Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юнска вещерска и спортна

• 95 255
  • 2 287
  •   1
Отговори
# 2 115
# 2 116
Розе. С лед.

И защо среща в почивните дниииии... ми аз тогава съм на селооооо... мръъъъъъън... не ме обичате вие, знам аз!!!!!

НАчи... кой е толкоз луд кат мене, докато прави салатата, да си пусне стари парчета на Щурците... режа, клатушкам се и пея с половин гърло /с пълно не е много препоръчително/... Върнах се 25 години назад, когато морето ми беше до колене...

# 2 117
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Въх!
Подсети ме.
Ще си накапя малко бейлисче.

# 2 118
  • France
https://fb.watch/lqq9A-TW_g/
Наздраве!

Мързи, и аз много обичам да пробвам нови нещица Heart Eyes заради теб ми се припи розе. Ей ся бях до супера, анджък да бях купила? Малко акъл да имаш ама навреме да ти дойде.

Сис, много добре звучи твоята рецепта, като нищо ще я пробвам.

# 2 119
  • USA
Бейлис, боза, ми то същото, все с Б започва. И на цвят го докарват пак 1:1
Аз ви чета, ма кво да пиша, не знам...и ме мързи.
Рано мий за пийньИ още.
Завид за срещата предстояща.
Искам такива патладжанчета, ама да ми ги направи някой.
Офф...

Ай, Фил рязко се събудих! Като хипнотизирана ги изгледах тези шотчета!
Водка, табаско, черен пипер и майонеза, ма квой туй нЯщо, бре??
Мързелота, доколкот' тА опознах, не ти отива този ник на тебе, давай да си ги разменим.

Последна редакция: ср, 28 юни 2023, 21:23 от SkyBlue

# 2 120
Бейлис, боза, ми то същото, все с Б започва. И на цвят го докарват пак 1:1

Ти се бъзикаш, но баба ми, светла ѝ памет баш така казваше за бейлиса- като бозата баш било. Grinning

А на мен не пиЙ ми се. На чайче съм.

# 2 121
ВоТка с вкус на ябълка.
Донси, да е жив, здрав, щастлив и успешен младежа!
Ренко, браво на твоето момче! Да влезе по първо желание на първо класиране!
За срещата люто завиждам!
За лимоните - домашна лимонада. Преди имахме много лимони и мама правеше - добре измити, нарязани на парчета в някакво количество вода. Така киснеха определено време, после ги изцеждаше, прецеждаше течноста, добавяше захар (става и с мед) и после можеше да си добавим газирана или обикновена вода. Мммм супер. Друго, което обожавам голяма кана с вода, вътре нарязан лимон, джинджифил, краставица, мента. Да стои в хладилник. Вади се малко да се отпусне и после се пие. Много освежаващо и вкусно е!
Моят тийн още не оформен по половината предмети, по другата е като асансьор - нагоре, надолу.
Ходих на тренировка - разглобих се, днес още мърдам, ама утре не е сигурно. Установих, че нямам коремни мускули. На част от упражненията спирах, че мацето малко бързо действаше, но то и от старите кокали имаше като мен.

# 2 122
Мистиче, Бърдче Kissing Heart Kissing Heart
И аз нямам идея къде съм. Душата ми се е свила, после се е прегънала още 5 пъти и  се е овърттолила в безброй възли.
Хич не вървят на добре нещата с моят близък. Всичките му органи се разпадат, вече е започнал да халюцинира. На кислород е... С мама само кършим ръце и въздишаме мълчаливо. Брат й е. Любимият ми вуйчо. Беше смел, безразсъден, бохем, широка душа и безкрайно, безкрайно добър. Сега е сянка на себе си и старада ужасно. Много ми е тежко да го виждам така.
В психодиспансера си е същата лудница, няма покой. Халапеньо се скапва от работа, прибира се в полунощ, докато се изкъпе и вечеря, отива къмто един. Аз вися да го чакам и да разчиствам след него. И така ден, след ден... Тъжно, изморително, подтискащо. Отново го боли гърлото. Днес беше на лекар, алергия било. Изписали са му една торба лекарства.
Ренкич, мен отново ме   сви кръстът. Как ми беше поминал след лечението. Ама явно не трябва да се напъваш като добитък, а да действаш нормално. Днес едва се прибрах от работа и изстрелях Недовършен до аптеката за заветната инжекция. Да, ама обърнал града и не намерил Дипрофос. Взел ми е някакъв заместител. Халапеньо ме боцна, ама ще има ли резултат, ще видим.
Чета ви понякога, но нямам порив да пиша. Извинете, че не коментирам вашите преживявания, а най егоистично ви изсипвам моите. Не е от липса на емпатия. Просто не съм на себе си.

# 2 123
  • София
Гуш, знаеш, че това е едно болно тяло Карамелче.
🙏

# 2 124
Карамел, кураж сестро! 🤗

# 2 125
Ох, Карамелчик Kissing Heart Съжалявам, че се развиват толкова лошо нещата при твоя вуйчо. Прегръдка за теб и за мама.

Цял ден съм като пиян морков. Легнах си вече, но много задушно, не се диша.

Допи ми се от лимонадата на Уинд.

# 2 126
И на ме н ми се допи.
Уинд ми напомни, че тази година изпуснах бъза. Много ме е яд.

# 2 127
Еее, аз пък съвсем го забравих, хем коментирахме. Ама съм и аз една патица

# 2 128
Е, чакайте да се приберем и другите от чужденеция де..Не че има с кой да организирам контра -срещи.Май с ВНЛ , ама тя също май е в чужбина..
В Шотландия съм Каисия . Още се ослушвам за билети много поскъпнаха. Иначе наесен се каня да се прибирам до Зарата . Чакам да ми мине цистоскопията другия петък и според резултата ще планирам ,че и мамограф профилактичен преглед имам същия ден следобед. Свито ми е и си мълча ,само чакам да мине и силно се надявам всичко да е наред. Не смея да правя планове сега.

Карамел прегръдка и за теб и за майка ти .

# 2 129
Благодаря, любими Heart
Ужасно трудно и зверски егоистично е да не искаш да пуснеш нещо, да си отиде, защото е част от теб. Дори да виждаш как страда, тайничко се надяваш да остане поне още мъничко при теб, с теб...
Верче, гушкам те много силно и ще чакам заедно с теб, хубави резултати от всички иследвания и процедури Heart
Ре, в мислите ми си и те мисля само с добро! Да стигне до теб, това, което ти мисля Hug
И нали казват, че и в най-големия мрак, има зрънце светлинка. При мен, е че нямам майстори от понеделник насам. Не! Не сме приключили, но е Байрам и моите читаци празнуват.

Общи условия

Активация на акаунт