощ да го направя. Така, че засега не съм отпаднала от срещата Crazy.
Ще гледам да съм в БОЛО 15тина мин по-рано и да заема маса - разбира се, за непушачи  Peace.

Моля ако някой не се вижда, а е потвърдил или е решил да се присъедини, да казва  Peace

Илит да носи новия апарат  Naughty

Днес цял ден бяхме по магазините за различни неща. Ходихме и до детски магазини за кошарки. Опитахме да видим и онази сладката на КАМ, но в магазина се дистанцираха от сайта и казаха, че няма как да я видим  Shocked. Ядосах се и си тръгнахме  Rolling Eyes.
Та засега нашия вариант май остава кошарката на Бертони:

# 103
Хаиде сега мамчета....да се засрамим и несъстоялата се  пловдивска срещичка да я напрасвим в понеделник..пак в 2ч.пред ДНА-то!Колко от вас ще имат възможност?

# 104
Хехе, Илит си има коремче  Joy. Много е готино  Hug.

Пролет, нашите юнаци няма да са в нашата спалня. Но при тях задължително ще има легло за голям и сме решили да видим дали ще се налага някой от нас да спи в началото там или не.

Реконструкции няма - само да сложим пустия паркет (днес го поръчахме  Grinning) и да набавим кошарките  Heart Eyes.

Бръмбар, утре като затръгвам мога ти се обадя и азко искаш мога да те взема Peace. Адресът е копиран вече и ва тази тема, има и линк  къде е точно на картата  Wink.

Илит, таткото беше ли доволен от блузката?  Joy. Много хубави покупки си имате  Peace.

Общи условия

Активация на акаунт