Сняг навън не ще да завали, а ЮЛЧЕТО годината преполови!

• 8 841
  • 301
  •   1
Отговори
# 285
За шампоана Фито и аз вече чух няколко добри отзиви!

# 286
  • София
Narina питаш какво е това твоето чудо,дето изяждало по толкова малко.Ами същото като моето чудо е.След като е ял сутрин към 5.00-6.00 ч. в 9.00ч повече от 60-70мл не изяжда.
Mgizdova пащърнак има и пюретата на Нестле Алете,ама те много скъпи бе към 2.80-3.00лв.
Foquita,при съдържание на картоф в пюрето от 10% не мисля че е нужно да се дава по малко.И аз така направих,първо само морков,а после морков с картоф на Хип 1/2 бурканче.
Nanny, Люскато го теглят гол-голеничък ама нашето педи идва за консултациите в къщи/срещу 20лв/ и не се притеснявам,че ще му е студено.
Диди на Алекс столчето за хранене е същото като нашето.А ти къде ще зачезваш,че няма да те има?За кашита и месните пюрета.Педито ни каза сега каши, а месни пюрета 7-ми месец.
Роси добре дошла сред нас.

# 287
  • София
Didi 81, мисля че не зависи от дохода. Трябва да се допитаме до счетоводител Naughty

Зависи от дохода със сигурност.

# 288
ще записвате ли бебоците си на кухня
???????

# 289
didi аз давам кашите на слънчо от 4-тия месец.Започнах с бананова и прасковена но прасковената я спрях че имаше малко обриви.Сега вече яде и бисквитена,овесено-ябълкова и бисквитена с банан.Давам и ги следобяд кокто се падне-4ч. понякога в 6ч. зависи кога е обядвала.Много ги харесва но плодови пюрета не давам че иначе не ми иска месните.А пък месните ги давам на обяд.Дано съм ти била полезна Peace

# 290
  • София
Честита половин годинка на Юлия на мама Eli83 ! Да расте здрава, весела и послушна!
Ние днес спахме от 20 часа до 6 сутринта без събуждане Joy
урааааааааааааааааа:)
Диди, аз също дадох кашата преди месните пюрета.
Буни, засега май няма да записвам на кухня,рано ми се вижда, ама има мами дето са записали и са доволни. Ние караме на готови пюрета, каши, жълтък и сиренце.
Бебчо го мерят голичък на консултациите.

Лек ден

# 291
добро утро момичета
Честита месечинка на сладураната Юли
многоооооо да е здравичка и малко палавичка

искам да попитам мамитата на които скоро бяха болни мъничетата какви капки слагахте че  и ние днес се записваме към отбора на болните има всичко на всичко два часа сън милото понеже му се появиха сополи и той се давеше с тях цяла нощ се борих с тях сега баща му ми донесе коларгол но не съм сигурна че ще помогне понеже последния път нямаше голяма файда
как искам да съм поне малко не покис да не се притеснявам много но не мога аз съм от тези които се шашкат много и понякога не съм много полезна на деца та си този месец както винаги ще прескочим пак ваксината и не знам кога ще я сложим
после пак ще видя какво  сте писали аз отивам при бебчо че много ми е притеснено

# 292
  • Варна
 balloonЧестита половин-годинка на Юлето balloon
И мама да не забрави да почерпи с вкусна торта Mr. Green
Нищо че съм на диета,ще оплакна окото smile3534
мила ми Диди Hug,първо да кажа че ще ми липсваш Heart Eyes.сега по въпроса,Аз кашата я въведох почти едновременно със зеленчуците Peaceдавам я около 17ч+-  .Месо още не съм въвела/няма ми я пуйката newsm57/
Роси, welcome
Нас също ни теглят със памперс,понякога и с боди Peace
Бета,и ние трябва да го правим това упражнение,но малкия не дава Naughty.стиска си краката ooooh!
Бъни,не смятам да го записвам на кухня,поне засега.По-нататък ще видим newsm78.Сега имам време и му спрятам пюрета и ми прави кеф Peace.Вие как сте? bouquet
иси кам,бързо да оздравявате hug
И други болнички ако има и те да оздравяват smile3525

