Отговори
# 150

Това приемам аз 😄 първият месец не бях видяла, че се смуче под езика и го пиех...

Нее, моите са други. Пиех цинабсин в началото, а то е трябвало да се смуче и оттогава всичко си чета 😀. Не съм объркала с Б12 слава Богу, че доста време го пиех.

# 151
Дамиии, представям ви една идея за брауни, които направих днес (без захар, без брашно) - само от три съставки 🧁🤎:

- 1 бр. банан
- 1 бр. яйце
- 1 с.л. равна какао
- 1 ч.л. равна бакпулвер
+ Аз добавих малко отгоре парченца черен шоколад 🥰
По рецепта се пекат за 15мин. на 180°C във фурна в тавичка, но пише, че може и в еърфрайър или микровълнова.
Аз ги направих в еърфрайъра във формички (силиконови) за мъфини 😃

ПС: Понеже съм с ГД си позволих само това като сладко и то само едничко 😃 - но мисля, че с една топка сладолед ще е ТОП 😍 .. ММ изяде останалите 🤷🏻♀😃

Последна редакция: вт, 06 юни 2023, 14:47 от Xelly7

# 152
Xelly7, страхотно са се получили 💗 Аз съм правила с яйце и банан палачинки. Стават много вкусни.

Б12 съм купувала преди този, който Светлозара е споделила. Беше ми вдигнал нивата в небето. И не искаха да паднат няколко месеца с предишната бременност.

Режа ноктите на малкия още от бебе с бебешка ножичка. Нокторезачка и пила изобщо не съм ползвала, а имаше в комплекта.

От ДМ съм купувала пюрета. Доста качествени са им и те. За бебешката козметика не мога да дам мнение, тъй като не сме ги ползвали.

# 153
Здравейте, много съм притеснена.. бях на преглед и АГ каза, че са ок нещата. Прибрах се вкъщи, гледам на снимката от ехографа пулс на бебето 86... Много нисък ми се видя. Моля кажете ми да търся ли второ мнение? Да звъня на АГ да питам нормално ли е? Какво да правя?

# 154
Момичета, имам въпрос. Днес имах 5-6 контракции от сутринта до към обяд. Не са болезнени. Отидох до болницата, защото досега не съм усещала изобщо. Пуснаха тонове, направиха преглед и казаха, че всичко е наред. Но това ми го казаха след като се оказа, че няма нито едно свободно легло. Било нормално сега да усещам по 10-12 контракции на ден.
Утре пак отивам да стискам палци да ме приемат, за да ми направят и стероидната терапия.
Въпросът ми е вие усещате ли контракции.
Малко съм мнителна май, но сега е спокоен корема и се надявам да не тръгнат нещата.

# 155
Момичета, имам въпрос. Днес имах 5-6 контракции от сутринта до към обяд. Не са болезнени. Отидох до болницата, защото досега не съм усещала изобщо. Пуснаха тонове, направиха преглед и казаха, че всичко е наред. Но това ми го казаха след като се оказа, че няма нито едно свободно легло. Било нормално сега да усещам по 10-12 контракции на ден.
Утре пак отивам да стискам палци да ме приемат, за да ми направят и стероидната терапия.
Малко съм мнителна май, но сега е спокоен корема и се надявам да не тръгнат нещата.
Втвърдяване и стягане на корема ли усещаш? Ако това са контракциите, аз имам такива от няколко месеца.

# 156

При мен беше спряло това втърдяване, но от снощи доста често ме стяга корема, не съм ги броила, но ще са повече от 5-6 със сигурност. Без болка, само се втърдява. Но до колкото разбрах не е нещо, което трябва да ни притеснява Confused

# 157
Втвърдявания имам още от петия месец, но в последните седмици зачестиха и са по минимум десетина на ден. Като се случи, докато съм навън, на разходка трябва да спра, защото дискомфорта е много голям. Усещам все едно налягането в матката се увеличава и ще се пръсна, но обикновено преминава много бързо. Болка няма.

svetlozara, да не би да са мерили пулса в артериите и да се бъркаш с феталния пулс?

# 158
Втвърдявания имам още от петия месец, но в последните седмици зачестиха и са по минимум десетина на ден. Като се случи, докато съм навън, на разходка трябва да спра, защото дискомфорта е много голям. Усещам все едно налягането в матката се увеличава и ще се пръсна, но обикновено преминава много бързо. Болка няма.

svetlozara, да не би да са мерили пулса в артериите и да се бъркаш с феталния пулс?

Не зная... мислех, пе Bpm е пулса на бебето..

# 159
Да, именно това втвърдяване. При мен досега не се беше случвало. Ок, значи не е драма, поуспокоих се. Благодаря! Heart

# 160
Това е от доплерово измерване на пъпната връв и артерии. Сигурна съм, че това не е фетален пулс. Не се притеснявай!

# 161
Това е от доплерово измерване на пъпната връв и артерии. Сигурна съм, че това не е фетален пулс. Не се притеснявай!

Ох, благодаря.. дано всичко да е наред. След две загубени бременностти стигнах до тук и всичко ме плаши..
🙏🙏❤️

# 162
Всичко ще е наред, още мъничко остана ❤️

# 163
Това е измерване на пъпната връв, не се тревожи излишно 🍀

# 164
Това е измерване на пъпната връв, не се тревожи излишно 🍀

Блогодаря ❤️

Общи условия

Активация на акаунт