Отговори
# 585
Има ли дами на които са и вливали феринжект? Ако може да споделите болезнено ли е и колко време отнема?

На мен са ми правили три вливки. Не е болезнено и продължава около час и половина.
Понякога има странични ефекти - на мен ми пари лицето и единия път повръщах, но не мисля, че при всички е така.

# 586
Точно днес бях на офталмолог за очите, понеже съм с късогледство. Налягането и ретината са ок, но едното ми око е с доста висок диоптър вече - близо 5 и по принцип препоръчва секцио, с възможност за естествено по преценка на израждащ АГ. Съответно става много сложно, защото явно ще трябва да намеря израждащ, който би се навил да пробвам поне естествено и да прави секцио само ако се наложи (по тежко раждане). След две нормални раждания хич не ми се иска да съм секцио, ако има алтернатива...но и не ми е цел на всяка цена. Ще бъда благодарна, ако някой сподели опит!
За изписване още се чудя, бях харесала комплект от angel baby, но потенциалната жега прави половината неща излишни...та не знам, може и на рокличка боди да се спра...само с пелената ще видя, че не съм купувала още този път.
За къпането, по-големият ни син къпехме всяка вечер, но след като разви атопичен дерматит, постепенно разредихме. Тогава попаднах на мнения, че честито къпане може да разруши кожната бариера на нежната бебешка кожа и се препоръчва рядко ползване на измивни средства, а понякога дори и на вода. С по-малкия директно започнахме с къпане през ден и не всеки път душ гел, съответно не се налагаше и толкова често мазане (често измивните всъщност изсушават и изискват мазане с крем) и беше ок. Но при повечето бебета май си е ок и всеки ден баня, та просто измивните може да се ограничат.

# 587
Подкрепям последното мнение относно къпането. Къпахме дъщеря ми през ден. Не е имала проблем с кожата.

# 588
  • София
Момичета, направо май се отказвам от комплектчето за изписване от Angel baby в тези жеги, какво гащеризонче с дълъг ръкав и крачоли… не знам, има ли майки с опит с летни бебета да дадат акъл? Ако ни изпишат към средата на юли в най-големите жеги направо не знам, от друга страна в болницата с климатик, в колата пак ще е така и се притеснявам ако не е с дълъг ръкав и крачоли да не и е студено, много съм объркана май…

# 589
Подкрепям последното мнение относно къпането. Къпахме дъщеря ми през ден. Не е имала проблем с кожата.

И ние така. Докато падне пъпчето (на около 20-ти ден беше при нас) го къпехме под течаща вода.

# 590
Синът ми е роден в края на август и тогава го облякохме с много тъничко ромпърче с дълго ръкавче. Тогава се притеснявах да е с къси крачоли и ръкави, но сега категорично не бих го облякла с дълги неща.

# 591
😄 ето го и моето- вчера пристигна

Чудя се нали не е необходимо боди под гащеризончето?
Днес за пръв път бях на тонове, беше интересно ии особено как не спря да рита през цялото време 😀☺

Има супер намаление е Mohito, но в магазина цените са по - ниски, роклите са топ!

Аз за изписването за сега съм избрала това
Смятам, че няма нужда от дълъг ръкав, ще взема тънки чорапчета.

Мисля, че взех достатъчно бодита 56 и 62 дори. Предимно от Синсей.

А колкото до къпането - след колко време пада пъпчето?

Супер, много вече взех да се вълнувам, все повече наближава, а сякаш вчера писахме коя кога ще ходи на първи преглед 😀❤🤰

Много са сладурски, а кой номер взе ти? Аз 50ти, че да не му е като чувал на изписването.

