Отговори
# 540
Аз ще раждам в Бургас. Дата за секциото предполагам, че ще фиксираме другата седмица когато съм на преглед.

И аз ще раждам в Бургас. Вие в коя болница ще раждате ?

# 541
Аз ще раждам в Бургас. Дата за секциото предполагам, че ще фиксираме другата седмица когато съм на преглед.

И аз ще раждам в Бургас. Вие в коя болница ще раждате ?

Бургасмед. Ходя на консултации при Гамишев, надявам се да не каже, че ще почива тогава. Алтернативата ми е Недялков. Simple Smile

# 542
Аз искам, не искам съм за нормално раждане - тук си държат на него и нямаш избор, разбира се ако няма някакви усложнения Simple Smile Така, че датата ще е изненада за нас 😃 дали на нея, дали преди или след 🤷🏻♀

# 543
Irony, моят доктор няма да почива началото на август, отпуска е до края на юли. Ние с Jupiter sea сме при него, ако се интересуваш ми пиши на ЛС.
Xelly, няма нужда според мен да използваш козметика за дерматит още от началото. Дано не ти се налага и като цяло де. Аз от Биодерма съм доволна, с баткото използвах АБС серията в началото, след това за кратко изпробвах Uriage, а после се върнах на Биодерма със серията за атопичен дерматит (лека форма) и само с нея си се оправи, без други лекарства.
 K.belleza, много е индивидуално това с кг. Някои свалят всичко в болницата, други се борят месеци след това. Според мен голяма част зависи от гена.

# 544
Здравейте, не мога да разбера какви са тези неща, с които почистват лицето и вратлето на бебетата... ох, така се обясних 😀
Гледала съм видеа тип "вечерна рутина" с бебета и там съм ги виждала. С едно тампонче почистват без да отмиват. Може ли да ме светнете какво е това и от кой месец започва да се използва...

# 545
Здравейте, не мога да разбера какви са тези неща, с които почистват лицето и вратлето на бебетата... ох, така се обясних 😀
Гледала съм видеа тип "вечерна рутина" с бебета и там съм ги виждала. С едно тампонче почистват без да отмиват. Може ли да ме светнете какво е това и от кой месец започва да се използва...

Единственото, с което съм почиствала е физиологичен разтвор след баня. И то само носле и очички. Другото ми се струва излишно за бебе.

K.belleza, Аз бях качила много с баткото, към 25 кг. В болницата си оставих 10 кг. Но е относително наистина.

# 546
Аз съм с един въпрос, за тези от вас които не чакат дете за пръв път.
В болницата с колко кг се разделихте, които бяхте качили през бременоста?

От болницата първият път излязох с минус 10 кг, но бях качила доста - 17 кг.

# 547
Аз съм с един въпрос, за тези от вас които не чакат дете за пръв път.
В болницата с колко кг се разделихте, които бяхте качили през бременоста?

Бях качила 12кг, в болницата се равзделих с 8,5кг. Стриктно се мерих ☺
Аз ще раждам във Велико Търново.

И аз така 🙂

Добавих болниците, които сте коментирали. Ако се досещате за други, пишете да включвам още възможности.

В Майчин дом, София и аз бях на 12 ет. Бях в двойна стая с момиче, което също беше родило при моя лекар. Тя беше опасна..много съм се смяла с нея. Изписаха я ден по-рано и останах сама. Беше ми по-добре с нея.
Сега мисля пак такава стая да избера.

# 548
Момичета, малко съм разочарована. Еми не ми харесват дрехите, които се предлагат. Най-големият им минус за мен е, че се мушкат през главата. А на едно новородено знаем, че малко трудно се случва това. Така че, ако някоя от вас е намерил нещо с копчета, освен angels baby, моля да сподели.

# 549
Аз закупих такива с копчета отпред или с цип от Вис Виталис и Малечко.

[quote author=deiza link=topic=1560554.msg46605956#msg46605956 date=1687439855]
Момичета, малко съм разочарована. Еми не ми харесват дрехите, които се предлагат. Най-големият им минус за мен е, че се мушкат през главата. А на едно новородено знаем, че малко трудно се случва това. Така че, ако някоя от вас е намерил нещо с копчета, освен angels baby, моля да сподели.
[/quote]

# 550
От физически магазин си взех дрешки на марка Плами. Имат всичко с копченца отпред. Има ги и по онлайн магазините.

# 551
Аз забравих да споделя - днес минах ФМ в 32+5. Всичко е наред с мъничето. 2кг почти е (1980гр). Кръвотокът е все така засилен. Коремчето си отговаря на възрастта, изостава само с 2 дни и отговаря на 36 персентил. Двата белтъка на ден си вършат работата, доцентката каза така да си продължавам. По общи параметри бебето върви с 2 дни напред. Ще правим още една ФМ - в 35г.с., но при мен съм споменавала, че са всеки месец.

Обаче ме притесниха резултатите от кръвните изследвания. Хемоглобин 102, общ белтък 57. И в урината седимент някакви епителни клетки.  Сигурно ще ми изпишат нещо за тези неща...

Последна редакция: чт, 22 юни 2023, 18:04 от Jupiter sea

# 552
И моят общ белтък е доста нисък -59, а пия протеин и ям поне 2 яйца на ден и месо. Щом кръвотокът е добре и има добър растеж, всичко е наред.
Мен ме притеснява фибриногена ми, днес излязоха резултатите и е със стойност 5.3 g/l
Д-димера 265 ng/ml
Уж в норма за 31 г.с, но преди 20 дена беше 3.2 g/l
Как така скочи толкова бързо за кратък период от време?
В понеделник съм на 3та ФМ и много се надявам всичко с бебко да е добре.

# 553
Какво е фиброген и защо го изследваш? Аз за пръв път чувам за него и затова питам

# 554
При мен фибриногенът е всеки месец един и същ. Все около 4. Но д димера ми е все висок - около 2. Според мен няма за какво да се тревожиш.

В ХМ има лятно намаление до 50%. Там има бодита със закопчаване отпред. И много сладки дрешки за новородени.

Общи условия

Активация на акаунт