ДЕКЕМВРИйското коремче расте, мама иска вече пол да разбере - ТЕМА 5 (2023)

• 41 137
  • 730
  •   1
Отговори
# 495
Момичета и аз сънувам често кошмари, също и сестра ми. Тя казва че било доста срещано във бременоста. Не знам можеби се дължи на хормоналната промяна.

# 496
Maria когато сънуваш, че някой е умрял това значи, че му е умряло злото, за хубаво е 😁

# 497
  • София
Ох само аз явно не бях прокървила... Както си седях и работех и изкървих и бегом в болницата. Отлепяне малко на плацентата и ниско разположена плацента. Малко и шийката е скъсена. Та ме приеха поне за 3 дни, закачиха ми система и така... Как не ми се искаше от толкова рано лежане ама на...

# 498
  • София
Маце, изпращам ти прегръдки и морална подкрепа! Почивай си и всичко ще е наред!
Elface, сигурна съм че лекарите ще помогнат за проблемите с храненето и със системи ще почнеш да качваш тегло до здравословното!
Имайте спокойствие и вяра, че всичко ще е наред и скоро ще се приберете у дома!

# 499
Маце, стискам палци бързо да се залепи и при теб ♥почивай !! до 16 седмица бебетата ще изпълнят матката по размери и вече се надявам да сме всички добре, това ми беше обяснил един доктор докато бях в болницата и аз, не остана, още малко и минаваме критичния период

# 500
  • София, България
Ех, Маце, много гуш Heart Бързо да спира кървенето! Ще се залепи обратно, вярвам го!
Много съжалявам, че трябва да минаваме през това, но се моля всички скоро да забравим Kissing Heart

В коя болница си?

# 501
  • София
В Щерев съм
 Благодаря ще го закрепим!

# 502
  • София
Maцето всичко ще е наред Blue Heart, ти си борбена и ще се справиш, в добри ръце си.

Вчера пристигна и моя доплер, естествено го пробвах и...... нищо не чух. Много се притесних, чак ММ започна да се чуди как да ми помогне и започна да пробва апаратчето и се преслуша набързо Simple Smile.

Днес пак пробвах и момичета успях да го чуя, най-сладкия звук на света Blue HeartPurple HeartYellow Heart

Утре съм на ФМ в Оскар, вярвам че всичко ще е наред, пренаталния тест доста ме успокои.

# 503
Мацето, бързо да се оправяш и да се прибираш вкъщи ! 🙏
Elface, на теб също пожелавам скоро да свършат тези проблеми с храненето и да си хапваш ,ако не за двама , то поне за един.

И аз така знам ,че като сънуваш смърт е за "хубаво". При мъжът ми имат да умират лошотийки 😀 може да ме слуша и повече 😀

# 504
Здравейте, момичета отново от мен. Имам един въпрос, понеже явно имам много големи “ доброжелателки- приятелки “ и все ще ми каже нещо което да ме притесни.
На 31 съм, днес бях на БХС. На ехографа сутринта лекаря, каза че всичко е наред и няма нищо притеснително и сега чакаме резултати от изследването . Та въпросната моя “ приятелка” ми се обяди да ми каже как като си над 30 почти на всички излиза риск от Даун . Как на нейни приятелки две така показал теста и тя затова не си правила като била бременна. Въпроса ми е има ли тук някоя мама над 30 , с хубави резултати от бхс? За мен това , което ми каза е пълна глупост, всичко е относително , но все пак има едно притеснение при мен.

Здравей,не е така според мен има значение годините аз съм на 32 риска ,аз бях вече на 29.05 на БХС и ФМ ,прогнозният риск спрямо годините е 1 към 424,моя е 1 към 8678.Така,че според мен си е много индивидуално,моя риск примерно за прееклапция е по висок и затова пия Акард ,така,че че има статистика има,но има и индивидуалност

Последна редакция: ср, 07 юни 2023, 15:57 от Anito_m

# 505
  • София, България
Мацето, само да ти кажа ако искаш вземи и почни пробиотик, защото на мен днес лекарката ми каза, че разстроения стомах много вероятно е от лекарствата, които ми вливаха. Антибиотик вливат, за да не св възпали отлепеното и от него ставало така. Animal See No Evil

tedysworld, ей за това не искам доплер Joy и преди години си спомням колко момичета от старата ни тема се уплашиха сериозно, та лекарите им се караха Grinning

# 506
Маце с теб сме ! Дано по-бързо се закрепи !

# 507
Маце, бързо закрепване. Дано скоро си си вкъщи 🥰

# 508
Чудех се и аз за тези доплери, но се познавам, ще ме хвърлят в джаза, та предпочетох да не се и замислям изобщо да купувам .. то и не остана след няколко седмици дето се вика трябва да почна да го усещам

# 509
Маце вярвам,че всичко ще бъде наред. Приеми го като една различна почивка. Пиши от време на време как си , а бебо ще се закрепи здраво докато си излязла! ❤

Момичета, да ви попитам, как се справяте с подуването и газовете. Направо ще пукна. Както нямах корем, днес ще гръмне все едно съм в 5ти месец. Боли,корав , газове в несвяв и каркотене на тия черва - симфония.
С моите любими череши за ходене до тоалетна ( спасението ), направо този корем ще гръмне. Четвъртък ще питам АГ, но като я знам как дава съвети за хапчета ( никакви ) даже няма да ми помогне.
Чудя се пробиотика дали ще свърши някаква работа в случая.

Общи условия

Активация на акаунт