Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юнска вещерска и спортна

• 93 522
  • 2 287
  •   1
Отговори
# 135

Сиси това ми върши работа. Първото е сашета като за начало, а таблетките ги пия постоянно.
Мьос сега прочетох. Просто те прегръщам. Сили и кураж!

Последна редакция: пт, 02 юни 2023, 21:21 от ВЯРА,НАДЕЖДА,ЛЮБОВ !!!

# 136
Ех, Мьос, през много тежко изпитание минавате Hug Дано младежът намери кураж и сили да се съхрани психически. Животът и мечтите са пред него!

Каталясах днес от обикаляне, не успях да изпълня всичко набелязано, но съм доволна. Наблегнахме на яденето и пиенето, толкова риба колкото изядох вчера и днес сигурно не съм изяла за два месеца в къщи. Жега, народ, опашки, настроение, слънце, изгорях на нос и ръкави. Утре с нови сили.

Скрит текст:

За феновете на Скечърс - клиентите си зарязват старите сандали направо пред вратата на магазина Joy

Разгледахме местния аквариум, много ми хареса.

# 137
Около нас някъде има купон,тихо се чува,но ми идва да си налея едно,да дръпна покривката и да се кача на масата.
Добра нощ,безсънни!

# 138
Добро утро!
    Такъв дъжд се изля при нас през нощта, от години не помня.И токът спря. Аз много се страхуваме от природни стихии, над града има огромен язовир, който е с компрометирана стена и е невиждано пълен.Цяла нощ мисля какво би станало,ако.....
    Единият ни магазин е в ниското,редовно избиват шахтите там, зет ми отива след малко да види какво се случва там.
     А синът с 4 мацки си купонясваше у нас.
   Пия кафе, ще подготвя да готвя едни зелеви сърми и ще вземам Кати,че майка й работи от 7до 16 днес, бащай също е на работа.
   Някой питаше за работна събота- така ми е писнало да бачкам всяка събота, че не искам и в петък да го правя. Но ако наистина ще е една и парите си заслужават.....Но имай предвид,че реално имаш една неделя неработна- за всичко.

# 139
  • София
ДУ! Лека работа на работливите! Бързо да се изнизва.
Аз пия кафе в леглото и се готвя за тягостна среща, довечера ще имаме нужда от успокоение. Домашните спят още. Чудя се да се надигам ли да правя закуска?

# 140
Добро!
Бър, аз се надигнах вече. Хлапето си изпроси кекс. Сега се пече. Трябва и да сготвя нещо, че няма нищо в хладилника.

# 141
  • София
Забърках добруджанки. От мен - толкоз. ММ дялка някакъв суджук за мезе, че той не е за по без месо.

# 142
  • София
Добро утро.
Не правя закуска аз.
Отивам да тренирам.

Сбъдваща😢

# 143
  • Пловдив
Добро!
Ние се стегнахме за плана от мин.уикенд да видим сега ще го осъществим ли Simple Smile
Кафе? Моето е в термо чашата...

Приятни почивни дни!

# 144
Привет!
Моьс, сили ви пожелавам да минете през това изпитание и да излезете от него по-силни! Прегръдки от мен!
Тарти, не разбрах за какво иде реч, но ти пожелавам късмет и успехи на новото място!
Мисти, стискам ти палци да откриеш твоето място!
Пия кафе, раздадох на двама съседи за задушница, към обяд ще ходим и до гробищата. Вечерта съм поканила приятелско семейство на гости, а тийна ще ходи на кино. Трябва да стана и да се разшетам, а не ми се мърда.

# 145
Брутр.

Бърди, много хубаво изглежда там. Катедралата особено ме впечатли. Сладоледа също. 😋

Пия си кафето, а малкия виси на единия ми  крак и разгорещено дипли световните проблеми на бебешки език.

# 146
  • тук и там
Добро утро! Кафепия. Ще ходя днес в училището на малкото по-късно , че имат дни на изкуството.Малкото го записахме на хор, в последствие се оказа че не искал да ходи вече, та догодина вече  няма  да го записваме.
И на китара ходи веднъж седмично за час, може да свири само една детска песничка за сега..
Скрит текст:
Wink

ММ и каката са на тенис от 11, та аз ще съм само на концерта и ще снимам пак.Това горе  е от миналата година.
Май съм го пускала , не си спомням вече..Та ако сте го гледали, извинете.

Последна редакция: сб, 03 юни 2023, 10:12 от Кайсия

# 147
Повтарям Оммммммммммм и се опитвам да дишам дълбоко.
Преди около седмица синчето обяви, че днес е поканен на РД, на който иска да отиде- ще играят пейнтбол. Съответно покрай това, както и заради изострилата ми се алергия, отменихме пътуване. Дотук добре.
Обаче за подарък завалията хич не е помислил, а през седмицата така и не намери време да ходи да потърси нещо. Сега го будя да ходим да търсим, не можело ли да подарим шоколад или да дадем пари. Не, не може. И сега в нас драма. Imp

# 148
Ох, любимото ми. Баба на улицата да ми дава акъл как да си възпитавам детето, че и с една празна туба ми замята🤣. Ама й казах да се усмихва повече и да не се меси в чужди разговори и я оставих да крещи след мен без да получи отговор. Страшно груба женичка, но не уцели човек да й влезе в тона.

# 149
До сега не я свърших никаква. Но вместо да изпия едно кафе и да я захвана, решавам да полегна и поспя малко.

Едит: някакъв комшия е хванал хилтито и баш сега почна да кърти. Иде ми да хвана калашник и да се разходя по горните етажи. М@м...а му и късмет.

Последна редакция: сб, 03 юни 2023, 13:24 от Clo - Camille

Общи условия

Активация на акаунт