Февруарски мами 2024

• 38 870
  • 743
  •   1
Отговори
# 390
Ново изглежда. В Стрелбище се намира. Идния Петък, след прегледа ще кажа със сигурност. Но за мен не би било логично за едни изследвания да може да вземат кръв, а за други не.
Ивче, исках да те попитам, сега докато си на морето, пак ли вземаш по 6 капки вигантол ?

# 391
Аз ще кажа за вит Д то м няма значение дали сте на море или където и да е с вит д не се усвоява толкова хубаво от слънцето Simple Smile а бебето има нужда от повече за правилен растеж на костите. Аз приемам по 5000 единици всеки ден и следа нивата всеки месец стриктно. Сега ще пускам и хомоцистеин да видим дали се усвояват всички тия витамини добре . За го усвоиш от слънце трябва буквално да се пържиш по цял цен ( това имунолози са ми го казвали не си измислям ) и без УВ фактор

# 392
Аз ще кажа за вит Д то м няма значение дали сте на море или където и да е с вит д не се усвоява толкова хубаво от слънцето Simple Smile а бебето има нужда от повече за правилен растеж на костите. Аз приемам по 5000 единици всеки ден и следа нивата всеки месец стриктно. Сега ще пускам и хомоцистеин да видим дали се усвояват всички тия витамини добре . За го усвоиш от слънце трябва буквално да се пържиш по цял цен ( това имунолози са ми го казвали не си измислям ) и без УВ фактор
Много благодаря за отговора. Аз съм ниско витамин Д, при долна граница 20 моето е 16 и АГ назначи по 2 капки Вигантол на ден, но ендокриножката ми каза да ги направим по 4 и веднъж месечно да следим стойността. Значи ще си пия по 4 и в дните на плажа 😊

# 393
Аз съм на море и продължавам да си вземам витамин Д, стоя под чадъра тъй като слънцето е много силно, влизам до колене, но се чувствам добре. Искам да е 29.06 за да чуем ❤
Хора, как търпите гърдите си 😐 моите са станали огромни, супер чувствителни и въобще едва издържам със сутиен 🙄

# 394
даже и 4 капки е малко ако си на долна граница трябва 5000 единици на ден. И като стигнеш горна може през ден през два Simple Smile или всеки бен по 1-2 капки как то е по удобно. Аз съм на преглед на 3 ти и се надявам да е пораснал човека и да сидим вече хубаво ембрионче а не само сак. Аз да ви кажа че не повръщам но от гаденето имам разстройство , това беше и предния път като бях бременна , отвратителна история 😀

# 395
Прекрасно те разбирам. 🤗 В коя седмица си? Аз в 5 седмица видях жълто зацапване и веднага хукнах към спешното на Надежда. Първият ми преглед беше насрочен за седмица по-късно. Видяха само сакчето, защото беше много рано и не се разбра от какво е въпросното зацапване, но ме увериха, че от малкото, което могат да видят на този етап, всичко изглежда наред.
Мина ми редовният преглед, мина и вторият такъв, всичко супер. Пулс, хорион, прекрасни. Ден след втория преглед - ново 20, кафеникаво зацапване. Хайде пак по спешност на преглед на следващия ден, но този път при моя си доктор, защото в спешното не ми бяха изчислили правилно гестационната седмица, което предизвика у мен други притеснения. Оказа се, че всичко е наред, причината се коренеше в голямата разлика между моето кръвно налягане е това на бебешока, което се случва при половината в първи триместър и изобщо не е притеснително. Някои даже не разбират, но аз го видях, тъй като ползвам ежедневни превръзки заради Утрогестана.

Изписах всичко това, защото не всяко зацапване задължително означава страшните неща, които в паниката си четем в Гугъл. Просто трябва да ни види лекар, за да каже на какво се дължи. Не че съм спряла да се притеснявам и да го мисля, но ти си направила правилното и отговорно нещо, да отидеш на лекар. Simple Smile Евентуално ако имаш доктор, на когото имаш повече доверие, може да отидеш и при него, когато има възможност, за да ти е по-спокойно.

Пожелавам ти лека бременност и труднопостижимото за всички нас в първи триместър спокойствие! Simple Smile ❤️

Днес докато бях на работа имах розово зацапване, веднага отидох в Щерев, прегледаха ме, видя се само сакче, каза че е много рано, нищо не може да се каже, сложиха ми някаква инжекция в корема и ми изписаха дуфастон. Върнах се на работа, нямаше повече зацапване, но сега като се прибрах си имаше малка точица кръв. Ужасно много съм притеснена...

# 396
Нямам гадене и повръщане, но от 3 дни вече усещам че постоянно ми се спи и съм уморена, а на вечер ставам по 3 пъти да пикам 🙄 и преди бях пикливя, ама сега 🤭
Мъжа ми е взел 2 пакета тоалетна хартия по 16 бр. - нямало смогвате според него 😃😃😃

# 397
Момичета като чета какви симптоми имате почвам да си мисля, че на мен нещо не ми е в ред. Освен, че гърдите са ми малко подути и усещам миризмите повече от преди, нищо други нямам. Днес ме боля кръста, което съвсем ме притесни. Изпих едно но- шпа и болката престана. В понеделник съм на втори преглед, ще видим какво е положението, само за това мисля.

# 398
Бла бла бла - в коя седмица си? И аз не съм със  много симптоми, при всеки е индивидуално, не се притеснявай ❤

# 399
Аз пък нямам никакви симптоми...да се притеснявам ли не знам! Само лека тъпа болка в гърдите и малко са наголемели! Нито гадене, нито дразнене от миризми! НИ - ЩО! Миналата бременност имах някакво гадене привечер, но не помня от кога започна!

# 400
няма какво да се притеснявате всеки е различен Simple Smile аз съм на високи дози прогестерон за това повече всещам симптоматика Simple Smile

# 401
Mlqs утре влизам в 7г.с според приложението  🤞🏻
Bochinka аз съм на утрогестан 3х1, но понякога да си призная на обяд не успявам да си го сложа, когато имам някакъв ангажимент и нямам достъп до баня/тоалетна.

# 402
Аз съм 5г.с и 4 дни , това което разбирам е ме при всеки всичко е индивидуално, моето чхг в понеделник ми се видя високо, но пак разбрах че е относително при всеки.
Точно преди седмица и аз бях с болки в кръста, но на следващият ден, нямах никаква болка, не бях пила нищо. 🙏
Опитай да си положителна ❤
Bochinka аз съм на утрогестан 3х1, но понякога да си призная на обяд не успявам да си го сложа, когато имам някакъв ангажимент и нямам достъп до баня/тоалетна.

# 403
Слагай си две вечер Simple Smile
Аз съм на 200 мг сутрин всгинално 200 вечер вагинално и 75 мг общо инжекционно

# 404
Аз също съм на Прогестерон, но явно не е и до това 😉
няма какво да се притеснявате всеки е различен Simple Smile аз съм на високи дози прогестерон за това повече всещам симптоматика Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт