Бебешко вързопче щърка крие, през АПРИЛ за мен ще го развие!

• 22 376
  • 298
  •   1
Отговори
# 105
Пролет, при нас няма как да има промени, понеже сме под наем в двустаен. Замислили сме бебка да спи в спалнята при нас. Дай Боже някой ден да си има собствена стая. Praynig
Илит, за корема и свикването с габаритите и при мен е трудно. Да не говорим, че хладилника ни е до прозореца и онзи ден отбелязах, че като ми порасне още малко корема няма да мога да го отварям и си се представих хладна и жадна  #Crazy Та Пепи днес размести да мога да го отварям
Blush

# 106
Оо, с габаритите е голям купон  Crazy. Аз отдавна установих, че ги бъркам и си изградих навик да оставям мегдан, та и ако е пораснал неусетно корема, само да се допре без да се удари в съответното място  Peace. Но майтапа беше преди няколко дни, когато с една колежка отидохме на обяд. Трябваше да мина между два стола и напред очевидно нямаше да мога. Тога по стар навик се изъртях настрани, за да мина... Познайте дали успях - напротив - настрани съм дори по-голяма и разбутах столовете hahaha. От тогава не се и опитвам да го повторя (днес за малко  Whistling).

# 107
  • Попово
Здравейте мамета,
това с обръщането на страни за да мина м/у два стола в едно заведение както казва Ая и на мен ми се случи, доста комична ситуация е  newsm03
Ние у дома ще се наложи малко да се поразместим, вероятно аз ще спинкам първите 2-3 месеца с бебчето, а тати и бати ще спинкат отделно да могат да си почиват пълноценно... все пак единия работи а другия почива, а бебока я вода ще иска, я да папка, така че на първо време вероятно ще сме разделени с таткото  newsm12

# 108
  • Попово
много съм разсеяна ooooh!, исках да кажа , че таткото работи а баткото ходи на училище... а то какво излезе  Grinning

# 109
Здравейте,мамчета!
Много ви завиждам за срещите newsm48, не се намери някоя мама от Плевен... newsm45
Размествания за сега няма да има, първоначално бебчо ще е при нас, но живот и здраве след година ще се преместим в по-голям апартамент и там малкият човек ще си има собствена стая Crazy.
Да се оплача: Днес отидохме за креватче и количка и се върнахме с празни ръце smile3514....креватчето го нямаше в по-светлия цвят,а количката я нямаше изобщо в нашата разцветка smile3516. Поръчахме креватчето за следващата седмица,но колички не поръчват,защото чакат новите модели. Разгледахме и другите колички, татито си хареса модел Александра на Мони, мен обаче нещо не ме грабна и ще изчакаме. Търсих и отзиви-нищо лошо не намерих, но си имам едно вътрешно усещане и предпочитам да изчакам. За съжаление голям избор няма в Плевен или поне не ми е известно newsm12.
Габаритите ги съобразявам все още, но някой път като тръгна да се навеждам и все едно са ме скъсили с 20 см, махам като малко дете пред витрина за бонбони! newsm62
 bdbaloni на dari_stz! Присъединявам се към всички пожелания!
Приятно изкарване утре на софийските мами lalalala и ще чакаме да докладвате заедно със снимков материал! smile3509

# 110
Това със спането на таткото отделно малко ме притеснява..При нас ще е така,защото татито ходи на работа и съответно ще иска да си почива.Мен ме притеснява ,че може по този начин да захладнеят отношенията помежду ни.
Сиси,да те питам(нали си от Плевен),чувала ли си за д-р Светла Маркова и знаеш ли нещо за нея??Благодаря ти предварително Hug

# 111
за габаритите и аз имам проблем, но ме беше срам да пиша  Embarassed , да не си каже някой "тази колко е разсеяна ще си нарани бебето" , защото аз попринцип съм си разсеяна Grinning.
за първи път ми се случи когато ни дойдоха гости и трябваше да им извадя чехли от гардероба  Simple Smile . не съм се удряла силно а леко се опря вратата докато я отварях от тогава  гледам да внимавам, но корема нали все расте и тъкмо си определя позиция за вратите и пак трябва да я променям. имам чувството, че докрая няма да стигам нормално до дръжките на вратите Joy

за стаята ние имаме свободна стая, но тя е бивша кухня (сега кухнята е на терасата така са го направили старите собственици) и е една дълга и тясна  с малък прозорец и е най-студената стая в апартамента не става за детцка стая. мисли да го сменяме този апартамент, но ще видим.

за сега бебето ще е при нас защото с това нощно хранене и сменяне на памперс докато отида в другата стая и се върна така ще съм се разсънила че....

таткото си направи думата, че може да спи в хола, но аз категорично отказах. секса доста е намалял заради бременността и после кой знае колко време пак няма да можем да практикуваме  Embarassed и грижите за бебето колкото и да иска човек според мен ще има отчуждение в отношенията и затова си го искам близо домен, за да не се чувства той пренебрегнат заради бебето нито пък аз. мисля че трябва да се намери баланса защото нещата са доста деликатни в този момент.

за срещата в понеделник аз съм за. нека всички мами който искат да дойдат да пишат във форума за да се разберем.

