Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юнска вещерска и спортна

• 93 273
  • 2 287
  •   1
Отговори
# 75
Тарти, успех!
  НЕМИСЕРАБОТИ!!!!

# 76
  • София
И на мен. Отрязах ,шефката и ще почивам три дни. Да се оправят.

# 77
  • тук и там
Попи, като ви гледам краставицата в саксията как  е вързана-направо професионално изпълнение ми се струва.
Аз една китка не мога да пресадя, незнайно защо -ако опитам и умират, та както ги купя-така, нищо не пипам- само поливам, и пак успявам да уморя доста...Confused
Тарти , успех на новата работа!
При нас нещо мрачно сутринта. Време беше, не е валяло от поне три-четири  седмици.

# 78
Мрачно ,студено и дъждовно при нас. Не помня някога да е било толкова лошо времето тук през юни.
Дами, кажете някакъв лек за цистит, моля!

# 79
Утро.
Кой, ако не аз ще си оставя прозореца на  колата цяла вечер отворен.. Чак ся се разсвири. Цяла вечер мрън не каза.. странно.

Кло, дано сте на оздравяване вече.
Тарт, успех и от мен.

Аз вчера като гръмнат бухал бях на плантацията 🤣 Първи ден след отпуск. Лудница пак, щотоооо ама как няя напъхат децата в молЪт за деня на детето. Вече е топло.. паркове и градинки бол, а те - в мол 🤕 Главата ми болниица стана.

Продължавам да ви разВождам из Виената. Да кажем- паметника на Съветската армия. Огромно място отделено, централно. Между две красиви сгради. Интересна е и скулптурата на две ръкостискащи се длани, пред паметника, сътворена само от центове. Показвам:

Скрит текст:

- някой си е чопнал малко тук 🤣

Фонтан известен с дупето на един младеж 😃 Мълвата гласи, че скулптура, сътворил този фонтан, бил влюбен в девойка, живееща в сградата, точно срещу фонтана. Тя всеки ден излизал на балкончето... човека изгубил ума и дума по нейната личноС 😆 Решил да я иска от баща и. Родителят не дал съгласие. В знак на протест, майсторът изобретил този младеж, с дупе сочещо точно балкончето на въпросните😁

Скрит текст:

Страхотните им църкви
Скрит текст:

-попаднахме на меса ли, литургия ли..не знам как си им казват

- Тайната вечеря, мозайка обаче, от съвсем малки квадратчета. Мащаба... огромен

Очквайте продълженир на расОдката 🥴😁

А аз ще се раСодя до кухнята, мда. Ъффф, кво ще готвим днес..

Последна редакция: пт, 02 юни 2023, 10:23 от Thirteen#

# 80
Ай добро ви утро!
От сутринта при мен е жега и мор, направо ми се реве. Да не говорим, че вчера, докато пазарувах (и то набързо), температурата се беше качила с 3 градуса- това преди 10 часА още. Хич не обичам така. Simple Smile Вече съм пуснала външните щори навсякъде- хем да държат по- хладно, хем заради очите, алергията и ярката светлина. Не върви и из нас да тръгна със слънчеви очила. Grinning

Добри, честит ти зет! Да се слушат и разбират взаимно.
Лейла, цветът много ме радва. Отделно, май е от модерните този пролетно- есенен сезон. Аз си купих потник такъв цвят, от тези, тип фина плетка които са. Ама още не съм го подносила, че съм като в заточение напоследък.
Бърди, вярвам, вечерята и гледката към залеза са били обилно поляти и с вино верде. Heart Eyes
Ренко, добре си си дошла!
Тарти, успех!
Уми, аз си мислех, че е нещо логистино туй системи Simple Smile
И за логистика също се ползват, стига фирмата да е закупила съответните модули. Но обикновено стигне ли се до въвеждане на ERP, се преминава изцяло към нея. То иначе става и яко манджа с грозде, и се обезсмислят доста неща. Не е трудно да се научи, както с всичко- въпрос на практика. Аз до момента съм работила с три такива системи, но най- много със САП.
Сиси, бабиният илач сигурно знаеш- чай/ сок от червени боровинки. Но аз въобще не разчитам на него и още с първите симптоми пия Манурал. Но и тук нещата са много индивидуални.
Марулеткова, вчера само две. Grinning Но днес ще наваксвам.
Какъв кеф е ММ да си е вкъщи и като стана, да видя вече сервираното на плота кафе. Heart Че даже явно ни е чел- целебната течност беше в металното канче а- ла Сири.Heart Eyes
Сега отивам да отметна една по- дълга мобилност.
Което ме подсеща- Мисте, какво стана с пилатеса? Повтори ли го?