Ние към обяд ще ходим да вземем направлението за изследванията и да кепим колектолчета за пиш Mr. GreenДа видим как ще се справим със събиранито и Thinking

# 293
забравих да ви питам колко дена се дава осцилококциум понеже днес му е вече четвърти и не знам дали да продължа

# 294
  • Варна
иси,ние с татито като бяхме болни давах на мъника 5,6 дена,но при него беше профилактично и всеки ден звънях на педито да я питам Embarassed
Мисля че по 1 на ден няма проблем да даваш Peace,но ти си решаваш все пак.
Бързо се оправяйте Hug Hug Hug

# 295
  • През девет земи в десета
Честита половин годинка на Юлето на мама Ели83,да бъде здрава,весела и щастлива!!! smile3525
Добро утро HugИмаме ли вече нова темичка или още не ,забравих да погледна Thinking
Иси осцилококцинум е хомеопатично лекарство,няма проблем да го даваш и по-дълго време PeaceМоже и панадол или ефералган(едно от двете),ако мъника не се чувства добре,дори да няма температура.

# 296
Хайде да почерпим!http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1981134

http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1981135

Мале кога отлетяха 6 месеца!Като на сън!

Сега ще поканим бебетата от входа да се почерпим със шестицата, да хапнем мамите,то се е видяло че диети не мога да пазя ми поне да се почерпя!Пък диетите да почакат да минат празниците!А маха!
Така де то още вчера на старта я развалих диетата,издържах до вечеря на банан,ябълка и 2 печени филийки,ама така се наядох за вечеря че никви диети повече не наумявам!Корема ме болеше от глад!

# 297
  • София
Юле,честита ти половин годинка.
Иси кам ние при нужда капем в нослето виброцил,но не повече от 3 дни,че е силен и на Люската му помага.Ама аз хич не смея да давам лекарства на своя глава без консултация с лекар.
Бъни на нас за кухня ни е рано,че захранваме от месец и още не сме хапвали много неща,но наборчетата,които са минали на твърдо от по-рано що да не ходят и на кухня.
Жоржи ама как я чакате тази пуйка.  chef

# 298
Привет на всички  love001  love001  love001

ЧЕСТИТО НА ПОРАСНАЛИТЕ МЪНИЦИ ДА СА МНОГО ЗФРАВИ, ЩАСТЛИВИ И ПОСЛУШНИ newsm51

За тегленето и аз не смея да я събличм - по памперс и боди Peace

Деничка от известно време яде по много малко мляко - 120, рядко 150 мл. и започва да ме притеснява, тя всъщност само кашата си я изяжда цялата, а за зеленчуковото пюре да не говорим, има ли някой друг с подобен проблем Rolling Eyes А да исках да ви попитам от кога се дава попарка newsm78, аз досега съм й давала само плодово, зеленчуково пюре и каша, все още не съм дала жълтък и месно, смятам от 6-я месец да започна, някой като мен newsm78

Вчера някой беше показал надуваем център за игра, абе и ние го имаме, ама тя много плаче в него, но и аз не се бях сетила да сложа възглавници около нея, пък и ми трябва цяла стая за това чудо #Crazy hahaha, но и на него ще му дойде врмето Hug

Заговорили сте пак за болната ми тема - ДИЕТИ- ами като немога, а има 8 килца още за сваляне Cry, кажете хитър и бърз начин, че ще полудея вече

Айде туй то от мен, ако остане време после пак, че съм при мама и много не ми се стои на компа, че много сладки приказките бе  bouquet

ЦУНКИ НА ВСИЧКИ Hug Hug Hug

# 299
добро утро и честита месечинка на Юлето на мама Eli83! да е здрава и щастлива  Joy

Викеца тази сутрин се събуди в 5ч и повече не пожела да заспи. изпи 150 мл сокче+вода на един дъх. поигра си даста, е сърдеше се малко... в 9ч го накърмих и сега спинка, душичката.
май пак го мъчи това зъбче.

за кухня на нас ни е много рано. едва от седмица го захранвам с картафче. като свикне с него и започне да папка редовно зеленчукови пюрета почвам да давам каши /така каза педиатърката/.

днес след 1ч ще разхождам Викеца в Южния парк. всички мами от района, присъединявайте се!

Общи условия

Активация на акаунт