Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юнска вещерска и спортна

• 95 250
  • 2 287
  •   1
Отговори
# 2 100
А, хубу, аз щото не ми иде отвътре да пия, без да ям... устата ми сама се отваря... остатъчен ефект от пушаческите времена... как ми се припушва понякогаааа...
Тили, Blue Heart

Ама вижте ко, искам снимки от срещата... и двама да са само - пак; и един да е - пак!!!

# 2 101
Ренко, уж не съм близо, но този път са се постарали, сигурно заради празника Simple Smile От време на време се чуват по-силно, явно при по-паметни събития.

Ааа, Мисте, откъм ваЗ дойдоха облаците и дъжда.

Карамелчик вярно пак потъна в дън горите тилилейски Kissing Heart

Наспорт Beers

# 2 102
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Патладжанът, както си е цял, слагам във фурната на решетката и пека до омекване. Мятам в тенджера и слагам капака да се задуши. Това за по-лесно белене, не че не може и без тая гимнастика.
Обелвам и мачкам с дупчестата пред за пюре. Когато не мързи повече - пасирам с чопъра.
Добавям зехтин, сол и чесън на вкус.
На филия и с плочица сирене....

Донси, там съм.
Може да доведат Горинич, ако не си уговори среща с приятелчета.
Там е ходил на арт курс. Ще му е интересно да види старите места.
Simple Smile

# 2 103
  • тук и там
Аз пък пържих картофи. Хич не се хващам с неназовимото, въпреки че много обичам.
Мързи, значи това е обяснението..И аз не мога да пия без да ям.Бивша пушачка съм-явно ще е страничен ефект от тогава-все да намилам нещо.GrinningУдарих вечерната чаша вино, ей сега ще ми се доспи ..
Купих на мама кремове(това искаше), някаква световно неизвестна марка-postQuam, намалени със 80 процента..
Изкушавам се да награбя още,щото нали-намалени,(от 100 евро на 20 и др. такива)ама като не съм ползвала до сега--как?!Може да са пълен боклук..

# 2 104
Супер готин дъжд! Взех Зори, обух й гумените ботуши и под дъжда, скача в локвите, ми си ръцете на улуците, много се кефи. Върви си бавно и славно, пие си сока под дъжда и дреме й. Гьол вода се прибрахме, но беше готино.
Патладжанени мини пици правя, много вкусни са!

# 2 105
Завали, спре, завали, пак спре. Така сигурно цялата нощ ще откара.

Да организираме една контра среща на софиянки, на Сладоледената къща, пак по същото време, 11 ли беше?

# 2 106
Контра среща...
Къде е тази сладоледена къща да дойда и там Simple Smile

# 2 107
В бившата Руска книжарница, срещу часовника на пощата.

Ще успееш ли да се клонираш?

# 2 108
  • тук и там
Е, чакайте да се приберем и другите от чужденеция де..Не че има с кой да организирам контра -срещи.Май с ВНЛ , ама тя също май е в чужбина..

# 2 109
Варна... Руската книжарница...
Там колко обичах да вляза, но задължително последния ден от екскурзионното Wink сещате се защо, нали?

# 2 110
  • sf
В бившата Руска книжарница, срещу часовника на пощата.

Това в кой град? Може и турне да спретнем. 😆
Ааа, Варна, сега прочетох. Ми там бях до вчера. 😆

# 2 111
Сакън.
Във Филибето.

# 2 112
  • София
Какво пиете, м?
На втора фаза ми прилича.

# 2 113
И филибето е в плановете.