Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юнска вещерска и спортна

• 93 731
  • 2 287
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
Аз пък на обратно...не знам кво да купя и кво да сготвя.

# 211
Една супа от коприва метнах, ако някой си търси идея. Довечера - миди, дребната ще дояжда пиле с грах.

# 212
  • France
Фил, що чистиш всеки ден? Като така или иначе е разхвърляно, прави го веднъж седмично.
Абсолютно подкрепям този съвет.
Бе, то хубаво, ама няма да има къде да се стъпва.

# 213
  • София
Фил, що чистиш всеки ден? Като така или иначе е разхвърляно, прави го веднъж седмично.
Абсолютно подкрепям този съвет.
Бе, то хубаво, ама няма да има къде да се стъпва.
Е то  не се стъпва. Лежиш на дивана и не мърдаш.

# 214
# 215
  • София
Или на пръсти с лек скок прескачаш.

# 216
  • София
Минаваш и подритваш леко странично това, което ти се е изпречило. Играчки, дрехи, деца.

# 217
  • София
Минаваш и подритваш леко странично това, което ти се е изпречило. Играчки, дрехи, деца.
Аз се улових, че точно така попремествам кучето. Ама той е като залепен за мен. И като чистя или готвя, редовно го побутвам да се мръдне.

# 218
🤣🤣🤣
Подритваш, прескачаш и ходиш на пръсти докато тръгнат на училище. След това интереса към играчките рязко намалява и се увеличава към компютъра.
Похапнах свинска вратна пържола, надупени картофи, салато-разядка от извара, авокадо, сварени яйца и много малко майонеза + голяма чаша розе. Както се бях заровила днес в гардеробите - моят и на тийна и изведнъж осъзнах, че съм свирепо гладна! Ми то било почти 3 часа! Това време лети в почивните дни!
И пак заваля!!! Имам две перални на простора, аааа писна ми!
С гардеробите съм до кривата 🍐. Нагласих една торба с панталони и блузи от тийна за детето на една колежка, ако си хареса да взема, ако ли не ще ги мятам в контейнерите за дрехи. Една торба нагласих и за контейнера с боклук, че не стават за носене вече.
Да не говорим, че трябва да се къносвам и уж тръгнах да си диря шапката за баня, а накрая се оказах зарината до ушите в дрехи....

# 219
Официално ви съобщавам, че почивните дни свършиха. ТръстикенЪт се блещи отсреща. 🤕

# 220
Официално ви съобщавам, че почивните дни свършиха. ТръстикенЪт се блещи отсреща. 🤕
Гаднярка Kissing Heart
Хич не искам да си помисля за утрешния понеделник.

# 221
Моите почват след час и половина 🫣🤪
Днес много жестоко си изпуснах нервите.Никога не съм го допускала на работа.Но тази особа си го прости,от както е започнала при нас,и дразни всичко живо наред.

# 222
Сирос?!? КъдЯ си се разбързала…Има още 1/4 уикенд. И то по-важната част от деня - ракиеното време. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 223
  • USA
ДобрУтър!
СтанАх, кафепих и ще се мятам на хамака да гледам в една точка. Друго не ми трЕбе🌞
[[/img]
Добри 🤞🍀
Фил🤗
Бюти🍀
За всички други❤🍹🍷🥂🍻

Последна редакция: чт, 08 юни 2023, 00:26 от SkyBlue

# 224
  • Пловдив
Ехааа, Скай Heart Eyes Туй сичкото плаж за теб ли е? Grinning
Първата снимка си я свалям за тапет.

Общи условия

Активация на акаунт