Годишни музикални награди на БГ Радио 2023 – концерт

• 6 231
  • 42
  •   1
Отговори
# 15
БГ текст - Седем дни на Молец

# 16
Дразни ме как на всяка номинация, в която участват Молец са с песента 7 дни. Те имат доста други, които са чудесни и пълни със смисъл, можеха да включат някоя от тях.

# 17
БГ комбинация - Миро и Алма

БГ видеоклип - 7 дни на Молец

# 18
Крис Захариев наистина го заслужава! 🤗 страхотен режисьор!

# 19
Много ме кефят Дара Екимова и Тино с тази песен.

БГ вдъхновител - Александър Петров

Последна редакция: пн, 29 май 2023, 00:23 от #RAngelova

# 20
  • От липите до сините камъни
Здравейте,къде мога да изгледам целия концерт от снощи?

# 21
На сайта на Нова тв

https://play.nova.bg/video/bg-radio-godishni-muzikalni-nagradi/b … 2023-05-29/617165

Последна редакция: пн, 29 май 2023, 18:15 от #RAngelova

# 22
  • Сан Хосе, Калифорния, САЩ
страхотни Графа, Михаела Маринова
когато даваха Лили Иванова е препусках

# 23
Довечера от 21.00 часа по Нова тв ще излъчат запис от наградите, които бяха раздадени вчера.

# 24
Дара спечелила "Певица на годината", според мен в листчето са пропуснали да добавят фамилията Екимова.... Дара през изминалата година пусна само 1 песен и е с посредствени гледания в ютуб, а Екимова пусна цял албум и няколко доста яки клипове....
Бая нагласени са тези награди.

Лили е пяла "Ветрове". Трябва да й се признае, че звучи доста добре, а в началото си помислих, че я пее на плейбек, защото няма и текст пред нея.
Скрит текст:

# 25
Нарочно не чета нищо от вчера, за да не знам нищо. Ще гледам след малко.
Лили Иванова откри наградите с песен, която харесвам и тя изпя перфектно. Не чух плейбек. И добре се е барнала с панталон, че нещо взех да не я харесвам с ония къси роклета.

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 21:05 от #RAngelova

# 26
И аз не знам победителите и гледам с интерес. Цялата сцена и самата зала е супер и излъчва вид на наистина грандиозно събитие по западен модел. Радващо е, че 2 поредни седмици Българите можем да напълним 2 Български събития. А дано вече това да е нещо нормално и все повече да се оценяват нашите артисти във всички сфери.

# 27
  • София
И аз тук, Бърнев и Маргита. HeartpulseHeartpulse

# 28
Харесва ми Мария Бакалова като водеща, но като че ли е малко притеснена. Роклята й е много хубава!
Юлиян Вергов трябваше да е и той официален, а не с този костюм като за някое градинско събиране.

# 29
  • София
Бакалова винаги се притеснява като водеща, и в Капките беше така.
Вергов наистина щеше да стои по- добре до нея с готин официален костюм.

Общи условия

Активация на акаунт