Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 135 - юни 2023)

• 102 272
  • 1 258
  •   1
Отговори
# 540
Оо, и аз съм с 5-6 кода там, харесвам им чипса със сол и реших да се включа. Греда засега Simple Smile

# 541
  • Русе
С тея кодове на чипса /до 10бр./ къде точно сме тръгнали, не знам. Позната , касиерка, регистрирала 2 кашона..хаххахаха ..точно всичко дето го има в магазина. Къде сме ние/ Къде са те? Simple Smile

# 542
С тея кодове на чипса /до 10бр./ къде точно сме тръгнали, не знам. Позната , касиерка, регистрирала 2 кашона..хаххахаха ..точно всичко дето го има в магазина. Къде сме ние/ Къде са те? Simple Smile

Ами и аз съм си го мислила! За това,според мен е редно да спре да се пита тук "А опаковката искаха ли Ви я?" или "Трябваше ли да се пази КБ за....?". Защото ей такива недоброжелателни лелки си висят сред нас,четат си... и си викат "Тия простите нека купуват,аз ще си цъкна де що има в магазина!".
Вярно,тук сме да си помагаме, но според мен, помагаме и на такива , дето изобщо и не коментират тук а си стоят кротко в ъгъла и ни чакат да им кажем как да ни цакат! 🙃

# 543

В кварталния магазин има игра - купуват се цигари Оме, търка се скреч - 1 от 2 карти печели ключодържател-отварачка. Пише срок на промоцията да кажем от 7.06. Било е примерно на следващия ден като съм отишла - на 8ми.
Купувам, питам за скреч (естествено касиерката не съобщава предварително).
- Няма, свършиха.
Питам как свършиха като е обявен старт на 7, минал е един ден.
- Ехидно кикотене - ами много клиенти имаме.
Та ясно ми стана, че персонала всичко обира, регистрира, търка карти, свети с фенерчета отдолу, амаа...

# 544
  • София

Ами и аз съм си го мислила! За това,според мен е редно да спре да се пита тук "А опаковката искаха ли Ви я?" или "Трябваше ли да се пази КБ за....?". Защото ей такива недоброжелателни лелки си висят сред нас,четат си... и си викат "Тия простите нека купуват,аз ще си цъкна де що има в магазина!".
Вярно,тук сме да си помагаме, но според мен, помагаме и на такива , дето изобщо и не коментират тук а си стоят кротко в ъгъла и ни чакат да им кажем как да ни цакат! 🙃
Ама нека си питат хората, но трябва да се спре да им се отговаря. Или ако човека Ви е познат и знаете, че не е с цел измам отговорете му на лични.

# 545
Не са виновни питащите тук, а организаторите. Да го измислят така, че да не стават измами. Не може да си пльокнеш кода отвън и да не искаш после опаковката. Ясно е, че ще има такива, които ще се възползват от този факт.

# 546
  • Там...
Не са виновни питащите тук, а организаторите.

Абсолютно! Организаторите имат повече вина! Те ощетяват и честно играещите, кой знае колко хора са изгорели с регистрирани кодове Rage И аз всеки път си мисля, че може да ми се случи, затова избирам по-задна опаковка, въпреки че няма гаранция, щом с кашоните действат Laughing Но никога не съм се изкушила да регистрирам в магазина, за да съм сигурна, и чак тогава да купя. Не съм и спечелила, де Grinning

# 547
Подарявам неограничени МБ на А1, валидни 24 ч.

# 548
Какво да кажа, абсолютно прави сте, но късметът все пак си върви с човека, ако го има. Като ми се хапва вреден чипс, ако има и такава игра, защо да не се включа, макар и с 3-4 опаковки, то е ясно, че касиерката в магазина е регистрирала 20 поне. Всъщност не, как се предполага, че става това - нали чипсът си го взимаш за вкъщи, тя предварително ако ги регва, не я ли е малко шубе, че може да дойде някой клиент и да си иска правото на участие от кода му все пак.. 😅 Смис, знам, че отговорът най- вероятно е риторичен, но все пак🙃

# 549
# 550
Явно и семейството са поснимали добре из някой магазин че имат вече минимум две награди от чио.
Печели ми се почивка където и да е ,че цените за семейство с две деца са стани безобразни,но  в такива игри участват хиляди и няма шанс да се уцели.Имам един мултикукър на тефал бих го разменила за почивка за някъде ако някой има ненужна.

# 551
  • Сливен
Dielsport.bulgaria качват скиците/рисунките на избраните за гласуване в Инстаграм . Знам че някой от форума участваше, та да хвърли едно око. Wink

# 552
Dielsport.bulgaria качват скиците/рисунките на избраните за гласуване в Инстаграм . Знам че някой от форума участваше, та да хвърли едно око. Wink

Аз участвах,но не се и надявах на частта с харесванията..и ест ме няма Grinning А има един участник с 4 дизайна на финал,та какъв е смисъла.. Grinning

# 553
  • Пловдив
Снощи си регистрирах чинно 3 бележки на Чупата и хоп преди малко ваучер за Емаг.Lollipop

# 554
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
И аз съм с ваучер. Чакам и Орео да изтеглят вече.

Общи условия

Активация на акаунт