Сняг навън не ще да завали, а ЮЛЧЕТО годината преполови!

• 8 863
  • 301
  •   1
Отговори
# 150
Къде ми се загуби отговора за sunnycat? Исках да кажа, че не разбирам от обриви, защото засега не съм се сблъсквала с подобни проблеми, но аз бих измерила температурата, защото ако има, може и някаква шарка да е. Иначе ми се струва, че при шарките цялото тяло не е покрито така изведнъж, а става постепенно. Хипотезата за олиото е възможна и според мен. Морковите и ориза ми се струва, че не предизвикват алергии, но не съм компетентна.

# 151
  • София
sunnycat, за съжаление и аз не съм много наясно. Четох в темите за захранването, че и морковите могат да дадат реакция, може би ако не са домашни, но как ще изглежда обривът не знам. Не може ли педито да ви насочи къде да отидете?

# 152

Я да питам аз тия мами с хапчетата за отслабване и кафето Витаголд дали кърмят и как се отразява
Аз не кърмя от средата на септември, затова почнах да пия хапчета. Апетита ми към сладко се повлия единствено от хапчетата " Гарсин комплекс", от днес почнах и едни с ябълков оцет+ананас+морски водорасли  Mr. Green за разграждане на мазнините. Иска ми се и да спортувам, но имам проблем с опашната кост и не мога да се натоварвам.
Мойта беба я къпя в 19.30ч, после към 20-20.30ч в полусънно състояние си изпива млякото и така до 07.30ч сутрин. Това нощно ставане  ми е непознато и съчуствам на всички които не могат да си починат  Hug
foquita, не ми се е случвало подобно нещо и не мога да съм ти полезна,  fingerscrossed да се оправя бързо мъника.
Най сетне качих малко снимки на порасналото ми бебче.Как бързо минава времето  Laughing
Боже, аз докато пиша 5 нови отговора, СТРАШНИ СТЕ   bouquet

# 153
Вие кво полудяхте с тия диети.Малиии  ooooh! Спрете се де.Има време.Хората са казали 9м сме трупали,9м ще сваляме.
Аз съм на минус ама това е друг въпрос  Tired А за шоколадът за абонирана  Mr. Green
Еххх, младото си е младо, морето до колене!  Grinning Какви 9 месеца, на мен и 18 няма да ми стигнат ooooh!

# 154
 oops oops малко съм объркала - имах в предвид sunnycat не foquita, разсеяна съм както винаги  Embarassed

# 155
Благодаря ви за бързите отговори! Май утре наистина ще се допитам до педката.
Eli83, снощи ядох парченце бял шоколад. С кафевия внимавам, защото педито ме предупреди преди нова година (тогава кожата на Вики беше много суха и се лющеше) и аз го спрях. За белия знам, че не е с какао и се изкуших да опитам малко  Blush
lala, няма температура и нещо друго, което да ме притеснява.
Акито си е както винаги на цвят, мирис и гъстота.
Betta, морковите са от пюре на Хип, не домашни, а кашата е на Нестле.
foquita, благодаря за инфото, ще се възползвам  Simple Smile

# 156
Sunnycat от 1 седмица имаме съ6тия проблем,ходихме на доктор и ни6то не ни изписаха!Аз съ6то си мисля 4е може да е от олиото,тъи като 3 дни мазах Дани с много приятно на мирис бебе6ко олио.Докторката ми каза да купя без парфюм,от билковите магазини и маи запо4наха да поиз4езват.Но за твое успокоение наи добре отидете на доктор!!!!Успех  и бързо да се оправяте!!!

# 157
Sunnycat, не съм имала подобен проблем, но може наистина да е от някакво мазило, от прах за пране, или подобно - щом не си въвеждала нова храна  newsm78

Бетта, да не би Яна да е свикнала вече да спи при теб и затова да се буди толкова често? На наши познати детето спяло почти до 1г така при майка си (бащата беше извън Бг) и беше свикнало и после пищяло от леглото си и изобщо не искало там Sad а пък и към 1г все още се будел по 2-3 пъти на нощ да яде..

Джорджи, тая диета е ужасен глад  Sad При такива диети после доста бързо се възвръща всичко свалено  Sad
Аз с килограмите съм +3 ама ужасно ми личат Sad Миналата събота си купих 2 чифта нови дънки че ми стават само 2 панталона "от доброто старо време". А пък от кърменето ли - ям шоколад като за световно - никога не съм яла толкова много Sad Ама и аз съм решила - с изкушенията - до утре и после край. Crazy Диета не мога да спазвам, че кърмата ще замине моменталически ама ако не се тъпча със шоколад и сладко току виж съм свалила малко Praynig

# 158
  • някъде
Аз ще слабея като спра да кърмя  Peace , не че и сега не мога да се ограничавам, ама  Blush днес изядох почти един цял шоколад Embarassed
Жоржи, и моят убавец не иска на мама пюренцата, а купешките ги хапва Crossing Arms! Утре ще му дам само сини сливки, без зеленчуково защото имаме проблем с акото Confused А по-натам мисля да пробвам пак да му правя, пък ще видим Rolling Eyes
Ели, ми изчезнах, я, вас ви няма аз кво да правя! Crossing Arms
Ренка, какво е буто? newsm78
Sunnycat , дано не е сериозно и бързо да му мине на дребчо! Praynig Hug
Това кафе Вита Голд бях чула че е отвратително и не много полезно, така че внимавайте с него! Naughty Аз лично не бих го пила! Naughty
И нашия мъник спи при нас на спалнята и се буди по два пъти на нощ да цокне по малко baby_neutral, той като новороден не папаше толкова нощем Crazy
Лека нощ и сладки сънища! Hug

