Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юнска вещерска и спортна

• 93 806
  • 2 287
  •   1
Отговори
# 225
  • Euskal Herria
Една част от плануваното за днес е отметнато. Сега остава само подстрижката на кучето и психически се подготвям за тоз момент. Wink  Откакто ремонтираха покрива на отсрещната сграда, всички гълъби, които се криеха там, сега търсят ново убежище. И са си харесали сандъчетата на нашите прозорци, та и с тях трябва да се боря. Минах през китайците и купих две въртележки, ще ги бодна в сандъчетата на единия прозорец, да видя дали ще има ефект. Че иначе язък за новите ми китки, всичко ще замине.
Днешното готвене отпадна, остана от снощната вечеря. Жега е при нас, напича, ама почна да прегърмява, то може и някой порой да се излее.

Много постове съм пропуснала, ама свободното време напоследък е кът. Дано няма много болни. Или поне скоро да се отчетат, че са здрави.
И стиснати палци за всички, които имат нужда!

# 226
Ахой и привет.
Аз хванал хубав тен на ръцете от лозето. Ако някой иска същото, да заповяда. Готино е Satisfied
Скайче, все се каня да те питам - това са снимки от мястото, където живеете ли? Ако си разказвала, съм пропуснала, извинявай... 

Нова седмица, три пъти повече задачи... всеки иска нещо, всеки ме дърпа нанякъде... искам да се гръмна

Яна, съчувствам за гълъбите. При нас /на последния, третия етаж сме/ си бяха харесали подпокривното пространство над прозорците ни. Както си хъркаш сутрин, през отворения прозорец към 5 сутринта почва да се чува досадно ритмично повтарящо се до безкрайност гърлено гугукане... търпяхме ги една седмица и почнахме война на нерви... те гукат, ние ръчкаме с дръжки от мопове... Satisfied изнесоха се накрая, че ...

Фил, аз си разривах пътечки. Сега по пода само трохи и косми се моткат... сичко друго е прибрано и забравенооо...

# 227
Скайче, завид❤️
Утре в 10 почва борбата със системата за ДГ да видим кой класиран и кой зад борда.  Ако се сетите стиснете по един палец, тя тая система крашва по принцип, но някоя добра душа, която се е добрала скрийншотва и качва в групата във фейса. За гълъби четох някъде и купихме шипове май бяха, мъжът ми ги закачи и приключи нашествието им.

# 228
  • София
При нас первазите на прозорците са о@рани от птици. Кацат някъде по горните етажи и друго не ми остава, освен да чистя и ругая. Май кацат на един прозорец на апартамент, в който никой не живее от години.

Готвих леща чорба.  Още е гореща, но разбърквам и ям лакомо. Гореща, току-що сготвена, а не претоплена до горещо ми е най-вкусна.

Бобчи, спомням си ясно треската около прием в ДГ. С теб съм духом!

ДобрЕ, вярвам в успешния изход от болестта за малкия юнак . Пиши когато са готови резултатите!

Мьос, мъчно ми е за детето. Бързо и максимално пълно възстановяване пожелавам !

Още щях да пиша, но в момента не се сещам какво и кого. Прегръщам си ви всички и стискам палци на тези, които имат нужда!

# 229
Кво запомних?

ДобрЕ, стискам палци!
   И ММ не е по уикендите.Ама аз съм решила-детето завърши, ще си ходя със систъра на уикенди в Европа.Те парите никога не стигат!
    При нас е потоп, който гледа тв знае.Най-лошоъо е,че над града има ОГРОМЕН язовир, който не се изпуска.Защото некви тъпани не са ремонтирали някакъв кран.А от балкана се стича огромно количество вода и пълни.Три метра има до преливане.
   Това са изроди!Ако тръгне тая вода през преливника ще залее селата до Дунава.
  Вчера гледах Кати, направо ми спира тока .Днес почиваме с ММ, приятелка идва на кафе, малко градски клюки разбрахме.Седях на пейката със съседите и другите бебета, тема на разговор е язовира и прииждащата вода.
     Сега пия джин с розов тоник, сама на двора. Чуват се само птички.

# 230
Скай, спиращи дъха гледки! Сега нали си знаеш - трябва да тормозиш хамака, питиета и плуване  и заради нас!
Сирос, много си лоша! Мижа с две очи да не виждам тръстикена, а ти....
Марулета, много е страшно, да спира да вали, че малко да поспадне нивото и количеството на постъпващата вода!
Бобчи, стискам! Дано да ви огрее! При нас от яслата директно заминаваха в детската градина. Аз съм късметлийка в близост до нас има ясла, три детски градини и две училища. Моите момчета ходеха в най-близките - 5 минутки и си пристигнал.

# 231
Благодаря ви!
Тоз татко гледах днес, паднах, какво ли не правят хората да вземат една точка за яслата🤣
https://fb.watch/kYy6E5l2U_/

# 232
Еми да, забравих!
   Фил, според мен стресът е в основата, но задължително лекар!
  Чие момиче ще е на изпити? Кайсия?
Което и да е,има всичките ми стиснати палци за успех.
   Бобчи, и на вас ви предстои градински изпит, та и за вас стискам!
  Скай, имаш ли сърце,жено????????!!!!!!Айде сега,бегом за коктейл!
   Кара?
Тьорти?
  Кой друг липсва?

