Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 135 - юни 2023)

• 102 306
  • 1 258
  •   1
Отговори
# 465
Има обявен печеливш вече в Жая. За жалост не съм аз. 😂
Някой знае ли какво се случва с днешните печеливши в Чио, само аз ли не ги виждам?

# 466
Има ли хора, които още не са получили съдовете от КК?
чакам тиган за палачинки от последно теглене

# 467
То ми стана навик, но ако все пак няма има МБ от виваком и ще идат на вятъра, ще се радвам да ги оползотворя Kissing Face

# 468
То ми стана навик, но ако все пак няма има МБ от виваком и ще идат на вятъра, ще се радвам да ги оползотворя Kissing Face
пиши ми номера, после като си платя телефона ще ти пратя.

# 469
Не ме избраха в Персил, новите награди на КК, парфюмите, Нивеа мен, Милка, но пък тая седмица пристигнаха някои майски наградки.

Две бутилки от Хел спечелихме аз и мъжо. Нещо се объркаха и на мен пратиха още една, та станаха три, та сега трябва да им пиша и да видим как ще си я вземат обратно.
В Хайнекен ми отговориха да играя спокойно, в която игра си харесам, още не съм регистрирала, но ще го направя тия дни.
Чакам все още саундбара от Сушард и уока от последното теглене на КК.
Успех на всички!

# 470
Дъската от Шуменско е WOW 🤩

# 471
  • Сливен
Като видях червеният куфар се сетих ,че бях пожелала на някой да спечели така желаният червен уред,май някакъв тостер и ако не греша,дамата след това писа ,че е спечелила. Grinning

# 472
Като видях червеният куфар се сетих ,че бях пожелала на някой да спечели така желаният червен уред,май някакъв тостер и ако не греша,дамата след това писа ,че е спечелила. Grinning
Аз имам спомен, че на мен беше пожелала преди време едни червени слушалки да ми ходят на куфара (дано не се лъжа, но май така беше). Е от 7 дейс тая година ми се паднаха слушалките, с червено бутонче са, та хваща дикиш твоето пожелание рано или късно!
Хайде да върна жеста сега, пожелавам ти автомобил от Кауфланд или някоя яка екскурзия за лятото! Hug

# 473
Каква е височината? Понеже скоро ще пътувам и го очаквам с нетърпение.
[/quote]
55/37 см. Не съм сигурна, дали ще влезе в касетката на летището. Аз съм виждала да чупят колелца на такъв куфар, направо ми дожаля...

# 474
  • Сливен
Мoже Ole-bole .Знам,че беше нещо с червен цвят,ама защо си мисля че е тостер,е друг въпрос. Grinning

# 475
Сикрет и аз помня,жената беше споделила че всичко в кухнята и е червено и се надява на тостера и наистина го спечели.
Случаят на Оле не го помня 😊.
В нашият забутан град имаше пано на 7 days,никой не иска да се снима на него,та ще си остана без участие 🤣.

# 476
Мoже Ole-bole .Знам,че беше нещо с червен цвят,ама защо си мисля че е тостер,е друг въпрос. Grinning
Гледай, толкова ме засърбя да си припомня какво точно беше, че изрових това от отдавнашна тема:

# 477
  • Сливен
Е, сега като качи снимката, се нареди цялата картина. Куфара беше наистина готина награда/само той струваше 200-300лв/, плюс дрехите, които също бяха не малка сума. А преди тези награди, се падна тази "ракла/скрин" или както там се казваше,която се вижда на снимакта, като се вдига капака и вътре  си слагам разни одеала и т.н. Наистина, доста скъпи и полезни неща ми се паднаха, в него период.

# 478
Игра в магазини Elitis, не става ясно една ли е наградата, за всеки магазин ли една, някой ако има наблизо може да провери, на мен ми е неудобен като локация и изобщо не го ползвам, а и сайта им ми е смотан Joy (нещо съм подпалила заради смотани организатори).

# 479

Coca-Cola App - "Coke Friday" - 09.06.2023г.  ( 17:00ч. - 18:00ч. ) 🏝🏄🎁

Общи условия

Активация на акаунт