# 159
  • ES
Здравейте майчета,

и нас ни люшкат проблемите със захранването. Вече сме въвели тиква морков, картоф, сливи, ябълка, круша, манго. Днес правих спаначено пюре. Таткото ни само като го видя и вика това и пари да ми даваш няма да го късна, eдно зелено и течно като лигите на пришълеца Simple Smile)). Сложих малко кърма да придобие вкус ама пак не ядохме много от него. Фен сме на крушата, тати ни вика господин Круша. Сега вече му я давам и пасирана сурова, преди я задушавах. Взела съм и броколи, кажете ми рецепта за пюре, само вариш и пасираш? Мама Дани наистина ти е супер надуваемото басeинче, ще търсим и ние такова. След седмица ми се ще да дам и авокадо, чакам тука едно да поомекне, казват че имало 18 минерала в него и било много полезно. Както е мазничко дано ни поразхлаби малко, че с това захранване съвсем я закусахме откъм ходене. Оня ден акахме два пъти, но първото си беше направо сухи топченца, а това си е чист запек. И крушата и тиквата като че ли не помагат много.

Диди "буто" е кола, така казват малките деца. От приятелка на майка ми, детска учителка, съм чувала, че не е хубаво да привикваме децата да говорят по бебешки, ти му кажи как е думичката, а то доколкото може да си я каже. Например по нашия край казват по бебешки на разходката "на дидя", не зная дали сте чували.

А това за спането на бебко при мама, съм го правила, но не се наспивам, все си мисля, че ще го смачкам и се притеснявам като се въртя. Диди вие как се смествате и тримата на спалнята?

За страстта към сладкото и в частност шоколада, голяма е. Никога не съм била толкова овълчена за сладко, задоволявала съм си апетита с плодове. Нарочно купувам много плодове, ама ако има и нещо сладичко... Лошо е това, щото после свалянето е трудно, да не кажа невъзможно.

Честити месечинки!!!

И всички болни бебоци и мамита да оздравяват бързо!

Поздрави

# 160
  • някъде
А това за спането на бебко при мама, съм го правила, но не се наспивам, все си мисля, че ще го смачкам и се притеснявам като се въртя. Диди вие как се смествате и тримата на спалнята?
Ела питай мъж ми Mr. Green Joy все се оплаква че е схванат  hahaha, ама мен ми писна да ставам по няколко пъти на нощ и като стана и после се разсъня и ми отиде съня ooooh!, а така бутна цицата той цокне няколко пъти и заспи, прибирам я и пак  sleepuuсамо дето много често от едната страна съм мокра, понякога направо подгизнала  bombs, защото той цоцка само от едната цица, а другата остава пълна! Да си призная и на мен ми е малко неудобно и тесничко, но се свиква! perko

# 161
  • София
Гери, нашата спалня си я поръчахме голяма - 2х2.2м май е и с татито даже можем да не се срещнем, ако не желаем. Да ти кажа, така се научих още като беше на десетина дена, само през три часа си сменяме местата, просто не мога да ставам по няколко пъти на нощ. Сега като се размърда, бутам цица, без изобщо да се будя, че и смяната на местата почти насън я правя. Май ще си имаме проблеми с второто, както сме я подкарали  Confused.

# 162
Бета и ние сме със същият размер легло Peace  Честити ви придобивки.А какво представлява точно този стол на Мон бебе  newsm78

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕЛИТО !  newsm51
Ели да си здрава,обичана и все така забавна !

Съникет дали не е от препарати някакви? С какво миеш и омазняваш?
При нас се оказа от сапунът.

Диди Герито то го е обяснила много добре   Wink

# 163
Здравейте мамчета,
Включвам се вече активно във форумите.Моята беболина е малко по-малка от вашите бебоци и точно затова искам да ви питам.Кажете ми може ли да и никне зъб.Аз забелязвам следното -непрестанно бръмчи с уста,лигави се,когато спи забелязвам зачервени бузки,мрънка.Гледам венчетата и не знам,струва ми се 4е леко от вътрешната страна и от горе на долния венец има две малки подутинки.Възможно ли е да е зъб.И ако да то за колко време изникват?Ей такива ме вълнуват в 07:51 Simple Smile

# 164
Добро утро!
Честити месечинки на Ема на мама popova и Йоанна на ravia!  Да са здрави и весели!

Кажете ми може ли да и никне зъб.Аз забелязвам следното -непрестанно бръмчи с уста,лигави се,когато спи забелязвам зачервени бузки,мрънка.Гледам венчетата и не знам,струва ми се 4е леко от вътрешната страна и от горе на долния венец има две малки подутинки.Възможно ли е да е зъб.И ако да то за колко време изникват?Ей такива ме вълнуват в 07:51 Simple Smile

Може, може! Имам позната, на чието бебче още в четвърти месец му избиха зъбки.

Sunnycat, какво става с вас? Минава ли обривчето?

Общи условия

Активация на акаунт