Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юнска вещерска и спортна

• 93 698
  • 2 287
  •   1
Отговори
# 180
Да минава и да остава в миналото, само лош спомен.

# 181
Добри, ще се потвърди! Ще видиш 🍀 Милото човече.

# 182
ДобрЕ, стискам силно палци!!!
Артемис, много харесваме тия къщи, гласим такава за едно място на не баш плажна местност, в гората над плажа. Ако не е проблем, бих се радвала на снимки от вътре на лично и малко отзиви след време. Наш познат си взе сглобяема къща от Турция, но от тия дървените. Към 60 квадрата беше за 8000 евро преди две години, съжаляваме, че не взехме тогава.

# 183
Добри, и аз съм стиснала палците. 🍀🍀🍀

# 184
  • Наблизо
Стискам много много палците ,Добри!!!

И ние цял ден ядем.Правих наденици на грил и цял ден ги ядем,че и останаха.Междувременно сладолед,плодове,хляб..Бях свалила кило,сега ще съм го качила.
Но открихме сезона на терасата най-накрая и цял ден ядем там.Подредихме я и голям кеф-и детето си играе и ние спокойни.

# 185
  • sf
Тийнкото преди малко се прибра, уж имаше среща с едно момиче. За втори път му връзва тенекия. В последния момент отложила часа, а после не дошла въобще. Той чакал 40 мин. Направо ми иде да се обадя на майка й, да й кажа, че не й прави чест това възпитание.
🙄

Последна редакция: сб, 03 юни 2023, 22:00 от donsita

# 186
Преядох с диня. Пъш...

# 187
Аз изгледах три видеа на Мередит, не знам кой я знае и кой не, но е велика тая жена😆. Аз ако се наклепам с толкова ФДТ ще изглеждам като ТутанкамИон, а тя е супер готина, все си викам един ден ще опитам да се наклепам като нея, но не ми стиска

# 188
  • тук и там
Бобчи,я дай едно клипче.Аз не я знам коя е,ама често се правя като ТутанкамИон,та още веднъж..няма да е от голямо значение.Гледаме един сериал,на мен ми е скучен..

# 189
  • Euskal Herria
Отметнахме пазар, че даже и се поразходихме.

# 190
Бобчи,я дай едно клипче.Аз не я знам коя е,ама често се правя като ТутанкамИон,та още веднъж..няма да е от голямо значение.Гледаме един сериал,на мен ми е скучен..
Заповядай във фейса
https://www.facebook.com/meredith.duxbury.9
Има гримове и с дрогерийни и с висок клас козметики, специално един ФДТ имам същия и някой ден като скучая ще си излея половината шише на лицето да видя какво ще стане. Много ме кефи тая жена

# 191
  • тук и там
Мерси,Бобчи..Въх,такива количества ФДТ даже аз не ползвам..Отказах се..

# 192
  • France
Бобч, не забравяй, че такива количества стоят добре само на екран. На живо са бляяякс.

Добрутър на евриуан. Тук е денят на майката. Чудя се дали да направя една поръчка и да я връча на мъжкото пълнолетно население вкъщи да я плати Thinking

Последна редакция: нд, 04 юни 2023, 13:58 от Philomena

# 193
  • Пловдив
Добро!

Фил, ам то и без да я връчиш пак той ще я плати Wink

Всичко ме боли, пак имам разстроен стомах и ми е кофти. Пих вода с оцет и варя макарони.
Синкото мой снощи уж за малко излезе, после остана у приятел...сигур на изгрев са легнали 🧐 а има задачи да решава за пробната матура. Ако бях аз нямаше да го пусна, ма на...
И утре кво да правя пак не знам Head Band всъщност знам, ама що да е така.

# 194
Действай Фил!

Потвърждавам, че на живо такова мацане изглежда ужасно. Осветлението, което използват прави магията, плюс евентуално някой и друг филтър. Тук бях срещнала на живо една козметична инфлуенсърка - беше майко мила, бягай.

Днес станах с гъза на горе и съм набрала на ММ. Стигнах до етап, където трябва да му се умолявам да мръднем някъде на почивка. Ей така, за два дена. Неее, не можело, нямало смисъл, парите та парите. Няма да ви казвам от колко години не съм ходила на почивка, щото ще почнете да се кръстите.

Последна редакция: нд, 04 юни 2023, 09:21 от Лаватера

Общи условия

Активация на акаунт