# 81
Тьорти, нетърпеливо чакам още !
   Кефи ме младежът с дупето и неговата история.
  Аз ще готвя пъстърва , увита в листа от лапад и печена на скара във фолио.И задушени картофи с ресен чесън и много копър.
    Начччииии, жизнено ми е да помогна на щерката да направи тая дипломна работа и да се приключва. И вика, че щели да се изнесат, до края на месеца.Тва ми дава стимул.
  Некой от вас да учи,или да е учил финанси? Требва ми инфо,или насока за такова за Органи на валутен контрол.
   Тилче, ама то с тва слънце при теб е срамота да не переш. И аз съм приготвила кошовете ,че следобед съм почивка.

# 82
  • Пловдив
Тили, не...ама имам намерение и карта за още 3 посещения Simple Smile Снощи щях, ама нали пеш трамбовахме и не успях.

Плановете за днес не се случиха както исках и пак съм в задънена улица Confused Евентуално към сряда ще се разтикат облаците, ама до тогава идея си нямам..а понДрелник иде.

# 83
  • София
Сис, чай от мечо грозде. Вариш всеки ден и пиеш поне седмица. По една винена чаша, три пъти на ден.
Отделно много вода, сода бикарбонат, лимони, може топла бира.
Крака и кръст - топли. Никакви сандали и кроптопове.
Намаляваш или спираш пикантното, сладкото, кафето.

Много е гадно, съчувствам ти.

# 84
  Тилче, ама то с тва слънце при теб е срамота да не переш. И аз съм приготвила кошовете ,че следобед съм почивка.

Ти мАни майтапа, но всяко едно излизане за простиране/ събиране на прането води след себе си невероятна серия от сълзящи очи и 25 кихавици в секунда, съпроводени с течащ нос. В следващия час дори вода не мога да пия като хората, защото докато преглъщам няма как да вдишвам въздух заради блокиралата носоглътка и усещането е за задушаване. И таман се пооправя- новата пералня готова.

ПП. Даже сега се отказах да тренирам, т.к. не мога да дишам адекватно- постоянно съм като задъхана.

# 85
Сис, от аптека купуваш нещо с червена боровинка, аналог на нашите Уринал акут или Цистостоп. Започваш да се наливаш с чайове - при нас се пият от Мечо грозде и царевична коса, ама при вас ще питаш. Слагаш бутилка с топла вода между краката, към пикочния мехур, където усещаш дискомфорт - облекчава. Можеш и Нурофен да пиеш в рамките на дневната доза, за да живееш нормално, докато отшуми. Ако до 1-2 дни нямаш подобрение, на лекар за АБ.

# 86
  • София
А, да, нурофен, спазмалгон, но шпа.

# 87
Много благодаря, мили мои! От няколко дни се опитва да ме наболява, но все се надявах да ми се размине. От днес вече съм и в цикъл и болката е почти постоянна. Веднага ще си обърна внимание!

# 88
  • София
Марул, от трън та на глог е твоето. Дъщерята ще се изнесе, снахата ще се нанесе.

# 89
Тилче, така погледнато е гадно, дано минава скоро!
  Сис, и на теб да отшумява.
   Хахаха, Ре, да. Ама снахата е малка, все още има вечерен час и не остава да спи у нас.Синът ще забягва за столицата на есен, така разправя.
    Искам да дадем свобода на синът, да се отдели на друг етаж, да си поеме малко отговорности и разходи. да види кво се случва като си независим.
 А и с големите имахме уговорки, които аз много държа да бъдат спазени.

Общи условия

Активация на акаунт