Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юнска вещерска и спортна

• 93 547
  • 2 287
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Направих баницата с праз. Много е вкусна. И оФче мляко имам. Кеф.

Последна редакция: сб, 03 юни 2023, 13:41 от Reunion

# 151
  • Пловдив
Ние сме на скара. Риба няма, само релакс и двор парти Simple Smile

# 152
Аз сготвих, подквасих мляко, сега освен да последвам примера на Кло.

# 153
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Ох, любимото ми. Баба на улицата да ми дава акъл как да си възпитавам детето, че и с една празна туба ми замята🤣. Ама й казах да се усмихва повече и да не се меси в чужди разговори и я оставих да крещи след мен без да получи отговор. Страшно груба женичка, но не уцели човек да й влезе в тона.
Много "възпалени" възрастни хора има 😁

# 154
Аз пека бутчета (долната част) и крилца в килъра. После ред чакат вратни пържоли. Чудя се бутчета искат ли още печене. 16 минути на 180 градуса (по 8 от всяка страна) и после 8 минути (по 4 на страна) на функция грил. Предният път реших, че им трябва още време и станаха по-сухи. До магазин трябва да се търкалям, напред като се върнахме от гробището забравих, прибрах се, преоблякох се и се сетих....

# 155
  • тук и там
Баница правя и аз.
Върнах се. Малкото изсвири една песнЯ на китарата, аз съм доволна.
На връщане видях един интересен знак, не бях обръщала внимание до сега.
.Grinning

Последна редакция: сб, 03 юни 2023, 15:25 от Кайсия

# 156
  • France
Ох, любимото ми. Баба на улицата да ми дава акъл как да си възпитавам детето, че и с една празна туба ми замята🤣. Ама й казах да се усмихва повече и да не се меси в чужди разговори и я оставих да крещи след мен без да получи отговор. Страшно груба женичка, но не уцели човек да й влезе в тона.
Това не го разбрах

# 157
Сигурно бабата е държала празна туба и е ръкомахала нещо.

Завидях на сготвилите вече Simple Smile аз трябва да измисля как у дома да се материализират плодове и зеленчуци... някой ако знае да казва

# 158
С тубата замахва към мен, Фил

Лавче, виното. Гарантирам, че много ще ти хареса❤️

# 159
  • France
Въх! Пълно е с луди хора вече Flushed Аз сигурно щях много до се стресна.

# 160
Да ти кажа ядосах се. Но няма как да си развалям деня с откачалки, много съскаше тая бабка и ми стана готино, че я оставих да крещи и да се пени докато невъзмутимо я подминавам със скоростта на изморен охлюв
Днес си взех една купа за готвене в микровълнова на tupperware. Много ми хареса, за 3мин спретнах в нея запеканка от варено месо, домат и кашкавал. Почвам да гледам и другите им неща.

# 161
  • France
Браво на теб. Аз нямам тази смелост, особено когато съм с децата.

# 162
Пролетта се сдобих с кърпи да почистване- универсална, за стъкла и за прах на Tupperware, сега съм си поръчала нови като се прибера ще ме чакат.
Но и аз все по- често започвам да гледам техни неща.

Последна редакция: сб, 03 юни 2023, 15:45 от TuЛи

# 163
Фил, искам да я науча, че на простотията и злобата не се противодейства, а се подминават.
Тили, има и в групите тип Всичко по 10лв, някой път пускат нови неща. Сега основно такива съдчета за готвене гледам, пластмасата много ми хареса

# 164
  • sf
Ола! Ходих на фризьор за кичури, симпатично стана, макар и не точно както си го представях. На живо са по-ярки, малко цигански, ама ...
Захванах нов сериал, мисля датски The rain.
Харесва ми, тип апокалиптичен.
Щерката нали си е тук от чужбинско , та и БНД се намъкна. Бях забравила какво е да сме всички на едно място. Направо ме побърква тая навалица, все се яде, готви, все има чинии за миене, все някой е в банята. 🙄 За пореден път се убеждавам, че съм пълен егоист и не съм за семейство. В понеделник заминават за Варна дружно и ще релаксирам.

Последна редакция: нд, 04 юни 2023, 11:57 от donsita

Общи условия

Активация на акаунт