ДЕКЕМВРИйското коремче расте, мама иска вече пол да разбере - ТЕМА 5 (2023)

• 37 362
  • 730
  •   1
Отговори
# 630
От днес съм в 14-та седмица, е това повръщане сутрин не спира😒 Дано само не се проточи до края на бременността (както свекърва ми ме плаши, че е била). Не знам от бременността ли е, че съм станала толкова докачлива, но много неща ме дразнят, особено като някой ми каже - оо сега ще почнат и краката да ти се подуват, ще станеш едричка, ама вие ще ходите ли на море тая година, ти си бременна?!
Вече всички панталони ме стягат, корема ми определено е почнал да расте 🤣 мъжа ми гледа ококорено като му го покажа. Пробвах клиновете на лидл, които си бях купила, ами те са горе долу само за вкъщи според мен, много са тънки и прозират. Днес си поръчах от синсей тези, ще ви кажа дали ги бива 😆:

# 631
Моето шкембе изглежда все едно съм се нахранила добре , а не като на бременна 🥲😀
Аз поръчах няколко свободни рокли, които се надявам да ми вършат работа и след това.

# 632
Добро утро, момичета! Включвам се и аз с хубави новини. Миналата седмица пуснах Пренатест обикновен пакет, направих го по скоро за успокоение , на 26г. първо дете ще ми е. Току що ми се обадиха, всичко с плода е наред, няма никакви аномалии. Падна ми камък от сърцето. Колкото до пола, ще ви споделя, мислех че с моето често повръщане и пъпки по челото, ще съм с момиче, но съм сгрешила.. записвам се с момче 😁💙 но каквото и да е, най-важното е, че е здраво. И сега остава вече всичко друго да е наред. Пожелавам ви на всички само хубави резултати да имате и Декември всички да гушкаме пухкави здрави бебенца! Изпращам ви положителна енергия! 🥰

# 633
  • София, България
От Синсей и аз взех едни къси панталони и един топ за сега. Бяха ми дали два клина, но аз клинове много много не нося. Иначе M a r i a беше показала един клин и съм си запазила за по-натам, но може би наесен ще взимам още неща. За сега ще карам с това, което са ми дали и няколко къси панталони, които си купих. Вижте - друг проблем имам аз. Бельото вече не ми става Animal Speak No Evil

Хаха готини заглавия сте измсилили, посмях се. Гледам на Thekitten събрало най-много лайкове, слагам го Grinning другите ще ги сложа в анкета за следващото. Благодаря!  Ние толкова бързо ги изписваме тия теми, че аз се изчерпах вече.

nikoletaa, честито за теста и за мъжкия член на семейството Grinning

# 634
аз отдавна минах на спортни бюстиета. Бюста ми по принцип е по-голям, а сега от месец не влизам в нито един сутиен или горница на бански които имам. Гащите ми отесняха на в смисъл дразнят ми и сега нови трябва да взимам ....

# 635
И аз вкъщи нося спортни сутиени с медиум съпорт. Но навън все още съм с нормални сутиени, които явно ще трябва да сменя с по-голям номер скоро. Корем нямам, но гърдите ми са пораснали с половин номер. Дано да спрат, защото и без това съм 75С, нямам нужда от големи обеми Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 636
И мен повечето дехи вече ме дразнят. Шкембето ми е чисто шкембе, никой не би предположил че съм бременна Sweat Smile тепърва почва да се издува полека от горната част. Предимно съм на платнени бюстиета, но имам 2 сутиена, които малко ме дразнят, но зависи с какви дрехи съм, ги слагам навън. С тия сутиени зор ще видя, аз сега съм 85-90 Ф та направо нз Animal Hear No Evil . Трудно си намирам, защото не съм чак толкова дебела, колкото се очаква за тази чашка, и повечето чашки са ми с твърде голяма подгръдна. Може би сега като дебелея ще се изравнят мерките малко...
Давайте отзиви за синсейските клинове, че от там имам 2 долнища, но нещо не мога да се разбера с кройката, все нещо не е както трябва където трябва. Иска ми се да премеря, но на място в близкия магазин май нямаха за бременни.

# 637
Аз и вие знаем, че е момиче от две седмици..но чакам таткото да се прибере утре вечер от командировка, за да му кажа на живо...
Естествено той много се надява да е момче /особено след като брат му чака четвърто момиче/, но явно аз повече съм се надявала да е момиче хихи

# 638
  • Варна
Таничка, вдъхна ми малко надежда, че може да се промени Grinning

За дрехите, аз имам клин от лидл, ама Л размер, който ми е голям, постоянно се свлича, ама пък ми е единственото удобно за работа, че по цял ден съм на стол и дори дънки за бременни отдолу след плата ми убива и не ми е удобно. Искам да си намеря дълги изчистени рокли 2-3, защото съм с разширени вени и не обичам да нося къси гащи и сега особено както съм качила и килограми съвсем отпада като вариант Grinning

# 639
Ех само аз ще се чудя сега с този пол до 18 седмица, когато е следващия ми ехограф хаха завиждам ви, ме повечето знаете или поне има предположения 😁
От днес вече официално съм във втори триместър да се похваля 14 г.с. + 0 дни хаха както си казвах ох това време не минава, ей така да избутаме ( без всичкия стрес от 1ви разбира се) и до 3ти

# 640
  • Варна
Аз вече нямам търпение да  изляза болничен, не че съм се преработила, но работата ми е толкова скучна - цял ден сама в един магазин, в който влизат макс 5 клиента за ден и се чувствам напълно безполезна в сравнение със супер забързаните "fast food" -ове, в коити работех преди Grinning

# 641
Поне да ти дадът едно диванче да опъваш кръста от време на време щом няма работа хаха

# 642
Добро утро , момичета . Да се похваля и аз БХС излезнаха резултатите. Всичко е наред . Камък ми падна от сърцето. Снощи обаче ,като легнах бях бързала преди това  и лягам и по едно време усетих съвсем леко ми се участи пулса за някакви минути. Предполагам е нормално .

# 643
Добро утро , момичета . Да се похваля и аз БХС излезнаха резултатите. Всичко е наред . Камък ми падна от сърцето. Снощи обаче ,като легнах бях бързала преди това  и лягам и по едно време усетих съвсем леко ми се участи пулса за някакви минути. Предполагам е нормално .
Браво за БХС , все такива новини да се чуват !

Аз съм така постоянно, тръгна да свърша нещо, да кача стълби, да се засиля към нещо и веднага пулса прескача , та чак ми отмалява. Нормално , но е кофти за момент.

# 644
От днес съм в 14-та седмица, е това повръщане сутрин не спира😒 Дано само не се проточи до края на бременността (както свекърва ми ме плаши, че е била). Не знам от бременността ли е, че съм станала толкова докачлива, но много неща ме дразнят, особено като някой ми каже - оо сега ще почнат и краката да ти се подуват, ще станеш едричка, ама вие ще ходите ли на море тая година, ти си бременна?!
Вече всички панталони ме стягат, корема ми определено е почнал да расте 🤣 мъжа ми гледа ококорено като му го покажа. Пробвах клиновете на лидл, които си бях купила, ами те са горе долу само за вкъщи според мен, много са тънки и прозират. Днес си поръчах от синсей тези, ще ви кажа дали ги бива 😆:

Аз съм 13+4 седмица, 2 дни не бях повръщала и снощи късно пак...много ми се иска и на мен вече да отминава, ама все още си ме мъчи.
Иначе си взх 2 клина от тези на Синсей с недоверие, но те се оказаха добри, доста плътни са.

Общи условия

Активация на акаунт