Туристически агенции

• 6 913
  • 64
  •   1
Отговори
# 15
И аз не смятам, че за почивка в Гърция ви трябва агенция, но където и да пътувате не използвайте услугите на РУАЛ ТРАВЪЛ, особено за Европа. Нагла и безцеремонна управителка, хотели, които не отговарят на категорията си, безотговорни и незаинтерсовани местни представители. Адска трагедия.

# 16
Не ви препоръчвам услугите на "Травеладжи"/"Travelagi и организаторите , които не информират предварително клиентите си, за изискването паспортът да е валиден 6 месеца от датата на заминаване, за някои дестинации като о. Бали. Съгласно Закона за туризма, чл. 82, ал. 1. туристическите агенции са длъжни да дадат такава информация. "Salt&art" организират с тях йога пътувания до острова и ги подкрепят очевидно.

# 17
Моля за мнение за Екзотик Холидей. В процес на резервация на почивка за месец септември съм. Вярно, че няма нищо спешно, но много протяжно ми върви кореспонденцията с тези хора. Не знам, аз ли съм много припряна и дали пък няма необходимо технологично време, за да се случат нещата, но поне биха могли да пращат някакъв междинен отговор, колкото човек да е спокоен, че са му получили и-мейла. За всяко нещо се налага да им звъня и да питам допълнително, понеже и не са достатъчно изчерпателни в информацията, която дават. Започвам да се чудя дали е читава работата, че малко излиза, че ние се натискаме да си дадем парите, а на тях им е все тая.

# 18
Моля за мнение за Екзотик Холидей. В процес на резервация на почивка за месец септември съм. Вярно, че няма нищо спешно, но много протяжно ми върви кореспонденцията с тези хора. Не знам, аз ли съм много припряна и дали пък няма необходимо технологично време, за да се случат нещата, но поне биха могли да пращат някакъв междинен отговор, колкото човек да е спокоен, че са му получили и-мейла. За всяко нещо се налага да им звъня и да питам допълнително, понеже и не са достатъчно изчерпателни в информацията, която дават. Започвам да се чудя дали е читава работата, че малко излиза, че ние се натискаме да си дадем парите, а на тях им е все тая.
От опита ми с години пътувания по почивки и екскурзии, мисля че е по-добре си намерете малка доверена туристическа агенция и да я ползвате за различните дестинации, защото реално те си отсяват туроператорите, с които работят и комуникацията е много по-лесна. От няколко години лично ние ползваме Диел турс, която ни препоръчаха семейни приятели. Избраха ни хубав хотел според бюджета за Тунис, след това и за Турция и последно бяхме на екскурзия до Италия пак по тяхна препоръка. Всичките пъти сме имали постоянна комуникация на живо и по телелфон и сме задавали сума ти въпроси, на които ни отговаряха любезно и с търпение. С големите туроператори контакта е труден и основно по имейл - така преди години щяхме да си изпуснем полет, защото бяха сменили часа на излитане, а от Тез тур ни бяха пратили имейл, който не бяхме видели.

# 19
В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ РЕЗЕРВИРАЙТЕ КАКВОТО И ДА БИЛО И НЕ ПЪТУВАЙТЕ С ЕКЗОТИК ХОЛИДЕЙ! При претърпян инцидент покрай басейн в препоръчан от тях хотел не оказаха адекватно съдействие. Гледат да ти вземат парите и след това не им пука. Добре, че аз съм оправна, с голям международен опит и със 7 чужди езика. Оправих се с всичко сама и си уредих да обиколя целия остров с местна туристическа фирма въпреки травмата на ръката. Целият хотел ми се възхити. Изкарах си страхотно, но не благодарение на Екзотик Холидейз, а въпреки тях.

# 20
Аз ползвам Global tur за екскурзии .

# 21
Засега съм с много негативни впечатления от въпросните Екзотик Холидей.
Комуникацията е много тегава и неприятна. Държат се, все едно си им длъжен, при положение, че всичко е платено коректно. Нямам нито една издадена фактура за направените плащания. Даже на и-мейлите ми с платежните ги домързя да отговорят. Трябваше И да звъня, за да се уверя, че всичко е точно. Само дето не знам какво му е точното. Почивката ни е от 21.09. До днес нямам получени никакви подробности за нея, кога и откъде ще тръгне рейса и изобщо, ваучер - ни-що. Всеки ден звъня и питам кога ще ми бъде предоставена информацията. Все пак трябва да купя билети за София или Пловдив, откъдето ще тръгне рейса. Всеки ден звъня и питам кога ще ми бъде изпратена информацията и ми отговарят - след малко... Трябва ли да се чувствам подведена и какво още мога да очаквам, се чудя...

# 22
Здравейте.
Търся мнение за агенция Премио травел за дестинация Китай.
Благодаря на отговорилите.

# 23
Мнение за ТЕЗ ТУР за Египет?

# 24
Здравейте!Търся мнение за  AWAW.bg?Някой пътувал ли е с тях и какво е впечатлението?От офертите,които разгледах,те като че ли предлагат най-добрата оферта за дестинациите,които ме интересуват,но нещо не намирам много отзиви за тях?Ще съм благодарна,ако споделите

# 25
И аз не смятам, че за почивка в Гърция ви трябва агенция, но където и да пътувате не използвайте услугите на РУАЛ ТРАВЪЛ, особено за Европа. Нагла и безцеремонна управителка, хотели, които не отговарят на категорията си, безотговорни и незаинтерсовани местни представители. Адска трагедия.
Хотелите и екскурзоводите оправдават цената, която туриста плаща. Няма нищо евтино, което да носи стойност.

# 26
  • Троян
Здравейте! Обмислям море в Турция, евентуално началото на юни месец, живот и здраве. От коя агенция сте доволни за дестинацията Турция, с автобусен превоз?
Благодаря предварително Simple Smile

# 27
Здравейте! Обмислям море в Турция, евентуално началото на юни месец, живот и здраве. От коя агенция сте доволни за дестинацията Турция, с автобусен превоз?
Благодаря предварително Simple Smile

Емералд травел.

# 28
Нашия турагент ни праща септември с Версо, но резервираме през неговата туристическа агенция, защото се знаем вече от години. Преди ни пращаха с Емералд основно, но по негова препоръка ни запази с автобус на Версо, макар да е малко по-скъпо и не съжаляваме - автобусите и на отиване и на връщане бяха удобни, чисти и просторни.

# 29
  • Троян
Благодаря ви за отговорите Flowers Rose И аз разглеждах на Емералд и Версо страниците, но понеже има още куп други, и не знам кои са най-сигурни и подходящи Simple SmileFlowers TulipFlowers Cherry Blossom

Общи условия

Активация на акаунт