Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юнска вещерска и спортна

• 93 552
  • 2 287
  •   1
Отговори
# 165
Аз сготвих, подквасих мляко, сега освен да последвам примера на Кло.
Събудих се пак от къртене. Време е да подквася и аз млякото.

# 166
Бобч, благодаря! Поръчах да ми донесат. 😋
Правилно си подходила. Няма смисъл от излишна конфронтация, макар че ако някое такова бабе ме хване не на кеф, едва ли ще се удържа да подмина тихо.

Бяхме на кафе сутринта, после на детската площадка. Това дете само търси контакт с околните. Гледа ги, хили им се, вдига им ръка за поздрав. От къде се взе толко социален с родители темерути не знам.
Нищо не съм готвила. Днес съм оставила ММ да прави риба. Като виден рибар за какъвто се изкарва, съм оставила рибешките манджи на неговите плещи.

# 167
  • Пловдив
Карахме колела...ся не моа си седна на д-то 🤪 затова полегнах. Отделно щот карахме по черен път с коловози, ахааа да се пребия 🥴 та да не падна баш, та стъпих на криво и ся ме боли. Не е подут глезена, ама...пенсионерска работа. М да.

# 168
Мисти, супер много се радвам на приключенския ви дух! Аз съм @@@@ скучната лелка!

# 169
  • Пловдив
А, Сис...нищо приключенско няма в мен Grinning ама следвам групата...Още има - одрасках се на една акация на лявата ръка щот залитнах и съм изгоряла на ръкави Joy Тва нали щот носих слънцезащита, ама кой да се сети. Та така...

# 170
  • София
Ние ходихме на къщичката на свекърите. Доставиха я вече.
Успяхме само да вържем доматите и краставиците и заваля порой.

Последна редакция: сб, 03 юни 2023, 23:14 от Rodiva

# 171
  • sf
Навила съм си на пръста да си купя книга за оцветяване за възрастни и шарени тънкописци. 😆 Даже се чудя дали да не скокна сега до мола. Спешно ми трябва антистрес терапия.

Последна редакция: сб, 03 юни 2023, 18:49 от donsita

# 172
  • София
Аз искам да си поговоря с някой, но куч не ме оставя. Абе 5 минути само да съм сама.тъкмо отбих децата и това ми се лепна.

# 173
  • sf
Хахах и моето така. Страшна лепка е.  Ако се шмугна без него в тоалетната, блъска по вратата и скимти. Сигурно си мисли, че там има таен изход и ще избягам. Направо се чудя как оцелява без мен, докато съм на работа.

# 174

Поздрави...

# 175
  • София
Затворих го вътре и започна да блъска по вратата. Иде ми да го ухапя. Сега лежи до мен и си дъвче една играчка. до кенеф сама ходя само в офиса или градска. В нас деца, котки, кучета и всички искат да ми светят.

# 176
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
донси, бягай бРъже!
аз се бях навила да си взема комплект за рисуване. спря ме само мисълта за свръхбагаж.
много ми е нервно сякаш всички тревоги се изсипаха наведнъж.

Скрит текст:
трансплантацията мина.
имал е температура, афти, проблеми...
минаха.
следващата седмица ще са изследванията за да се потвърди, че всичко е наред и проблемът е останал в миналото.
ще стискам зъби и следващите седмица - две, а после....

# 177
ДобрЕ, стискам силно палци Heart

# 178
  • София
Дано мине по вода и без усложнения.

# 179
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
всички стискаме, Бърди.
измъчиха се всички, и те в болницата и бащата отвън и малкия, оставен в България...
само да минава това чудо.

Общи условия

Активация на акаунт