Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юнска вещерска и спортна

• 93 811
  • 2 287
  •   1
Отговори
# 240
Лейла, подслушват ни, това ми изскочи във фейса сега
https://detskitegradini.com/detska-isteriya/?fbclid=IwAR1Z-uXo0t … e8te51K985ke2qCmE
Сис, ще се справиш щом имаш желание. На тази възраст имай предвид, че това не е агресия. Дано отшуми бързо!

# 241
  • Наблизо
Сиси,недей така.Правиш всичко както трябва.Децата са личности вече..можем да говорим и да наказваме,но те сами трябва да стигнат до извода как се прави.
Моето примерно блъска деца,защото не говори добре и за да си спечели място,ходи и се блъска.Викам аз,ама то..продължава.Докато не се научи да говори правилно,няма да я бъде и го знам.

Ама те разбирам.Аз се чувствам като голям провал във всичко напоследък,най-вече с детето.В петък сме на офталмолог,защото има и проблеми с очите.Един ден ще ни съди за кофти гени..

# 242
Кайсия, въх, няма изпити тази година, за почивка се стягам. Sunglasses Догодина май.

# 243
Добрутру!

# 244
  • София
Ти викаш добо утро, а аз изглеждам като болен бик. МНне спа, съответно и аз. Само кучето проявява бели признаци на живот.

# 245
Много е добро, мнооооого.

# 246
  • USA
Що не спите, бре, сомнамбули таквиз!

Последна редакция: пн, 19 юни 2023, 21:52 от SkyBlue

# 247
Добрютру!

Кой спал спал Simple Smile толкоз.

Ей сега ще ходя да правя кафето, само да измисля какво дребно да подложа...

# 248
Ай добро!
Събудих се в 4, наспана... А съм си легнала след полунощ. Rolling Eyes

Марулетке, на моята родна- първородна ѝ започват изпитите от днес. Мерси за палците. Тя е свикнала, имам чувството, че аз повече от нея го мисля. Не за друго, просто тези резултати са наистина важни. Аз съм повече от убедена, че тя ще се справи, но този път е важно, гони се максимумът. Важното е, че тя е спокойна, дори не подозира за лекото напрежение в мен, за него "само" тук пиша. Stuck Out Tongue Winking Eye
Дано дъждовете при вас спрат, защото проблемът с този язовир никак не е за подценяване. Hands Pray
Ули докато подлага за първото кафе, аз наливам второ вече.
Хубав да е денят ни! Hug

# 249

Събудих се в 4, наспана... А съм си легнала след полунощ. Rolling Eyes

Същото. Подозирам, че ще ми свършат батериите следобед и ще трябва да дремна.

# 250
А, навакса Ули с кафето Smiley
Сега ако успея да се надигна и нещо да свърша преди да започне работният ден, ама не съм максималист Simple Smile

Изкуших се и надникнах в политическата тема, ама не съм такъв авантюрист, че да пиша там, макар да съм много изкушена Simple Smile дъщерята на Желю Желев много хубаво отворено писмо е написала. Пък тук едни записи, дето се дъвчат от една седмица, нещо тъй вЕрни ще се окажат в светлината на последните новини, някакви хора си влизат и излизат от страната както решат и никой нищо не знаел... мда и корабчета плуват в далечината.

# 251
ДУ!
Не сте спали тази нощ, а сте писали, писали... Черпя кафе тази сутрин и пожелавам една спокойна и хубава седмица на всички.

# 252
Дубрутро!!!
    Тилче, успех на щеркинса!!!Верно че ти беше,ама баба не помни всичко!
   Не спах и аз добре, днес ще е тегаво.Имаме сбор в града и е върха на циганията и чалгаджийницата.Не може ли един път да ги няма тия сергии и да не се веят килоти баш на центъра на града?!

# 253
Мерси, бабче. Hug
Те пък намерили кога да е сборът- баш по никое време. Grinning

# 254
  • София
Утро!
Днес изпращаме щерката на лагер за два месеца и половина. Следобед превръзка и ще ми махат конците надявам се. Нещо не ми е ясно как ще си организирам всекидневието това лято без нея пак. Не, че ме съм свикнала, ама...

Палци за изпитите на първородната на ТиЛи.

Общи условия

Активация на акаунт