Въпрос за филтри на кана Brita maxtra +

• 241
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте, някой може ли да каже как изглежда филтъра на кана Брита макстра+?
Имам кана Брита и я ползвам отдавна. Обаче не можах да намеря филтри от стария модел и ми препоръчаха новите филтри ,, Brita maxtra +" с уверението, ме стават за всички модели на кана Брита. Обаче се съмнявам, че това което получих е филтър менте - първо е много по-лек от предните модели, не е пълен с пълнежа до горе, чисто бял е, а на кутия е нарисуван, че е със син надпис "Maxtra+". И сега се чудя да го ползвам ли или е менте? Моля ако някой ползва такива филтри, да снима или даде подробно описание на филтъра... Благодаря предварително!

# 1
С пакетчето или без?

# 2
Интересува ме самия филтър (без опаковката му), чисто бял ли е и лек ли е?

# 3
Бял е. Утре ще измеря един да видя колко тежи

# 4
Кутията на Брита ли е? Мисля, че има някакво объркване между имената на каните и имената на филтрите. Maxtra + е филтър, но за различни модели кани, обикновено са универсални. В момента имам само Maxtra Pro. Филтърът определено е лек когато е сух, но не мога да преценя до къде е пълен. По-скоро ти снимай какво са ти дали. Чак пък и фалшиви опаковки на Брита ли измислих?!

# 5
Имам точно Maxtra+ от амазон.
Тежи 76гр с опаковката, чисто бяло е, отгоре на него има гравирано brita

# 6
Проблема е, че на кутията пише, че филтъра е Brita Maxtra+, а вътре на опаковката на самия филтър пише Maxtra Pro... Иначе филтъра е същия както го описвате, но ми е странна цялата тази работа ..

Общи условия

Активация на акаунт