# 112
  • Попово
Не смятам , че ще има някакво охладняване на отношенията... то при всички е различно де, но при нас първия път всичко си беше наред. Сина ми и аз си спинкахме в отделна тая до 3-тия месец, когато спряхме да се храним през нощта, после си спинкахме с тати заедно,а детенцето си спеше в стаята... Ще видим този път как ще е по живо по здраво да се появят бебоците  Praynig

# 113
  • БГ
И аз мисля че таткото трябва да е участва в бебешкия живот от самото начало с всички събуждания и хранение,  засега не стига че спазваме секс режим, ами ако го оставя после отделен  съвсем ще се отчуждим мисля.Завиждам на момичетата ,чиито мъже са съпричастни,моят  не е много задълбочен, ама се надявам да стане по нататък.
За преустройството   живеем в гарсониера, и за началото бебето няма къде да е освен в нашата спалня, търим нов апартамент ама засега без успех.
за габаритите съм като барбарон, усвещам че трябва да се съобразявам с мястото на всякъде.
sissi ако с епоявят хубави легла в Плевен ,обаждай се ,аз съм на 100 км от там и ще дойда да огледам .
Има ли мами раждали в друг град,различен от този в който живеят, д асподелят опит?
хубава вечер от мен на всички  bouquet
П.С. Benitta Много хубави покупки си направила!

# 114
И понеже съм супер разсеяна,
Честит Рожден Ден на Дари стз  smile3525.

Илит, аз утре ще те питам сигурно, но ако забравя, я да ме светнеш откъде намери този дълъг потник  Thinking. Имам сериозен проблем с намирането на такива и пупата ми е все отвън  Blush.

# 115
Виждам, че намесвате темата за отчуждаването след раждането....Не искам да давам акъл,особено след като нямам опит, но мога да споделя мнение от професионална гледна точка. Това зависи от двама ви! Наистина първите 6 месеца са от особена важност за малките същества за да се превърнат в стабилни личности, но не трябва да се забравят и татковците. Ние сме имали 9 месеца време и за нас бебетата са част от живота ни далеч преди да се родят, а татковците, колкото и съпричастни да са, появи ли се новият член на семействово е малък шок. В момента при някои от нас може би сексуалният живот не е така активен, при някои поради лекарски предписания,а при други най-вероятно се наблюдава отчуждаване от страна на татковците,телата ни се променят и колкото и да сме си сладки, не мога да кажа (поне лично аз за себе си),че се чувствам секси....това се отразява и върху мъжете, а като включим и факта, че носим децата им..... Най-"опасно" е,когато мамите се отчуждат заради бебетата. Не превръщайте децата си в център на живота си, един ден ще страдате вие и самите деца!
Стига с вечерната лекция по психология Stop newsm62
little^cuttie, не ми е позната тази докторка,но ще се поинтересувам малко и ще ти пиша.
tevolere  До какви парички би отделила? Дървено или от плат? Иначе има, тук проблемът е количките.
Една мама ме предупреди за количката на Мони-Александра, не е от най-стабилните и бързо се разскърцва, така че и аз да ви предупредя! А на нея специални благодарности! Hug
Лека нощ и сладки сънища! newsm46 (т.е. спокойни коремчета)

# 116
Гигилче, ако имаш и един работен ден прекъсване на болничния, минаваш по новата схема. Май на шефа ти не му се занимава да ти плаща  Wink.

Aya, благодаря ти за предупреждението  Peace

Извинявам се за тъпия въпрос, но каква е разликата между старата и новата схема?  Embarassed Очевидно шефа иска да ме прекара  Twisted Evil

За габаритите - все още мога да преценя къде мога да се хвана и къде не  hahaha

За преустройството и спането - дребното ще си има самостоятелна стая още от първия си ден вкъщи. Тя е точно до нашата спалня и ще мога бързо да ходя между двете. Там ще оставим едно легло, ако трябва да полягвам, но няма да я свикваме да спи при нас на спалнята  Crossing Arms

Последна редакция: сб, 13 яну 2007, 23:11 от Гигилче

# 117
...каква е разликата между старата и новата схема?  :...
По новата НОИ ти превеждат парите. В предната тема доста дискутирахме. Изобщо последните седмици в целия форум това беше една от `горещите` теми - порови се, ще намериш подробна информация  Peace

... Там ще оставим едно легло, ако трябва да полягвам, но няма да я свикваме да спи при нас на спалнята  Crossing Arms
И ние точно това искаме  Grinning. Не че иначе би имало много място и с две кошари до нас де  hahaha

# 118
Искам само да се включа с малко нова информация за нас с бебето - Ая може да ми смени цвета, защото на последния преглед ни увериха, че ще си имаме момче. Wink Няма лошо - каквото бъде, само да ни е здравичко!!!
Аз все още не съм се ориентирала с покупките. Иначе бебето ще спи в началото при нас в спалнята. Таткото прави предложения да се мести понякога в другата стая, за да може да си почива за работа, но ще видим, още не съм го пуснала. Mr. Green

# 119
И аз само да потвърдя за срещата в Боло утре!!!

Общи условия

Активация на акаунт