ДЕКЕМВРИйското коремче расте, мама иска вече пол да разбере - ТЕМА 5 (2023)

• 37 702
  • 730
  •   1
Отговори
# 435
Благодаря момичета 😊😊😊 успокоих се вече и за това

# 436
Да,маце съгласна съм ,че всичко е статистика.Казвам го във връзка с "голямото пиене на аспирин'' профилактично.Понеже мен ме е страх от този аспирин 😁,като цяло от лекарствата (в много редки случаи съм пила лекарства).Просто доктора ми обясни ,че за да се започне профилактика с аспирин са необходими още допълнителни данни не само скрининг от два хормона.Иначе когато има показани разбира се ,че е необходим .

# 437
  • София
Сега, не ми се обиждайте, ама изкарахте голям дявол Аспирина тук хаха. Аз го пих до 12та седмица, ако не се лъжа и Таничка го пиеше. Не всяка жена ще прокърви от него, та не се вкарвайте във филми. Simple Smile

# 438
Pivolini, при мен риска за прееклампсия изобщо не беше базиран на кръвните, веднага след ултразвука ми го изчислиха:
До 32 седмица: 1:213
До 37 седмица: 1: 37
След 37 седмица: 1:20

Жива, умряла го почвам след  14 седмица, че хич не ми се занимава и с прееклампсия.

Иначе вчера минах консултация и с Хематолог, продължавам Фраксипарина, дори иска да правим Анти Xa, че я съмнява дали е достатъчно 0.4

# 439
Момичета, идвам от АГ и бързам да ви пиша.... всичко е наред, едната ръка беше в устата, върти се яко, чухме пулса, върви си в седмицата /а именно 13 г.с./...
кръвното ми е супер, свалила съм 600 гр. по необясними причини, шийката е ок, споделих за болките и ми даде Диаспорал.
Следващата консултация е началото на юли, средата съм на ФМ /пропоръча ми Фемина/
Сигурно изпускам нещо, ама съм много развълнувана, направо ще се пръсна хихих

# 440
Аз смятам, че ако има риск от прееклампсия и вече в по-големи седмици е окей да се пие, особено ако човек има някакви съпътстващи фактори като тромбофилия, или нещо друго доказано с изследване. Просто съм против да се дава в случаи както бях аз защото “за всеки случай” без изследвания и тн. Слушайте докторите особено след изследвания. Имам познати пиха от 14 седмица до 34 по 150 мг и нищо им нямаше 😁

Tsvetkova17 честито, аз се преместих да се следя във Фемина и 1вата ми ФМ мина чудесно Simple Smile

# 441
  • София
Валерита, къде ще пускаш АнтиХа, че и аз трябва и не съм се наканила... Хематолога каза в Токуда или 3та градска, ама май може и в Хематологията в Дървеница

# 442
Май в Токуда, защото излизали много бързо, доколкото разбрах денонощно вземат кръв, условието е да се даде между 3.5 - 4 часа след поставянето на НМХ.

# 443
Момичета, тези дни и аз ще пускам фактор Xa за втори път. Първият ходих в Токуда, резултатът е готов след няколко часа. Сега мисля в св. Екатерина, защото локацията ми е по-удобна, но там това изследване го работели само вторник и четвъртък.

# 444
моля момичетата които имат доплери и са доволни да напишат коя марка са и кой модел

# 445
  • София
моля момичетата които имат доплери и са доволни да напишат коя марка са и кой модел

Аз този поръчах, та виждам намален е сега. Май успях да хвана. Поръчай си и гел за ултразвук също

# 446
Това е моят, избрах го заради usb зареждането 😅

[/list]

# 447
    • София
    krasikoleva a има ли усб зареждане? Че уж и на моя трябва да има ама няма хаха, не е драма на две батерии работи

# 448
    Даа, има 😀 да не са ти пратили друг модел?

krasikoleva a има ли усб зареждане? Че уж и на моя трябва да има ама няма хаха, не е драма на две батерии работи

# 449
    Момичета в лидл има рокли и дрехи за бременни, както и сутиени, ако не е коментирано, да кажа хаха

Общи условия

Активация на акаунт