ДЕКЕМВРИйското коремче расте, мама иска вече пол да разбере - ТЕМА 5 (2023)

• 37 465
  • 730
  •   1
Отговори
# 90
Излезе ми БХС-то и на мен, и там всичко изглежда добре, ама все пак се радвам, че си пуснах пренаталния тест, че съм от баш паниките.

# 91
Минавам и аз да споделя, че всичко е наред с пренаталния тест.
Ще бъде женско царство Gift Heart
За термин май е 07.12., нооо ще искам потвърждение утре Simple Smile

# 92
Момичета да споделя и аз за болничните тъй като прочетох по напред,аз съм с болничен от ЛК,изрично ми казаха,при напускане от Бг,че може да не ми го признаят,не че съм тръгнала някъде,не смея и много да пътувам до сега половината болничен не съм излизала както се казва от квартала,само ходих до вилата,но тя е на 40км.Имам приятелка,която ходи на пазар в Турция по време на болничен от Лк и не и беше изплатен,ще ви излъжа дали целия или част от него,но знам,че причината е това.Така,че по добре не рискувайте или не си пускайте тези дни болничен,ако има опция

# 93
Момичета, свърши ми но шпато и няма кой да ми донесе, а нали пия 3х2, та лапнах 1 хапче папаверин, според вас дали е достатъчно или да пия още едно 😁

# 94
  • София
То май този папаверин е по-силен от но шпато, щом го дават за задържане.

# 95
Папаверин само по 1 се пие (по 3 пъти на ден), тъй като е по-силно от Нош-па. Аз лично го пия като повече започне да ме боли, обаче доколкото знам, натоварва повече черния дроб, та в първия удобен момент си вземи и нош-па. Има един вид - Макс, който е 80 мг и се пие само по 1 от него (+ излиза по-евтино от нормалния Нош-па)

# 96
О, не знаех, че има 80мг но шпа. Иначе още довечера ще пращам моя приятел да вземе след работа но шпа 😄 благодаря ви за инфото момичета, в болницата само 1 път ми биха папаверин, иначе все но шпа боцкаха

# 97
И аз го взех, след като в спешното ми биха две ампули от него. Аз за под месец опуках една опаковка от папаверин (40 таблетки), често ме боли силно.. и моя приятел ме гледа лошо, че се тровя Grinning Иначе сега и аз си взех от "двойния" нош-па и цената е много добра.

# 98
Аз не знаех, че е по-вреден от но шпа, мислех, че са на един и същ принцип и съответно взаимнозаменяеми и затова купих да имам и от него 😄

# 99

Малко е рано , но момичета, дали знаете от къде може да се закупи подобен тип боди ?

# 100
О, не знаех, че има 80мг но шпа. Иначе още довечера ще пращам моя приятел да вземе след работа но шпа 😄 благодаря ви за инфото момичета, в болницата само 1 път ми биха папаверин, иначе все но шпа боцкаха
Аз съм на но шпа 80мг 3х1

# 101
Момичета, първата фетална морфология вагинално ли се прави или през корема?

# 102
При мен и по двата начина, защото не се виждаше добре.

# 103
Момичета аз да ве попитам на коя страна спите? Аз съм свикнала винаги на корем и сега ми е много трудно на страни да заспивам. Позволено ли е примерно сега във първите месеци докато още нямаме голям корем да спием на корем?

# 104
За ФМ при мен първо беше през корема,но тъй като бебето си има характер и не искаше да се обърне за да измерят някои от показалите добре се наложи да се продължи с вагинален.
Относно спането аз винаги съм спала на една страна винаги почти на дясната,в началото на лявата не ми беше удобно сега и на дясно и на ляво си спя,по корем никога не съм спала и не знам как е,но не знам дали ще ти е удобно да спиш по корем

Момичета аз да ви попитам тези които сте пили Акард,има ли значение кога се взима казаха ми веднъж на ден,но вечер ли е препоръчано?

Последна редакция: чт, 01 юни 2023, 15:29 от Anito_m

Общи условия

Активация на акаунт