ДЕКЕМВРИйското коремче расте, мама иска вече пол да разбере - ТЕМА 5 (2023)

• 37 844
  • 730
  •   1
Отговори
# 360
  • София
О Смоуки има цяла тема тук, Второ висше се казва 😂. Мен както казах ми е краста, столчета за кола също са ми краста, имаме във всички коли, на свекърите, при нашите, в двете наши коли. Нищо не пазя от сина ми, всичко съм раздала, каквото е писано ще се върне при мен ♥. А и не бързайте с купуването, че гаранцията тече от покупката, а ще ви трябва, моята първата два пъти влиза за ремонт

# 361
Аз преди 8 месец не смятам нищо да купувам, не знам от суеверие ли или какво, но първи покупки съм оставила за октомври накрая 😁

# 362
И на мен ми се иска да изчакам със самото закупуване, но като гледам огромният избор на колички, легла, столчета за кола...ми се иска да си набележа всичко, да го видя на живо и като дойде време само да го купя...

# 363
  • София, България
И аз така разсъждавах като вас предния път, но когато си бях набелязала някакви неща си ги дебнех за промоции и така лека полека след 6тия месец почнахме и почти всичко си набавихме на промоция Simple Smile само количката купихме рано заради черния петък тогава.

# 364
И аз не смятам да купуваме нищо отсега. Много е рано, а и може би има лека доза суеверие.
Обаче и аз искам да се образовам, за да мога да направя някакъв информиран избор като наближи моментът.
Все очаквах, че около децата има голям маркетинг, ама досега не си давах сметка за мащабите.

# 365
  • София
Кога е Бебеманията сега? Беше много яко преди години, имаше страхотни намаления.

# 366
На мен това ми е първа бременост и наистина не знаех че има толкова различни неща на които да внимавам при купуването на количка. Добре че сте вие момичета да науча и аз някои неща 🥰
За мен е много важно количката да бъде по лека, защото аз съм много малка само 157cm и 50kg и не мога да вдигам много тешки неща и да нося по стълбите. Също така много ме е важно кошчето за в кола да бъде качествено и безбедно.
За сега ще търсим и ще гледаме па там от септември-октомври ще започнем да купуваме всичко.

# 367
И аз разглеждам но все още и аз не мисля да копувам микля че е още рано  по средата на седмия месец ще се престъша да взема лека по лека да копувам

# 368
Ние точно днес взехме количка Uppababy (пълен комплект, включително с кошове, седалки, бази, раничка, отделна чантичка, зимно маншонче и какво ли още не), но само защото беше в много добра промоция и не се знае изобщо дали ще се повтори тази година. Иначе не мисля, че бих я купила на редовна цена, за това се метнахме през глава. Едва натоварихме всичко от комплекта, ако бях в напреднала бременност, не съм сигурна как щяха да се получат нещата, честно казано. За това мислим до края на лятото да сме приключили с по-сериозните покупки и накрая да останат примерно само дрешките.
Истината е, че толкова голям прилив на емоция и щастие изпитах и изобщо не съжалявам, че я взехме сега. Цял ден си мечтая за Декември, нямам търпение вече

# 369
Облагодетелствани сме, черния петък е на наша страна 2 месеца преди декември хаха, ще намажем

# 370
Облагодетелствани сме, черния петък е на наша страна 2 месеца преди декември хаха, ще намажем

Абсолютно! 😀 Много яко , с първата ми бременност все не ми угаждаха големите намаления, или много рано бяха или вече след като бях родила ( сина ми е октомври)

# 371
  • Бургас
На мен това ми е първа бременост и наистина не знаех че има толкова различни неща на които да внимавам при купуването на количка. Добре че сте вие момичета да науча и аз някои неща 🥰
За мен е много важно количката да бъде по лека, защото аз съм много малка само 157cm и 50kg и не мога да вдигам много тешки неща и да нося по стълбите. Също така много ме е важно кошчето за в кола да бъде качествено и безбедно.
За сега ще търсим и ще гледаме па там от септември-октомври ще започнем да купуваме всичко.
На теб щом си по-нисичка ще ти е супер cybex balios s. Снаха ми взе такава, че роди скоро и е много удобна за нея, тя е нисичка. На мен ми идва супер ниска обаче.

Това, което аз търся от количката еднорог е да бъде здрава и маневрена, да има амортисьори, да има огромен сенник, да има пълно легнало, да има покрит багажник, да не е супер тежка и да не е мега скъпа Simple Smile Предпочитам да има Анти рефлукс система, както и хубав дишащ матрак. Да се монтира и сгъва лесно и да не заема прекалено много място.

Засега фаворити са ми Easywalker Jimmey и Cybex Priam 4, но пък са скъпички и хич не ми се дават толкова пари. Не са лоши и Tutis uno 3+ и Buba Zaza, които са по-евтини и абсолютно напълно еднакви, имам чувството, че само марката се различава, нищо друго почти, някакви дреболии леко. Те обаче са с една идея по-плитки сенници и нямат стъпалце отпред където може да стъпи детето, за да седне на седалката.

За пазаруването като цяло искам още от сега да си набележа какво ми трябва и какво ми харесва и да започвам да дебна промоциите.

# 372
Ммм, Черния Петък е последният петък на Ноември Sweat Smile Аз мисля да не разчитам на него за сериозни покупки, че да не остана капо, особено с тези дълги доставки, които се случват по това време Grinning

# 373
  • София, България
Хах честита количка, Valerita! Да си я бутате с кеф и с неревящо бебе! Grinning

Наистина официалния черен петък е последната седмица на ноември. В Бъшгария обаче често почват от октомври още.
А Бебемания не съм чувала да правят последно време. Нямам спомен да съм попадала.

# 374
Да се похваля най-после. Бях на преглед, всичко е наред. Отговаря на 10+2, по цикъл трябваше да е 12+2. Вторник пускам вижън. Забавно ми е да сварявам снимките на бебе 1 и бебе 2. Абсолютно еднакви по размери за съответната седмица. Фетална ще правя след 19.06. Направо имам чувство, че се влача спрямо повечето тук 🤣

За покупките, на мен ми трябват много малко неща, които мога да взема по всяко време. Всичко имам от бебе 1 и сега знам и какво няма да ми трябва. Но ще взема втори матрак, няколко дрешки за новородено, че тях ги дарих в родилното, но поне ще си ги видя пак като родя и може би втори бебефон и това е. Естествено и второ столче за кола BeSafe и количка. Хубавото е, че този път няма да се чудя въобще, знам какво и по колко ще ми трябва. Първият път бяха списъци, четене, рисърч, бройки.. лудница. Този път ще ми е по-лесно, освен с количката за породени Blush

Общи условия

Активация на акаунт