Февруарски мами 2024

• 38 932
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
Привет и от мен, прекрасни мами! 🙂
След инвитро трансфер и тест на 12 ден(14.06.)  ЧХГ 582,
Прогестерон 402 (не е ли доста висок се чудя).
На 14 ден(16.06.) ЧХГ 1572.
За пръв път виждам положителен тест и съм мнооого ошашкан новак.
Радвам се, че ви има и благодаря на Мира за прекрасната групичка и полезната информация!
Успех на всички и лека бременност! 🤗

Последна редакция: нд, 18 юни 2023, 11:06 от EliNoar

# 181
  • София
EliNoar , честито и лека бременност.
Момичета, бяхте ли вече на преглед?

# 182
Не, аз обмислям утре да отида, тъй като заминаваме в Гърция на море за 5 дни и не знам дали ще се кротна 🙄 писах още вчера да ме впишат в графика или да ходя без час и да чакам да ме мушнат някъде
Вчера имах болки в кръста, днес съм добре.
Но и вчера и днес имам едно замайване, по някога и главоболие. Все още се будя в 5 сутринта, на заспивам в 22 и може би си е добре .

# 183
Аз съм във вторник на преглед, от клиниката казаха 10-12 ден след положителен тест, силно се надявам да видим каквото трябва да се види в тези дни, ако може и пулс да чуем ще съм най-спокойна Gift Heart сега проверих, води се че съм вече в 6 г.с пък да видим...

# 184
  • София
Аз съм на преглед чак на 5ти и също в събота заминавам за Гърция. Дано всичко да е наред 😊

# 185
Аз бях на преглед точно в 6 г.с. АГ ме прегледа с коремен ехограф само, видяхме сакче и една точица. След две седмици съм отново за да чуем сърчице. Доколкото знам, в този ранен стадий не е препоръчително прегледът да е с вагинален ехограф.

# 186
По отношение на гел лака, не съм чувала да има проблем. Носеше се слух, че при прием в болницата за раждане не трябва да има лак, но никой от докторите или от болницата като цяло не ми е казал такова нещо. Бях си с лак и през бременността и при раждането и след това.
За боите за коса съм чувала, но пък при който се налага, предполагам няма как.. може би безамонячна🤷🏻♀
И какво беше друго за подстригването, не се подстригвам. Това си е суеверие, което си спазвам, Макар да съм с гел лак😀😀😀

# 187
Привет, и аз се оказва, че съм бременна. 5 седмица и 2 дни… и аз имам момче на 1.1 година, родено секцио. Притеснявам се дали всичко с бременноста ще е наред.. иначе за сега не ми се гади, а предишната бременност се скъсах да повръщам първия триместър. Налага ми се да вдигам малкия и количката… не знам как мога да се пазя повече. Запазила съм си час за доктор чак за 3 юли, та ще видим какво ще стане дотогава.. 🤷🏻♀😑

# 188
Относно боята при бременност, сега се сещам, че бях чела опцията да се освежи косата с косата с кичури, тъй като така боята няма досег до кожата. Simple Smile

По отношение на гел лака, не съм чувала да има проблем. Носеше се слух, че при прием в болницата за раждане не трябва да има лак, но никой от докторите или от болницата като цяло не ми е казал такова нещо. Бях си с лак и през бременността и при раждането и след това.
За боите за коса съм чувала, но пък при който се налага, предполагам няма как.. може би безамонячна🤷🏻♀
И какво беше друго за подстригването, не се подстригвам. Това си е суеверие, което си спазвам, Макар да съм с гел лак😀😀😀

# 189
Утре съм на преглед,доста се притеснявам дано всичко мине добре аз съм в 6г.с + 2дни

# 190
Здрвейте момичета!
Вече съм в 6+3 г.с утре съм на първи преглед след инвитро процедура!
Не знам как е при вас но при мен от една седмица е кошмар…Няма такова гадене и повръщане Sad пробвах всичко което прочетох в интернет но нищо не помага и положението е зле…

# 191
  • София
Ние от 1.07 сме на море, до тогава поне още веднъж ще отида на преглед. Маникюра за сега ще е само оформяне, без лак. Косата ми е болна тема обаче. Не знам дали ще устискам до 3м поне веднъж да не се боядисам, че вече съм многоцветна.

# 192
Здрвейте момичета!
Вече съм в 6+3 г.с утре съм на първи преглед след инвитро процедура!
Не знам как е при вас но при мен от една седмица е кошмар…Няма такова гадене и повръщане Sad пробвах всичко което прочетох в интернет но нищо не помага и положението е зле…

Привет,
Аз нямам нито гадене, нито повръщане, а според разни приложения съм в 5 гс.
Четох доста добри отзиви от други момичета за
Вомитус хийл - при гадене и EMIL при повръщане.
Дано съм била полезна.

# 193
Аз доколкото имам спомен в началото с коремен едва се вижда нещо, прегледа трябва да е вагинален, именно заради това, а после вече стават в по късните седмици с коремен ехограф!
Аз бях на преглед точно в 6 г.с. АГ ме прегледа с коремен ехограф само, видяхме сакче и една точица. След две седмици съм отново за да чуем сърчице. Доколкото знам, в този ранен стадий не е препоръчително прегледът да е с вагинален ехограф.

# 194
  • София
Три прегледа съм имала и трите вагинални. В 6гс +4 дни

Общи условия

Активация на акаунт