Отговори
# 720
Конверсията е висока, но си дай време 🤗 вярвам че всичко ще е наред!
Аз вече съм в 10 г.с...мисля че ендо ми беше казал ,че след 12-13 отново минавам на тирозол

# 721
Момичета, от няколко дни имам метален вкус в устата. ММ ми каза, че го усещал като ме целува, а днес вече и аз го усещам като си мия зъбите, пия или ям. Много е странно, все едно съм близала тенджери. От една седмица имам синузит, който е с типичните симптоми, дето имам всеки път като се възпали- главоболие, задна хрема, кашлица. Също така приемам и някои лекарства- Акутирокс, обезболяващи понякога ( Беналгин, Но шпа), а днес съм и в овулация. Дали може да е нещо хормонално? Миналия месец имах такъв метален вкус, когато бях бременна след трансфера, тогава студения чай ( Фюзтий) ми имаше странен вкус, ама сега едва ли, то реално днес чак ми дойде овулацията.Имали ли сте такъв метален вкус/ дъх? (изкл да е от пастата за зъби, защото от много време я ползвам и никога не съм имала проблем)

# 722
  • Замък сред облаците
При пукащи се капиляри знам че има такъв метален дъх/вкус. При бременност, дехидратация, имаше и други причини, но не помня всички.

# 723
Salsera, не се притеснявай. На 100% е от синузита. Прави си фрешове от цитруси, мий си зъбите преди всяко хранене, за да не ти е неприятно, когато ядеш. Може да си вземеш Геломиртол, ако не си. Освен, че трябва да се пие 3×1 капс., можеш да си правиш и инхалации с него-в малка тенджера слагаш около 1 литър вода да заври и вътре пукаш една капсула Геломиртол. Слагаш кърпа на главата и дишаш 😁 Иначе за задната хрема може да вземеш и капки Назориг, след това и една профилактика със Синупрет, задължително ибупром Синус за самото възпаление. Като допълнение може да потърсиш Калций на Сандоз(глюконат), понеже има противоалергичен ефект и ще помогне за по-бързо възстановяване. Бързо оздравяване!

# 724
  • София
мдам... аз съм със синузит и слаби капиляри - при възпаление ми се е случвало да имам такъв метален вкус в устата и "задна хрема" с чувството, че е кръв. много е неприятно. ползвам низита маз, и едно кръвоспиращо, което не помня като име.

# 725
25 юни - Ден на дъщерята 👩‍👧💛💚
Честит празник на всички мами с розов прашец и такива, който вече гушкат свойте малки дами
От утре започвам пак с тестовете за О, очаквам я края на др седмица... Всичко ок, но май НЯМА да е пак нашия, моя мм няма да е вкъщи до петък, та се надявам да се измести с 2 3 дни Joy

# 726
Здравейте , днес първи ден на закъснение

След една успешна и две неуспешни бременности ,чувствата са много смесени ,но се надявам всичко да е наред и да достигнем до финал!
С пожелания за много втори чертички на всички очакващо🥰

# 727
arrainbow успех и до финал Heart
но някак си..... Групата ни е да се подкрепяме и вдъхваме кураж една на друга, защото знам че всички ще успеем. Тук не е мястото да се регистрираме в сайта и след 10 минути да се хвалим....
Надявам се да не прозвуча грубо и нетактично.

# 728
но някак си..... Групата ни е да се подкрепяме и вдъхваме кураж една на друга, защото знам че всички ще успеем. Тук не е мястото да се регистрираме в сайта и след 10 минути да се хвалим....

Мила Гери ,не това ми е била целта . Преди две години аз също бях в тази група в продължение на 8 безуспешни опита и накрая видях двете черти и последва аборт …
Не съм нова тук(с друг профил съм защото не успях да влезна със стария) Не звучиш грубо знам колко деликатна тема за всичко ни е това ❤

# 729
Тихичко, честито!!!! Нова или не, аз много се радвам като видя две чертички, дори и да знам, че не са мои и може никога да не бъдат!
Как искам една по една, всички в темичката да качите точно такива, положителни тестове! 🙏🏻 С цяло сърце се моля! 🌞
Хормоните ми са доста зле, макар и в границите, но чета всички коментари и осъзнах, че ТСХ ми е доста високо, а фТ4 доста ниско и изобщо.. Миналия месец напразно съм се надявала, чувствах се така.. сякаш и да видя отрицателен тест, няма да повярвам, бях сигурна, че сме успели, но уви.. 🥺
Поплаках, изтрих сълзите и сложих широка усмивка на лицето си! Живота продължава, ще имаме дечица, по един или друг начин!!! Ще ИМАМЕ и друг вариант не ще приема за възможен! 🙏🏻
Очаквам още позитивни снимки от всички вас, само позитивни! ♥️

Мила Гери ,не това ми е била целта . Преди две години аз също бях в тази група в продължение на 8 безуспешни опита и накрая видях двете черти и последва аборт …
Не съм нова тук(с друг профил съм защото не успях да влезна със стария) Не звучиш грубо знам колко деликатна тема за всичко ни е това ❤

# 730
  • София
и мен ме почват разни кошмари Sad не мога спя, сънуват страшни простотии... тормози ме нещо - ако амх беше 0,77 през март и пада след стимулация то дали тогавашните 6бр. можем да ги докараме при следваща стимулация? а ако след този опит амх-то падне под 0,5 - няма да можем да кандидатстваме повече...

# 731
Шантал, желая ти успех! Искам само да напомня, че е хубаво да мислиш положително! Дано не се налагат още стимулации и да стане този път! И аз като теб много мисля, премислям и тн. Но на друг, ако трябва да дам съвет, мисля по-рационално Joy Дано ме разбра Simple Smile

# 732
  • София
ооо, аз бях толкова убедена, че ще стане от 1вия път... толкова положително мислех, че се сгромолясах с пълна сила....

# 733
shantall, не го мисли от сега. Обсъди притесненията си с лекаря си, може да ти предложи някаква по-лека стимулация (макар че ти май и предния път не беше на много силна) или просто да ти каже дали са основателни тревогите ти или не. А пък и аз ти желая да стане от този опит и въобще да не трябва да го мислиш повече АМХ-то!

# 734
Аз всеки път така като пробвахме по естествен път след като ми дойде-рев, разочарование. Все вярвах... Все тестове. Дано за всички, всичко се нареди!

Общи условия

Активация на акаунт