# 592
k.belleza ми след дъъълги размисли взех 56ти размер

# 593
Здравейте, момичета! Heart На няколко лекции, които съм гледала споменаха за падането на пъпчето, че е индивидуално, но дадоха срок от 5 до 10 дни. Изцяло зависи от това колко е плътна кожата (колко е дебело самото пъпче). Relieved Колкото до комплектите за изписване навсякъде казват да е с дълги ръкавчета и крачоли. Аз съм пред дилема и не знам какво да правя. На една лекция говориха точно за летните бебета, че въпреки всичко трябвало да са облечени, защото още нямали изградена терморегулация. Замислих се, че дори да е с късо ръкавче и къси крачоли то ще е увито. Изглежда ми кошмарно да бъде навлечено в тия жеги. Sob

# 594
Нааааай-приятнатааа терапияяяяя 🥰🥰🥰
Обожавааам да ънбоксвам 😅😅😅

# 595

Ехаа супер!
За колко дни пристигна поръчката?

Здравейте, момичета! Heart На няколко лекции, които съм гледала споменаха за падането на пъпчето, че е индивидуално, но дадоха срок от 5 до 10 дни. Изцяло зависи от това колко е плътна кожата (колко е дебело самото пъпче). Relieved Колкото до комплектите за изписване навсякъде казват да е с дълги ръкавчета и крачоли. Аз съм пред дилема и не знам какво да правя. На една лекция говориха точно за летните бебета, че въпреки всичко трябвало да са облечени, защото още нямали изградена терморегулация. Замислих се, че дори да е с късо ръкавче и къси крачоли то ще е увито. Изглежда ми кошмарно да бъде навлечено в тия жеги. Sob

На моята група на лекция, казаха точно обратното на 30+ градуса не трябва да се облипа бебе с дълги дрехи, освен ако не е облачно и дъждовно.
Но всеки сам си решава, аз избрах късо облекло, ако преценя в момента, че е хладно ще метна едно одеалце, а като облека дългото и с окаже супер жега, ще има да се чудя къде и как да го преобличам.

# 596
k.belleza, по-съм съгласна с това дето са казали на вашата лекция. Ще се подготвя и за топло и за по-хладно време.

# 597
По колко броя дрешки взимате и какви  ?
Все си мисля,че дрешките които съм купила до сега са малко 😀

# 598
По принцип пишеше 7-10 работни дни, но дойде по-рано - след 5 дена Simple Smile и миналата ми поръчка пристигна бързо

Ехаа супер!
За колко дни пристигна поръчката?

На моята група на лекция, казаха точно обратното на 30+ градуса не трябва да се облипа бебе с дълги дрехи, освен ако не е облачно и дъждовно.
Но всеки сам си решава, аз избрах късо облекло, ако преценя в момента, че е хладно ще метна едно одеалце, а като облека дългото и с окаже супер жега, ще има да се чудя къде и как да го преобличам.

# 599
По колко броя дрешки взимате и какви  ?
Все си мисля,че дрешките които съм купила до сега са малко 😀

И аз доста се чудих в началото от кое колко ще ми трябва и се разчетох в интернет. На повечето места дават като съвет да имаме на разположение по 5бр. от всеки тип дрешка. Аз не съм спазвала точно това правило, но в един момент започнах да се заплитам и да се обърквам какво съм взела и какво още остава. Започнах да си записвам в една тетрадка Satisfied
За момента съм взела:
-Боди с късо ръкавче - 5бр. от 56 р-р; 4бр. от 62 р-р
-Боди с дълъг ръкав - 3бр. от 56 р-р; 2бр. от 62 р-р
-Гащеризончета с дълъг ръкав - 2бр. от 56 р-р; 2бр. от 62р-р
-Ританки - 4бр. от 56 р-р; 3бр. от 62 р-р
Камизолки - 1бр. от 56 р-р; 2бр. от 62 р-р

Моя приятелка ми изпрати още дрешки, но те ще са по-скоро за из вкъщи. Сега като гледам има още неща дето трябва да се вземат. Предполагам, че и ще се подаряват дрехи от близките, но все пак няма да е зле да се подсигуря.

Общи условия

Активация на акаунт