Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 135 - юни 2023)

• 102 270
  • 1 258
  •   1
Отговори
# 525
Тези фанта награди, с фанта койнсове, са само от лилавата Фанта, нали? 😂 Харесвам зелената Фанта, но ако искам да се включа за слушалки, ще ми отидат сигурно при общите монетки.

# 526
Само за Лилавата е, да. И аз харесвам много зелената, но отиват при общите.

# 527
Здравейте. А в момента има ли игра за щори или съм видяла нещо старо?

# 528
Игра на Колгейт и Кауфланд
https://colgatepromo.bg/kaufland-2023/

От игрите с покупка, не мога да се похваля, но от Инстаграм съм с тротинетка за дребното. Чакаме я с нетърпение Simple Smile

# 529
  • В страната на бурите
Може ли някой да ми услужи с 1 код на Coca Cola? Не ми достига, а си харесах седмична награда... Мога да го върна в сряда.

# 530
Може ли някой да ми услужи с 1 код на Coca Cola? Не ми достига, а си харесах седмична награда... Мога да го върна в сряда.
ще Ви изпратя на ЛС

# 531
  • В страната на бурите
Получих няколко кода и много, много благодаря! Страхотни сте. Достатъчно е! Ще върна на изпратилите в сряда, понеже съм извън града.

# 532
Седмичните награди на КК къде ги по ликуват?

# 533
Получих няколко кода и много, много благодаря! Страхотни сте. Достатъчно е! Ще върна на изпратилите в сряда, понеже съм извън града.

И цялата следваща седмица можеш да купуваш билети стига да не свършат!
Както всичко при кокаколци и това не е много читаво направено, седмичните награди реално са двуседмични😀 Можеш да се ориентираш по датата на теглене.

# 534
  • В страната на бурите

И цялата следваща седмица можеш да купуваш билети стига да не свършат!
Е това не го знаех, мислех, че днес е последен ден и утре ще теглят. Благодаря за инфото.

# 535
Добро утро и късмет на всички през тегленията днес, утре, другиден…..
ДМ дрогерия изтеглиха печелившия за екскурзия до Лисабон:
Печелившият участник в томболата за дълъг уикенд с приятел в Лисабон е Мариела Бонева.

# 536
# 537
За текущата игра на syoss касов бон от всеки магазин ли важи или само ДМ?  Питам понеже на глис почти винаги е само за ДМ и Лили, но предполагам, че щом в правилата не е изрично написано ДМ, важат всички магазини.
За куфарите май не са изтеглили още 🤔

# 538
  • Русе
На Хайникен как качвате снимка на касовата бележка , опитах всевъзможни варианти, но без полза Simple Smile Става дума за играта с Лидъл..

# 539
Мрън мрън тея Чио не искат да ме изтеглят и това е а съм с 6 кода и samarsbi за стол с 3 кода мрън мрън..

Общи условия

Активация на акаунт