ДЕКЕМВРИйското коремче расте, мама иска вече пол да разбере - ТЕМА 5 (2023)

• 37 934
  • 730
  •   1
Отговори
# 195
  • София, България
Thekitten, миличка, изобщо не си виновна ти! Случват се такива неща и ти много си се уплашила, което е напълно разбираемо. Сега чувстваш вина, но след време ще погледнеш с други очи на нещата. От всичко най-важното е, че с бебето сте добре Heart не мисли за нищо друго и притесненият ти за другите не са от значение в момента, махни ги изцяло, за да не ти тежи повече. Бързо оздравяване и много положителна енергия ти изпращам Kissing Heart

# 196
Thekitten, съжалявам,че преживяваш този ужас,но си се отървала само с уплахата,която сега трябва час по-скоро да прогониш,заради бебчо и се радвай,че сте добре. На близките ти ще им мине-не ги мисли тях и няма за какво да изпитваш вина-случват се ежедневни подобни инциденти. Някой ангел ви е опазил и сега трябва да се стегнеш и продължиш смело напред,усмихната и щастлива🍀
Колкото до шофирането-мисля,че след време ще го преодолееш,като започнеш да караш на кратки разстояния.
И изобщо не ни натоварваш-точно за това сме тук-да споделяме и търсим решения и подкрепа!

# 197
Thekitten, изобщо не ни натоварваш, тук сме за това. Съжалявам, че си преживяла това. От всичко най-важното е, че ти и бебчо сте добре! Heart

# 198
Thekitten Много се радвам,че въпреки преживяното с бебчо сте добре! По-важно от това няма. Ламарини се оправят, страха се надживява,преживяното се забравя. Не се обвинявай, за съжаление се случват такива неприятни неща,нямаш вина. В състоянието,което сме понякога не се знае кога ще се почувстваме зле и не в кондиция. Почивай си,мисли положителни и над това,че някой ви пази и опазил!
Въпреки,че не се познаваме, ти изпращам прегръдки и се надявам много скоро да си отново в кондицията,която си била до сега и негативните мисли да изчезнат! ❤
Тук сме , за да се подкрепяме във добро или лошо. Точно това е смисъла на групата ни!

# 199
Thekitten колко неприятно наистина - цялата ситуация, но в крайна сметка нищо фатално не е станало. ПТП на магистрала и само смачкана ламарина е даже добър краен резултат, предвид негативната ситуация разбира се. Емоционално също има щети, но ще го преодолееш лека полека. Стават такива неща. Прави каквото е нужно да за се успокоиш.  Щастие, че никой от вас не е пострадал - наблегни на тези мисли Hearts.

# 200
  • София
Thekitten, важното е че сте се отървали с бебчо и сте добре! Иди на църква да благодариш на Богородица, че те закриля заедно с детенцето. Най-важното е да внимаваш оттук нататък. И по възможност избягвай шофирането в това състояние.
И аз имах един инцидент на 24 май, но не с кола. Прибирах се вкъщи и видях на тротоара един работник, който редеше дървени трупи на земята. Исках да мина бързо покрай него, но внезапно той хвана едно дърво, завъртя се и ме удари с дървото в далака! Бях му в гръб и не ме видя. Малко по-надолу щеше да ми уцели корема! Обърна се, почна да се извинява, като разбра че съм и бременна, се затюхка в болница ли да ме кара, какво да направи. Казах му да внимава повече и на мен също ми е предупреждение да внимавам. Запалих една свещ за моя ангел хранител в църквата.
Трябва вече да сме бдителни за двама. И да се пазим.

# 201
Мацки, да се похваля и аз най-накрая с нещо хубаво - затворило се е отлепването слава богу, минах ФМ и там всичко е наред и в норма. Чакам само БХС. Лекарката ме вкара в програма за риск от преклампсия с оглед семейната ни история- риска ми е 1:1000, което е нисък риск Simple Smile ще литна от щастие.

