Годишни музикални награди на БГ Радио 2023 – концерт

• 6 233
  • 42
  •   1
Отговори
# 30
А не става ли въпрос за наградите през 2025? Видях промо по време на "Муха в супата" - Годишни муз. награди на БГ радио 2025.

# 31
Трябваше вече да е подобрила поведението си на водеща Бакалова. Рецитира нервно, препуска в текста, насича думите…
Не ми харесва, създава напрежение за зрителя. Иначе е хубава, но понякога това не стига! Моля, без хейт към мен, за световния ѝ успех (това не го оспорвам). Да си кажа 😉

# 32
А не става ли въпрос за наградите през 2025? Видях промо по време на "Муха в супата" - Годишни муз. награди на БГ радио 2025.

Наградите са си тези от вчера. Просто темата е стара, защото нямаме друга. Laughing

# 33
Аа хубу. Не ги гледам, защото не понасям БГ радио, нито прехвалените новоизлюпени звезди. Но за финалните надписи на "Муха в супата" в 20.55 бяха залепили началото на наградите и видях изпълнението на Лили Иванова, браво. Въпреки, че беше в доста по-ниска тоналност от оригинала (от 90-те, "Нарисувай ми, художнико, сълза"). Баба Лили е една Wink

# 34
Руши!!! Браво!
Странно, че Белослава не е номинирана в нито една категория - имаше супер добри парчета и клипове миналата година.

# 35
Бакалова не става за водеща, интонацията й е много странна. Вергов се лигави излишно и преиграва. И в "Аз обичам България" страшно преиграва и крещи, чак е неудобно.
Любо обра всичките награди, чак и за текст.... ощетени са Миро, Графа, Илиева и Дара Екимова. Срамота!

Кристиян Костов не правеше българска музика почти 10 години. Сега изведнъж се появи отново и се сети за българската публика, явно пазарът в Русия и Китай  му се е стеснил нещо.

# 36
  • София
Крис Захариев е пуснал това, Дара Екимова го е пресподелила, за какво става въпрос?

# 37
За нещо, което не ни показаха, защото ни излъчиха орязаната версия тази вечер.
Вероятно става въпрос за Любо Киров - той се заяде с жената на единия от Молец от сцената.
А и след интервюто му при Мон Дьо, предполагам е той.

Последна редакция: вт, 27 май 2025, 01:06 от PoshSpice

# 38
  • Пловдив
Бакалова не става за водеща, интонацията й е много странна...
Любо обра всичките награди, чак и за текст.... ощетени са Миро, Графа, Илиева и Дара Екимова.
За Бакалова съм съгласна.
Слушатели/фенове решават, чрез анкета кой е най-добър в определена категория...

# 39
Бакалова беше много пренавита и все бързаше, когато говори.
Вергов наистина трябваше да сложи нещо по-елегантно, за да импонира на стайлинга на Бакалова.
Не видях Тино в номинациите, а ми се искаше. Папи Ханс също.
Радвам се, че Руши спечели награда. Заслужава.
Не ми хареса Любо Киров какви ги надрънка. Имах чувството, че е пийнал нещо повече. Мисля, че жената на едното момче от Молец се засегна.
Относно Молец - ами не ми харесва творчеството им, но ето печелят.
Дара и тя не знам от какъв зор спечели. Дара Екимова имаше много по-добри песни, но уви.
Васил Найденов и той нещо го удари на импровизации и чак се загуби по едно време в тоналностите.
Стори ми се претупана церемония.

# 40
За нещо, което не ни показаха, защото ни излъчиха орязаната версия тази вечер.
Вероятно става въпрос за Любо Киров - той се заяде с жената на единия от Молец от сцената.
А и след интервюто му при Мон Дьо, предполагам е той.

Как се е заял? Не беше ли излъчено или съм го пропуснала? Търсих в интернет, но не намирам нищо.

# 41
Тези от Молец нали щяха да се разделят? Или беше пак за реклама Laughing Имаха някои хубави песни предните години, но миналата специално не им беше силна за да вземат пак награди. Ама фенската им маса ги бутна отново.

# 42
И на мен ми липсваха Папи Ханс и Тино. Ако не са изпълнители на Вирджиния рекърдс нямат шанс на музикалните награди. Папи е низвергнат от наградите - не знам по каква причина. А Тино имаше две страхотни парчета тази година.
Малко ми се струва нагласено  гласуването.

Общи условия

Активация на акаунт