Отговори
# 585
АА, напълно си права, в моята глава 2022 са тези, които са се родили тогава, а не кога са заченати. В такъв случай си е доста актуална статистиката. Иначе аз още не съм готова да гледам репродуктивни клиники, но просто имам слабост към статистиката и погледнах от любопитство Smile

# 586
Не знам защо всички се хванахте за статистиката, която беше само един от примерите, които дадох. И тъй като често работя със статистика, мога напълно да се съглася с АА, че наличието на данни за 2021 си е дори постижение.

# 587
  • София
Не си представях, че лекар може да отпрати пациент заради статистика. :O Втрещи ме това за Станулов, че е отпратил някого... Лол!

Минзухар, честит рожден ден! С пожелание за много здраве и бебе! People BabyAnimal Hatched ChickFlowers Hibiscus

# 588
Не знам защо всички се хванахте за статистиката, която беше само един от примерите, които дадох. И тъй като често работя със статистика, мога напълно да се съглася с АА, че наличието на данни за 2021 си е дори постижение.

Както казах, на мен просто ми е слабост. Не работя в момента със статистика, но я изучавах доста усилено в университета и си ми остана като интерес. Не съм почнала още да търся клиника и затова погледнах само това, което може най-бързо и лесно да се намери. Иначе съм съгласна, че с по-задълбочен анализ може да се намери и доста за техниките, материалната база и специалистите, а допълнително и личното усещане не е за пренебрегване в такъв избор.

# 589
Sisi_cat Моя мъж пие Бабини зъби, купуваме си от SilaBG казва се Tribooster na BioTechUSA. Пие го по 1 таблетка два пъти на ден. Засега не мога да дам инфо дали помага, другия месец ще правим контрола, но една седмица след като започна да го пие каза че се чувства много по-добре, по-трудно се изморява и има повече сила. Това са неговите думи, дали е така или е внушение не мога да кажа.

# 590
Fayonche, пожелавам ти и да не ти се налага да търсиш, че гледай тука какви сме луди всички, само статистики, лекари и процедури са ни в главата, оспамихме хубавата тема. Grinning Няма ли някой да ни оправи деня с положителен тест.

Sisi_cat,  ММ пи бабини зъби, ама ние сме с много тежък мъжки фактор и подобрението не беше достатъчно, че да избегнем инвитро в нашия случай.

# 591
сиси добавките Pregnac@are  ги има и за мъже и жени, пиехме заедно с ММ. Моята АГ ми ги беше изписала, като не пиех нищо допълнително.Сега смених с елевит за бременни

# 592
Аз не вярвам в статистиките на клиниките, защото не са много обективни. Не са посочени причините за стерилитет, а и потокът от пациентите е различен.

# 593
Минзухарче - Честит Рожден Ден ! 💐
Бъди здрава и безкрайно щастлива !
Поздрави от слънчева Гърция, времето е приятно, водата чиста и предизвикателна 😀
Аз за сега до колене влизам, че в събота ме болеше кръста и не смея много да не се простудя, нали съм и с две дискови хернии 🙄
Вчера бях на АГ- видя се жълто мехурче и сак, на 29.06 ще се срещнем отново с точката, да видим на къде върви 🤪🥰
Направих консултация с ендокринолог-коригирахме дозата на еутирокса.
Пожелавам здраве и слънчеви дни!
Хубавото предстой 🙏❤

# 594
Минзухарче, честит рожден ден! Нека се сбъдне голямата ти мечта много скоро! Здраве, щастие и късмет! 🌷🍀🥂 Поръсвам те с прашец и ти желая от все сърце скоро ти да ръсиш навред с такъв! 🙏

# 595
ЧРД Минзухарче , да си жива и здрава, много щастлива и в най-скоро време да получиш мечтания подарък! 🎂🥰
Ръсссс за късмет 💫

# 596
Минзухарче, честит рожден ден с пожелания за крепко здраве и щастие и сбъднати мечти Hug

Желая и успех на всички Hug

Идвам с молба за едни приятели, мъжът е с астенотеразооспермия hypovilia ако не се лъжа, жената с АМХ 0.23.
Викат я на ЦС следващия месец.
Какво да правят оттук нататък?

# 597
Инвитро? Инсеминациите са безсмислени при лоши показатели на спермограмата. То зависи и възрастта каква им е, дали има антрални фоликули.

# 598
77 е тя,той 83 набори.

# 599
На тая възраст на жената да види темата за забременяване над 40г. По адекватни мнения има там. Но да не губят време.

Общи условия

Активация на акаунт