Thekitten, отиди на църква ако си вярваща да запалиш свещичка, защото са те пазили от горе ♥ не се притеснявай за материалните щети, от живота (в случая живота на 2ма - твоя и на бебето)  по-скъпо няма. Ако не си религиозна ходо някоя баба да ти лее куршум. Аз докато не бях още бременна щях да се убия на магистралата - карах със 140 за да изпреваря колона камиони в дъжд ( бях на 20 в моя защита) и колата се хлъзна, пуснах волана и не знам какво ме спаси тогава, от живота по-ценна кола няма, така че не се измъчвай с вини !

# 202
Thekitten съжалявам за случилото. Най важното е че ти и бебче сте добре. Опитай се да се успокоиш това е найважно и гледай само напред. Имаш нашата подкрепа със теб сме ❤️

# 203
TheKitten Съжалявам за случилото се,със сигурност си в голям стрес и шок, но сега се стягай и се радвай, че ти и бебчо сте добре! Бог да е с всички нас! Отиди запали свещичка и не се притеснявай, ти не си виновна, имало е да стане, малкия дявол е бил. Лека бременност🥰

# 204
Thekitten, тия самообвинения си ги избий от главата. Важното е, че сте добре с бебчо, всичко друго е поправимо. Освен това е доказано, че по време на бременност реакциите ни са променливи, тоест в момента въобще не е твоя вината, че не си успяла да овладееш колата. Благодари, че сте добре и не го мисли вече. Убедена съм, че си прекрасен шофьор, така че не се обвинявай. На всеки може да се случи. А мъжът ти сега още повече ще те обгрижва,  та не е толкова лошо 😁 Пък и един ден ще има да разправяш на мъничето какви каскади е преживяло в съвсем невръстна възраст 😉

Tinydevil, радвам се, че се е залепило вече. Много хубави новини!

Здравейте, аз вчера минах ФМ в Оскар за всички момичета, които ще ходят там…. да знаете, чаках над два часа и изобщо не се съобразиха и ми запазиха час в 13 седмица и 1 ден. Със смесени чувства останах. Прегледа е доста бърз също.
При коя лекарка беше?

Последна редакция: пт, 02 юни 2023, 22:01 от Bobby_g

# 205
Thekitten, абсолютно подкрепям всичко , което са написали момичетата! Радвай се ,че сте добре , не е станало от невнимание или превишена скорост. Няма за какво да се обвиняваш и съм сигурна,че родителите ти нито за миг дори не са помислили за колата...
И също така, ти се извиняваш ,че уж ни натоварваш , но всъщност изобщо не е така. Даваш ни пример и ценен урок , поне аз лично ще съм още по-внимателна докато шофирам.
Наистина запали една свещичка в църквата,ако си вярваща ! 🙏❤️

# 206
Момичета аз да питам, понеже ще съм 13+ 4 когато док иска да ми взима цитонамазка, но мен ме е страх след тези зацапвания и премеждия ме в страх вече :/ а и не е ли късно

# 207
  • София, България
Мисля, че даже е препоръчително да се прави между 12 и 16 седмица. След това вече е хубаво да се избягва. Но се случва и в по-късни седмици да правят Simple Smile

Скрит текст:
Аз пък от болницата и с разстроен стомах се върнах. Аман вече! Искам да приключва тая моята драма. Сега и антибиотик и пробиотик и Смекта даже пих Animal See No Evil

# 208
Е, значи ще трябва да я изтърпя явно … А зя стомаха знам че може смекта ако е разстройство, както и моя любим бабин метод-2 лъжици винен оцет

# 209
Много, много ви благодаря! Имах нужда от тази подкрепа! Нямате идея колко е значима за мен всяка една ваша дума.

Не съм вярваща, но ММ ще запали свещичка вместо мен, куршум ни ляха, раздавах храна за здраве, само курбан още не съм правила, но го обмислям.

ЛейдиРоуз, много се радвам че и при теб не е било фатално!
Tinydevil наистина много се радвам за хубавите новини покрай теб!

Общи условия

Активация на акаунт