# 233
Ко прайти🤗

Мен ме фана писателският мързел ... Въъъъйх 😆 И срам не срам като се зарибих по една игра 🤭 също кат лапетата... ЖДНБ.. на старИ години.. срам!!!

Мьос, много съчувствам аз.. Тва голяма травма за цялото ви семейство. Освен да пожелая кураж за всчки ви 🤗🤗🤗

Мисте, доколкото разбирам имаш някалви проблеми на работата... Изпуснала съм доста.. И теб та мисля.

Добри🍀

Щерката си домъкна багажа.. И ща не ща, поръчах един гардероб за нея.. Изобщо не обичам мебели... ама изобщо.. Имам си един вграден в коридора, достатъчен ми беше досега.. А нейните дрехи сааааааа...мно- го. Оф!

На всички палец по направленията ви!
Ще похапна и ще полегна.. Тръстиката след отпуската мн ме напряга.. Изнервена съм... дразня се от най- малкото. Едвам стискам зъбите, ама май не ми се получава.. И от цялата работа си страдам аз.. и това още повече ме изнервя 😳 И ми се идва се гръмна... мда.
Скай, приказно е 😍

# 234
  • тук и там
Марулетке, моята няма изпити. Попи май ще има изпити другата седмица и на Тили щерката ако не се лъжа.
Аз днес гледах "Стриптизьор"3, не че съм гледала едно и две де.Това по HBO. Леко филмче за забавление,  с горещи танци , готини мъжки тела с плочки и въобще -дъвка за очите, най-вече дамските такива..Препоръчвам за някоя петъчна  вечер..Grinning
Пробвах днес пред нас една ел. тротинетка. Подкарах я, мислях че няма да мога да карам. Само на завоите ми е трудно все още, но важното е че става.Та ще яхвам скоро..тротинетката.

# 235
Добра вечер!

Марулета, не съм гледала новини, но по това,което описваш звучи страшно!Вярвам,че се взимат мерки и всичко ще бъде наред!
Търти,хубавицата при гаджето ли живееше?Тя как се чувства след раздялата?Добре,че има интересна професия,че да се разсейва. Blush
Скай,ох,Скай..Казвала съм,не обичам водА ,ама тия твойте снимки..искам на хамака с коктейлче в ръка..
Мисте,решила си да сменяш работата ли?Дано е за добро.
Бобчи, тия двегодишните регресия ли имат,пубертет бебешки ли,не знам,ама голям мрънчо е тия дни нашия юнак. Виждам го,че има нужда от повече сън и е едно непрестанно мрънкане и НЕсъгласие за всичко.

Днеска се разходихме с мотора с ММ,обядвахме в любима кръчма,пихме кафе на брега на язовира..Добре си прекарахме,но защо отново усещам постоянно напрежение и притеснение...

# 236
Лейла, криза нямат, на три е следващата. Но имат период на фалшив отказ от дневен сън. В смисъл, нуждаят се от него, но не склоняват да легнат, протестират и много често отказват да заспят дори и при перфектни условия на стаята, старание на майката и каквото и да е. От там вече като се натрупа умора и става страшно. Ако има и екрани и безсъние съвсем. Чакам отговор между другото от др Везенков за едно обучение за екранна хигиена, защото като се случи да кажа на някоя майка да премахне екраните дори и за седмица и да види има ли разлика, почти винаги ми казват, че не влияе на детето, а тя щом е стигнала до мен, аз си казвам какво препоръчвам, но искам и да е подплатено, а и аз да науча още. Минимизирай умора и превъзбуда, ако имаш и нощни будения преди полунощ със сигурност има преумора. Много често точно две годишните, които отказват дневен сън и са супер криви ги наричат глезени, а те са просто преуморени и не съдействат за нищо. Само се кривят и мрънкат. Ако ще те успокоя и аз самата минах през този период, за седмица беше, при положение, че Зори може да заспива самостоятелно, т.е.без родител в стаята. Големи бунтове бяха, но с уговорки, настояване, къде с рев, къде доброволно си върна дневната дрямка.  Вечер я слагах рано, да е заспала в 20 най-късно, за да направи поне 11-12ч сън на денонощие, което пак е малко де, но все е нещо. Така или иначе минава този период, но понякога е много трудно за семействата и искрено ти съчувствам.

# 237
Гледам за децата си говорите! Детски градини обсъждате! Една такава неравна борба със системата ме очаква следващите седмици...
Реве ми се, срам ме е... Дребната такива ги е надробила в детската градина, че не за разправяне. Съвсем случайно разбрах от учителката и, която съвсем не е имала намерение да ми казва за сега. Беболина строява децата и почва да ги командва. Кой какво ще прави, с какво и с кого ще играе и т.н....

Последна редакция: ср, 07 юни 2023, 07:42 от Sissy

# 238
Защо не ти е казала учителката веднага? Как ги командва, учителката какво прави в тази ситуация?

# 239
Не било толкова важно, каза. У дома не спирам да обяснявам, че не се удря,че не бива да се налага... Явно нещо не правя както трябва!

Последна редакция: ср, 07 юни 2023, 07:43 от Sissy

Общи условия

Активация на акаунт