Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юнска вещерска и спортна

• 93 452
  • 2 287
  •   1
Отговори
# 120
  • тук и там
Ами аз ще го кажа,не че е някаква утеха сега , но след години ,човек като се обърне назад,  вижда че е точно така- та "всяко зло, за добро" . Пътя му може да води другаде. Съчувствам Мьос. Кураж! Изглеждате сполотено и силно семейство, ще се справите , а младежа ще се възстанови. Ето , дават примери за тежки травми и завръщане към проф. спорт. Каквото е-за добро да е, пожелавам аз!

# 121
  • France
Съвременните реконструкции правят чудеса. Взимат материал от бедрото и го присаждат за да засилят връзките на коляното. Но няма да те лъжа. Пътят е дълъг и се иска много, много работа.

# 122
Дяволът е в детайлите. Разкази за чужди травми не ме греят. Информирани сме отлично и на теория и от опит. Виждам как се възстановява другият в къщи с оперирано коляно, знам и прогнозите на лекарите от най-доброто място за лечение на подобни травми конкретно за първородния. Залъгалки и празни надежди само пречат. Истината е тежка, но някак трябва да се приеме, за да се върви напред.

# 123
Мьос, съжалявам за изпитанието,през което минавате 🤗!Дано първородния успее да се съхрани психически,и все пак успее да завърши.

# 124
Баси как се е пречукало това дете така…и егати тайминга.

Möß, сигурно е тъпо, ама се замислих дали е гадна случайност с двамата, а да не би да имат нещо генетично, което при силно натоварване да води по-лесно до травми - по-слаби връзки на коленете примерно. Предполагам се сещаш накъде бия и няма да ти стане приятно, но си заслужава според мен да направите един обстоен профилактичен преглед и на третия чифт спортуващи колене.

# 125
Мьос, много съжалявам, че преминавате през това. Понякога за радост, а в случая за съжаление животът е непредсказуем. Момчето ти може и да погребе тази си мечта, но има път пред себе си, в който да се роди нова. Заедно ще се справите. Разумен и интелигентен човек си, знам, ще намериш най - правилния подход.

# 126
  • София
Мен ме преряза през корема и гърдите, Мьос, за вас не знам дори как сте. Няма да те успокоявам. Само пращам виртуални прегръдки.
Това ми е един от страховете като майка на спортист, предполагам, на всяка майка на спортист.

# 127
Мьос, бързо възстановяване 🍀! Другото не е толкова важно. Само да са здрави и щастливи децата!

# 128
Мьос, съжалявам. Дано момчето ви бързо се възстанови психически.

# 129
  • Mediterraneo
Леле, Мьос, егати черната серия! Адски неприятно, не да викаш, ами да виеш от безсилие. Кураж! Да се оправи детето, образованието си е образование, здравето е най- важно.

Кофти смени са ми сложили, ама да речем ще ги преглътна 1-2 седмици като нова. Посе ще си търся обещаното Simple Smile

# 130
Мьос, съжалявам за това, което ти се случва. Каквото и да кажа, няма да те успокои. Кураж!

Все си мисля, че късметът му го чака някъде. Въпреки, че в момента ви се струва невероятно.

# 131
Мьос, освен прегръдки, друго не мога да ти дам.. съжалявам за бедите.

# 132
  • France
И аз...

# 133
  • USA
Mьос, съжалявам Disappointed Relieved
.
Сила и кураж за всички ви Hug Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пт, 30 юни 2023, 06:15 от SkyBlue

# 134
Което, колкото и тъпо, гадно,дразнещо и отвратно да звучи, си е точно така.
🍀🍀🍀

Общи условия

Активация на акаунт