Правилно ли направих, че поисках да скъсаме?

• 7 118
  • 82
  •   1
Отговори
# 15
  • Бургас
Според мен, всичко, което решиш и което направиш е правилно. Ти имаш право на избор. Имаш право да гледаш нещата от своята камбанария и да постъпваш така, както намериш за добре. Не  си падам по разпитите, защото не обичам да гърча човека насреща и да го принуждавам да ме лъже. Ако иска да ми каже нещо- ще ми го каже и без да го притискам. Когато е взел някакво решение, независимо под чии натиск, това е неговото решение и трябва да се приеме . Какво щяло да стане, според козите дърдонки, които е ял- няма никакво значение. Така е решил- така е казал. Той не е единственият мъж на света.

# 16
Благодаря за отговорите!

Не, че си противореча - за мен в момента е прекалено рано да заживяваме заедно, затова и не съм повдигала темата.

НО, ако знам, че след година, когато вече ще сме гаджета от 1.5 години, той все още ще е далече от идеята за съвместно съжителство, не виждам смисъл да продължаваме.

# 17
  • Чужбина
Здравейте,

Само една потребителка на форума от отговорилите е обърнала внимание на това, че става дума за чужденец. А аз бих искал да изясня - може би Вие сте в ужбина и това е местен младеж?

От тази гледна точка фокусът се променя и вече координатната система на мислене е по-различна. Бихте ли искала да се задомите с местен човек, който евентуално има добри переспективи за работа и е от сравнително добро семейство? Освен това, той е и по-млад и ще може да му се наслаждавате предостатъчно занапред?

Помислете какво губите. Защото човек не осъзнава какво има, докато не го изгуби. Часовникът тиктака, догодина ще сте на 32, дали ще има мъж с подобни характеристики отново? Или ще бъде някой 40+ "чичак", на който не му е до деца или вече има 2?...

Поздрави!

# 18
  • София
А, май не прочете, че той не я иска…

# 19
Благодаря за отговорите!

Не, че си противореча - за мен в момента е прекалено рано да заживяваме заедно, затова и не съм повдигала темата.

НО, ако знам, че след година, когато вече ще сме гаджета от 1.5 години, той все още ще е далече от идеята за съвместно съжителство, не виждам смисъл да продължаваме.

Далече ще е и след 3 години даже. Нерешителен младок, който се плаши от по-сериозно обвързване,  не зрял мъж. Има време, уверявам ви, въпреки вдички ангажименти, само че не иска да го посвещава на вас. Много правилно сте постъпили. То не може и вълкът сит и агнето цяло. Във връзка сте били все пак, а тя си има своите отговорности. Не може като му доскучее на него да ви викне за 30 минути. Някои мъже на 27г. са чудесни татковци. И много се влияе от мнението на околните, не е добре. От моя гледна точка това не е обич и уважение.

# 20
А баща му, какво против има ?

По-голяма е, чужденка, синчето  трябва да работи над кариерата си, само на 27 е и му е рано за обвързване, сигурно такива неща, нормалното за един родител.

Все пак добре, че младежът е бил коректен, а не и е изгубил няколко години да се надява на развитие, което може и да не настъпи.

# 21
  • Чужбина
А баща му, какво против има ?

По-голяма е, чужденка, синчето  трябва да работи над кариерата си, само на 27 е и му е рано за обвързване, сигурно такива неща, нормалното за един родител.

Все пак добре, че младежът е бил коректен, а не и е изгубил няколко години да се надява на развитие, което може и да не настъпи.
+Чужденка - българка, на повече години...

# 22
  • София
Младеж на 27....аха, аха

# 23
И двамата сме чужденци - идваме от различни държави и живеем на територията на трета държава.

# 24
  • Чужбина
И двамата сме чужденци - идваме от различни държави и живеем на територията на трета държава.

За съжаление, това не дава предимство на българ(к)ите...

# 25
Ами тъпо е малко . Ако ще сте приятели с превилегии няма смисъл да се хабиш . Ама чакай ти защо се дразниш , че работи ами ходи у тях . Той да идва във вас . Защо да се отказва от неговите мечти . Ти ако го обичаш ще изтърпиш . И аз не живея с приятеля ми . Но сме заедно всяка вечер . И той е зает през седмицата го няма  ама аз да му забраня да работи за да е с мен ли ? Кой ще плаща сметките ? Не става да са само до нас .

# 26
  • София
Зависи той от коя държава идва Wink Все пак българите сме граждани на ЕС.

# 27
  • София
Борко не е чувал. Третира ни като емнайста ръка бял човек.

# 28
Той сигурно иска кафенце с лек разговор, а ти искаш кафенце със семейни ангажименти, ами няма да се получи, търси си някой дето поръчва същото като и ти. А и ако той на 27г все още пита родителите си как да живее, по-добре въобще не се забърквай с тях, въобще не изглежда добре вперспектива.

# 29
  • Чужбина
Напълно съм съгласен, но авторката освен, че е хубва, в което не се съмнявам, надявам се и да е умна. За имигрантски документо мъжете си плащат, при това добри пари. Не ми се вярва авторката да се "лъже" за любов.

От друга страна, затова сме тук, за да се опитваме да помагаме и даваме съвети и препоръки.

Този младеж има баща наблизо... Може би е добре-установила се фамилия в чужбина?

Общи условия

Активация на акаунт