ДЕКЕМВРИйското коремче расте, мама иска вече пол да разбере - ТЕМА 5 (2023)

• 37 508
  • 730
  •   1
Отговори
# 105
Summer.23 , aко ти е удобно можеш да си спиш по корем. Аз все още успявам да се наместя .

# 106
Момичета аз да ве попитам на коя страна спите? Аз съм свикнала винаги на корем и сега ми е много трудно на страни да заспивам. Позволено ли е примерно сега във първите месеци докато още нямаме голям корем да спием на корем?

Ми аз заспивам на една страна и се събуждам по корем... не знам дали е добре, но нищо не мога да направя

# 107
Anito_m, за Акарда на мен ми казаха вечер по 1.

# 108
Благодаря ви момичета за отговорите 😊За сега ми е удобно нямам проблем. Само се притеснявах да не е опасно за бебето. За понатам ще видим, ще трябва да си намеря друго положение 😀

# 109
Summer.23
 по принцип настрани - предимно наляво. Но напоследък се сбуждам по гръб....Thinking

# 110
На мен ми е голяма мъка това със спането настрани, най-добре спя по гръб. Ама си наложих и почнах да свиквам, особено с възглавница за бременни.
Знам, че докато е малък плода е окей спането по гръб. Но настрани и то наляво е най-добре заради кръвотока.   
Оставям една статия по въпроса:
https://sigridov.bg/kak-da-spim-udobno-i-bezopasno-po-vreme-na-bremennost/

# 111
  • Свищов

Момичета, можете ли да ми кажете за какво са тези резултати с високи стойности? За ковид ли са? На преглед съм чак след 2 седмици, а се притесних.

# 112

Момичета, можете ли да ми кажете за какво са тези резултати с високи стойности? За ковид ли са? На преглед съм чак след 2 седмици, а се притесних.

Че си минала Ковид и имаш антитела

# 113
  • София, България
Да, карала си някога и имаш антитела Simple Smile и на мен ми правиха сега в болницата, ама не знам какво е излезнало. Би трябвало да имам, де.

Момичета, аз си осигурих един преглед заради това повторно кървене след тоалетна. Всичко е наред, отлепянето на сакчето почти е изчезнало, вече има образувана плацента. Казаха ми, че няколко дни няма да изчезне зацапването и всички тези екстри, да не се притеснявам. Утре все пак по план имам преглед и след него ще решат, но най-вероятно си отивам вкъщи Simple Smile
И пуснаха сърчицето да чуем, аз до сега на това бебе не го бях чувала. Много миличко ми стана Hug

# 114
Момичета,при изследване на щитовдните хормони и витамини, нужно ли е да бъде на гладно , че АГ не ми каза и сега се чудя утре сутрин, че аз ако не ям като стана съм ходещ парцал,ама ако се налага ще го мисля.

Фъстъче,много се радвам , че бебчето се закрепя. Там си му е мястото !❤

# 115
Фъстъче, страхотни новини! Пиши и утре след прегледа да кажеш дали се прибираш.

За Акарда и аз четох, че е препоръчително да се взима вечер.

# 116
  • София
Момичета,при изследване на щитовдните хормони и витамини, нужно ли е да бъде на гладно , че АГ не ми каза и сега се чудя утре сутрин, че аз ако не ям като стана съм ходещ парцал,ама ако се налага ще го мисля.

Фъстъче,много се радвам , че бебчето се закрепя. Там си му е мястото !❤

Щитовидна на гладно и жадно се пуска.

Фъстъче хайде да те пускат утре и на домашен режим след това!

# 117
  • София
Фъстъче ужасно се радвам за теб! Purple Heart

diorgg вчера си изследвах ТСХ и витамини и редовно го правя-винаги на гладно. И аз съм като теб сутрин - веднага закусвам, иначе ми пада кръвното, разтрепервам се.
Гледам рано да отида, да се свършва по-бързо - може да си запазиш час за взимане на кръв онлайн. Аз така правя за да не чакам - виж Cibalab.com.

# 118
Peanut, бравооо, машина си 💪🏻💪🏻💪🏻 много сме дето минахме през тези неприятни трепети в 1ви триместър, но важното е от сега нататък всичко да е наред и да се пазиш!

# 119
Здравейте, не съм се включвала отдавна. При мен вс върви гладко за сега, излязоха ми резултатите от генетичния тест и бях много изненадана, полът на бебето ще е момче 💙 При вас вече знае ли се какво ще е Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт