Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юнска вещерска и спортна

• 93 415
  • 2 287
  •   1
Отговори
# 90
Бърд,весел и незабравим да ви е екскурзионът!И повечко снимки и разяснения 😁
Бързо влезнахме в коловоза на ежедневието.Поне вече е по-топло,денят по-дълъг(да,дори за седмица се усеща,че е нараснал),та може повече време да сме по двора и улиците.Скоро и първите домати и тиквички ще са готови,та за ядене няма много да му мислим.Одеве даже набързо сготвих от втората беритба грах 😁.А снощи за пореден път картофи от градината 🫣

# 91
  • София
Тарти, успех! Flowers Four Leaf Clover
Ре, така се прави с работата. Аз ако кажа така на моя шеф няма да ме погледне после вкъщи. Кофти ситуация ще е. Grin
Мисти, доста лесно се работи с нашата точно. САП-а е доста по-трудна в сравнение с нашата. Всичко е на база ексел и е елементарно според мен. Щом новоназначените бързо навлизат с описването на поръчки в нея.
Търти, интересни паметници са правили във Виената.Heart Eyes
Църквите им наистина обаче са уникални. Доста по-величествени, чисти и светли са от нашите.
За мечото грозде и аз мога да потвърдя, че помага.
Ренко, браво за зеленчука. Ние едва преди няколко дни успяхме да засадим разсада на свекърите. Иначе има малки тиквички, краставички и домати тук - таме. Relaxed

# 92
  • София
Айде, напрежението изби и ревах на сирените.  Sunglasses

Една мисъл ме напъва. Единичната краставица на салата или на таратор ще пребъде? А?

Тътр, найс, найс.

Довечера ще трябва да ходим на пазар с щерката - спортни гащЯ, бюстиета, туй-онуй. Да гаврътна ГГВ (глог, мента и валериана)? Два-три месеца пак ще е на лагер, не при нас. Аз страдам тихо, а онуй реве за и с гаджето си. Ама-ха!

# 93
1 краставица - на зелена салата. Че в таратора и шопската салата ще се загуби.

Понеже последният пост е мой, ще редактирам, за да продължа да се хваля с реколта:
Скрит текст:
Скрит текст:

Кайсия, ММ ги върза и тегли нагоре един канап, за да се захващат ластарите. И той за пръв път гледа краставици, да не мислиш, че има много опит. След като ги разсадихме (няколко корена в саксии и няколко навън) освен по една лейка пода чат-пат, друго не им правим. Изкарахме ги по едно време навън, да ги опрашат пчеличките, но пак си ги прибрахме, че през нощта е студено, пък това помещение и без това седи доста отворено.

Последна редакция: пт, 02 юни 2023, 12:34 от wild poppy

# 94
Мерси за новата тема! Flowers Four Leaf Clover

Тарталета,успех на новата работа и дано ти хареса!
Добре, честито тъщство! Grinning
Марулетка,ти на шега ли го казваш това или наистина толкова искаш да се изнесат?Звучи ми като да си живеете добре,самостоятелно и не зависещи едни от други, пък вече няколко пъти виждам да го казваш.
Сиси,и аз съм за мечо грозде.С лъжичка сода в него помага много.Ужасен ужас е тоя цистит.И съчетано с цикъл ... Confused

Мойто дяте днеска ще взима приза за най-голямо мрънкало!Направо съм извън кожата ми,от сутринта е искам,не искам,искам,не искам,аааааа!
Тва кафе,ядене или ходене до тоалетна..Мираж.
Дано като се наспи му мине,защото просто не-из-дър-жам!

# 95
Изпуснах и нова и стара тема. Здрави да сте и хубав месец. Мнооооого работа имам, убиха ме тези дни направо, отделно фитнеси, следобед сме все по улиците, абе не ми стига времето пак за нищо.
Хайде хубав ден на всички!
Лавче, хваленото от мен румънско вино взеха, че ми го подариха вместо букет на РД на Зори, нямало го в БГ, та от там ще си намериш, ще ти го снимам тез дни преди да съм го опукала.

# 96
Попи, краставиците искат много вода.Свекърите не поливат много често доматите,но краставиците-ежедневно.И ако им хареса местенцето-до късно лято имаме постоянно от зеленчука.Тук първите домати,цвета им,понеже са оранжерийни,и няма пчели,го пръскат с доматин.Не знам какво точно е,някакъв прахообразен препарат явно от агроаптеката.Ако те интересува повече,и няма да ги вадите пак навън,погледни из нета.А краставици,пуснати да растат по земята,имат по-друг вкус.Само дето са кални,и доста време ги търсиш из листата 😂

# 97
Доматинът служи за опрашване.Може да се замести с памуче, и от цвят на цвят. Това ако няма пчели, или са в оранжерия.
   Лейла, изобщо не се шегувам.и да, много добре си живеем , но това не значи,че трябва да си мешаме къщите. аз съм от хората, които не се отъждествяват с децата си, нито подчиняват живота си на тях. Когато е възможно , разбира се. Когато се прибраха в нашия град, и започнаха ремонт на жилището си, уговорката беше да е временно. Ние преправихме къщата и аз направих компромис със собствения си комфорт.уговорката беше да дадем възможност и на брат ѝ да е самостоятелен.Проточиха се нещата при тях, но вече е крайно време.

# 98
  • София
Не виждам самостоятелност. Просто смяна на спалнята. За мен не е проблем, напротив. Щом има разбирателство, не виждам, защо да не живеете на различни етажи.
Къде се местят дъщеря ти и Катето и зетя?

# 99
Лейла, сега те прочетох за малкото. Ужас ужасен е и Зори като не се наспи, а ние от празници направо я скапахме. Че и ние самите се скапахме, даже в яслата ми казаха-Годпожо, не ви влияят добре празниците май😆 Ама поне нали назнайвам това онова и я компенсирам в рамките на един ден. Вчера след яслата, където имаха тържество и подаръци и беше превъзбудена, се замъкнахме три семейства на открит детски кът, беше ужас. Та се прибрахме в 21 и директно без лампи, съкратен и интензивен мост към съня, без баня да си спестя още умора, в 21.30 беше заспала. Но по пътя насам беше ужас мрънкане, бягане, пак мрънкане и подобни. Отиде до една чешма, се намокри цялата и идва да ми каже "аз съм измит", ами викам след малко ще си и набит. Абе не е от тези носят на неспане и тя.

# 100
  • София
Лейла, Бобчева, ще ме уморите! Сладки проблеми си имате, я елате да се разправяте с бесен тийн.
Под секрет ще кажа, че и аз съм голямо л***о, когато не съм се наспала. Направо не мога сама да се понасям.

# 101
  • France
БонДжур.
На Марулета много ù харесах менюто 😋 Снощи бях със силна мигрена и днес Монстърчето замина с храна от консерва на училище. Ние със Славито ядохме яйца със сирене и салата от моркови. Хайде да идва уикенда да наготвя и да напълня фризера за моменти като този.
Тази сутрин ме домързя да си хващам автобуса до парка и бягах нагоре надолу по хълма. Имаше и насрещен вятър и направо ми запари на дупето. Дано малко го стегна за лятото. Пробвах да запиша Славчо на занималня за това лято - общо за 6 дни. Ще видим дали ще ме одобрят.
Забравих да кажа - Сис, аз се лекувам с еднодозов АБ при първи симптоми. И наистина имам много по-рядко цистит от преди.

# 102
Ре, моите се местят в центъра , жилището е на зет ми. Къщата ни е обособена като два отделни апартамента, на два етажа. Те са самостоятелни- отделна кухня, сметки,само ползват нашата пералня, защото горе няма.
   Синът ще е по същия начин,докато отиде да учи.
   Всъщност, не знам,но и не ме вълнува кое как изглежда.За всяка двойка е добре да са отделно от родителите,аз така смятам. Не е нужно да се виждаме всеки ден и да делим един двор и да правим всичко заедно, за да сме в прекрасни отношения. За нас това е формулата, най-вече за мен.
    Прибрах се, нещо не ми е ок.Ще трябва да се ходи по лекари.

# 103
  • Пловдив
...

Последна редакция: пт, 02 юни 2023, 15:19 от mystic woman

# 104
Бобчи, Joy !Паднах от смях с това измит и набит!
Той вчера почти не спа,има няма 30 минути и го събудих,защото ходихме до докторката. Мислех,че вечерта ще заспи рано рано и беше приготвен в 20.30 още,но пак заспа в близо 22.Явно от там още идва проблема.

Бъръльо, сигурно си права за тийновете..

Марулета, естествено вие си знаете най-добре,просто ми стана любопитно,понеже аз от година насам много си мечтая да живея пак с мама на долния етаж Grinning Ох,толкова щеше да ми помага..Една супа да има кой да сготви като сме болни,при нужда да загледа детето,да има с кой вечер да си пия един джин...

Мисте, аз съм работила така и да ти кажа честно, съботния ден си заминава като работен.После смених длъжността и ми отпадна съботата,тогава се усетиха почивните дни.

Общи условия

Активация на акаунт