Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юнска вещерска и спортна

• 93 713
  • 2 287
  •   1
Отговори
# 195
  • Наблизо
Добро утро!

Аз уж уча за конкурса,но нямам никаква мотивация.Утре шефката иска да ми помогне и да й рецитирам 10 минутната ми презентация,но аз продължавам да не я знам.Нищо не влиза в тази празна глава..

Аз получих ключодържател сърце от моето отроче..То надраскало нещо там,хич не обича да рисува..но ще си го пазя!
ММ Пак го боли зъб,така че ще ми скапе деня.

Къщата е кочина,постоянно подреждаме и постоянно е кочина.

Скрит текст:
Детето май има асансьорен тестис или нещо от сорта.Докторът му каза нещо преди две седмици,но аз не разбдах за какво става дума.Вчера,докато му помагах да се облича за лягане,опипах и разбрах какво е казвал доктора-напипах само един тестис.Извиках ММ и той пипа и напипа другия,но движещ се.Чувствам се ужасно.От една страна,че не сме разбрали толкова време.Писах на доктора,чакам отговор.Очертава се 4та операция и се страхувам да не сме направили детето стерилно..

# 196
  • France
Ох, много се стреснах ей сега. От един месец насам горе долу ми пада косата. Но си мислех, че е нещо сезонно, взех си витамини и толкова. Но тази сутрин намерих цял кичур в канала, а вчера го чистих. Направо ми се подкосиха краката. Утре звъня на доктора. Да видим какви изследвания може да ми направи.

Бюти, и вкъщи е нон стоп кочина, а чистя ВСЕКИ ден. За другото - виж с лекар, но доколкото знам всички деца са така до определена възраст и после отворът се затваря. Може просто твоето мъниче да има нужда от помощ.

# 197
  • Наблизо
Фило,моето е оперирано от тези отвори..няма какво да слезе.
ММ уж напипал и втория.Не знам,то детето не дава много,не му е приятно.
Усещам как отиваме към 4та операция.

Качва ми се на главата,имам да уча..а ММ лежи и пъшка на дивана и си гледа някакви неща.Боляло го и му било лошо.Имам подсъзнателното желание да го бия с тиган.

# 198
Фил, добре си решила да идеш при ЛЛ. Непременно искай вит.Д и вит.Б12, желязо, щитовидните хормони, половите хормони и друго, каквото прецени лекаря. Междувременно ударна терапия с капсули Приорин, кофеинов шампоан, тоник за разреж и ампули за косопад, докато стане ясно имаш ли липси и трябва ли лечение.

# 199
Бюти, дори и да се налага операция, тя не е страшна. По - скоро рутинна. Детето претърпя такава на 14 години. Толкоз за забелязването. 🤐

Фил, подкрепям Мьос. Ще допълня само, ако си намериш ямайско черно рицинова масло, пробвай.

Слушах Георги Господинов и ревах.

Трябва да се ходи до магазина. Само като го мисля и се уморявам. Трябва и да поработя. Мрън.

# 200
Аз отметнах магазина,  ама сега някой бива и да оправи покупките и да сготви...

# 201
Къде го гледа, Сиросче?

Момичета, съчувствам за тревогите ви, дано нещата се подредят по възможно най-добрия начин за всички Hug

Ние довечера потегляме обратно. Надявам се, че ще кацнем безпроблемно, че съм се попритеснила с този ремонт на пистата и смотаното време. Вчера направихме хубава и интересна разходка, само едната й част леко ме напрегна и потисна. Няма да досаждам със снимки. Стискайте палци да се приберем безпроблемно.

# 202
Бърд, по БНТ при Георги Любенов.

# 203
Бюти, дано всичко да е наред🍀
Една морска снимка ви черпя, не е моя ест, много е красива

# 204
  • София
Фил, що чистиш всеки ден? Като така или иначе е разхвърляно, прави го веднъж седмично.
Приятелка се сдоби с автограф от ГГ. Завиждам и.

# 205
Спала съм като пън нощЯс, а хем пълнолуДие имаше. Над 3 часа ми е дълбоката фаза на съня. Ако не беше тотално блокиралата ми носоглътка, щях да съм свежа като репичка.
ММ метна баницата във фурната и тръгнаха с щерката да я кара до градската библиотека да учи, че от утре ѝ започват близо две седмици с изпити, от които много ще зависи резултатът, с който ще кандидатства за университети след няколко месеца. Вчера даже никъде не е излизала, учи цял ден детето. Сложи си аларма за 9, като тръгнах да си лягам към 23 още беше над учебниците. Почти не съм ѝ видяла очите, само на вечеря.
Днес май няма да се готви. Има печено пиле и мусака  за дояждане.

# 206
Пия кафе. Тъкмо реших да се пусна по гащи на шезлонга  и моят приятел с хеликоптера пак мина. Joy И понеже прелетя супер ниско, само да ви кажа, че имаше закачена камера тип “око”.

И ММ точно излезе да се хили и да ми обясни за камерата - да не се притеснявам, защото е с такова приближение, че можели да ми видят педикюра.

# 207
  • sf
Фил, що чистиш всеки ден? Като така или иначе е разхвърляно, прави го веднъж седмично.
Абсолютно подкрепям този съвет.

# 208
Не трябва, да ме допускат в хранителен магазин. От всичко ми се иска да купя, всичко да сготвя. Ужас. Свинска работа.

# 209
  • София
Същата съм. Пращам МН на пазар, за да не се отпускам много.

Общи условия

Активация на акаунт