Отговори
# 510
Добавих и втора анкета. Ще допълвам с нови предложения за болници като пишете коментари.
Вече може да гласувате къде ще раждате.

# 511
  • Пловдив
И аз съм се насочила към Селена,въпреки че нещо прекалиха с новата цена 😀
Първото детенце родих в Торакс останах доволна,но впредвид че в Торакс са забранени свижданията(дори не дават аз да излизам) и няма отваряеми прозорци(лято е все пак).

Мамите,които ще раждат в Селена бихте ли споделили при кой лекар?

# 512
И аз съм се насочила към Селена,въпреки че нещо прекалиха с новата цена 😀
Първото детенце родих в Торакс останах доволна,но впредвид че в Торакс са забранени свижданията(дори не дават аз да излизам) и няма отваряеми прозорци(лято е все пак).

Мамите,които ще раждат в Селена бихте ли споделили при кой лекар?

Аз също съм се насочила към Селена при д-р Георги Амалиев.

# 513
Супер,викам си да не съм само аз.

# 514
Аз ще раждам във Вита. Лежала съм там и имам много добри впечатления.

# 515
И аз ще съм в Токуда при Колева. Термина ми е на 2.09, но ще е секцио и се очертава за края на Август. На следващия преглед ще определим дата

# 516
Аз съм в 1 АГ Света София  или бившата Тина Киркова 😇

# 517
  • Пловдив
И аз съм при Георги Амалиев.
Сега в понеделник съм на тонове и преглед и трябва да му кажа коя дата съм избрала за секциото(първото ми е секцио),а нямам идея за дата изобщо

# 518
Аз ще бъда в Шейново секцио, но нямам никаква идея още какви са условията и цените там.

# 519
И аз съм при Георги Амалиев.
Сега в понеделник съм на тонове и преглед и трябва да му кажа коя дата съм избрала за секциото(първото ми е секцио),а нямам идея за дата изобщо

Аз му казах за 21 юли.

# 520
Аз ще съм в Майчин дом - София. Предния път бях на 7-ми етаж, но този път мисля да бъда на 12-ти. Само се чудя дали да избера двойна или единична стая. Притесненията ми ако съм в двойна е да не си пречат бебетата, съответно и ние майките, а и няма да може да се говори по телефона свободно предполагам. На 7-мия нямах тези проблеми, тъй като бебетата не бяха при нас постоянно. От друга страна си е хубаво да има с кой да си кажеш 2 думи😃. Някой ако има опит ще се радвам да сподели, а и тези от вас, които също ще раждат в МД.

# 521
Минт, аз първия път бях на 12ти етаж в самостоятелна стая и ми беше добре. Хич не ми е липсвало, че не съм говорила с никого постоянно. Даже ми беше по-спокойно. Сега ще съм в двойна в Свети Лазар, понеже иначе парите ми идват в повече😵💫

# 522
Аз ще съм секцио в Селена . Имам вече насрочена дата за средата на август .

# 523
Момичета, при вас коремът застава ли като че ли на една страна? При мен по-скоро е напречно и се усеща в горния ляв и долния десен квадрант. Сега не знам дали са Бракстън-Хикс контракции или бебето е застанало така…
Вече наистина не знам какво да правя. Нямам болки, но се притеснявам да не би пак да имам проблеми. 😔

# 524
При мен често е супер изпъкнал в дясната половина и на ехографа се видя, че е от позицията на бебето - твърдото и изпъкнало бяха съответно гръбче и дупе.
Момичета, при вас коремът застава ли като че ли на една страна? При мен по-скоро е напречно и се усеща в горния ляв и долния десен квадрант. Сега не знам дали са Бракстън-Хикс контракции или бебето е застанало така…
Вече наистина не знам какво да правя. Нямам болки, но се притеснявам да не би пак да имам проблеми. 😔

Общи условия

Активация на акаунт