Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 135 - юни 2023)

• 102 305
  • 1 258
  •   1
Отговори
# 555
Чупа Чупс и Лидл са изтеглили печелившите за тази седмица

# 556
Мисля, че ми изтриха коментара. Моето яке е едно от избраните - бяло с черни джойстици.
Не очаквам да спечеля, но за мен е важно, че са ми харесали дизайна!

# 557
  • Варна
Здравейте,  изгубих си списъка с хора за тагване в инстаграм, имам само тези с който редовно се тагваме. Та ако някой желае да се тагваме, моля да ми пише на ЛС , името си в инстаграм. Благодаря!

И да не е спам с 2 ваучера по 60лв. съм от Шуменско,  един за мен и един за мъжа ми.

# 558
  • Сливен
Мисля, че ми изтриха коментара. Моето яке е едно от избраните - бяло с черни джойстици.
От 10те дизайна,само тези 5 с най-много гласове,ще спечелят. Simple Smile

# 559
От 10те дизайна,само тези 5 с най-много гласове,ще спечелят. Simple Smile
Знам, но все пак се зарадвах!

# 560
  • Сливен
Така е, при положение че отново има участник, с повече от 1 дизайн-гледах ги отново, общо 4ри са. Миналата година имаше участник/чка с повече от 1 дизайни, но май бяха 2 или 3, не съм сигурна. А единият май го дисквалифицираха, защото се оказа че им студио или е професионален дизайнер или нещо такова,не се сещам добре.

# 561
Да се похваля! Печеля BBQ от ФФ и КК, а ММ шезлонг. С по една касова бележка.

Последна редакция: пн, 12 юни 2023, 17:45 от Em4e

# 562
Има печеливши в играта на Лидл, традиционно мен ме няма Simple Smile
В Чио чипс спрях да участвам, когато тук писаха, че не искат опаковките при получаване на награда. И аз апелирам да не се отговаря тук на въпроси от рода на " искат ли бележката, опаковката" и т.н

# 563
Добре де,аз ли съм единствения човек,на когото я поискаха?!Само заради нея пренасочих д офис и доплатих 8лв. Куриерът даже свери внимателно кода.

# 564
И мен ме няма в Лидъл, но като цяло там не съм печелила никога, само веднъж от анкетата им преди 3 години.
Съгласна съм с горните мнения, какво значение има дали я искат или не, ако си играл честно трябва да я пазиш / винаги го пише в правилата/.

# 565
  • Б
Някой печелил ли е от Нивея? Аз съм с термо чаша, но никой още не  се е свързал по ел. поща да потвърди.  А и Ваучера за барбекю продукти на Шуменско  в кои магазини и за кои марки може да се използва?

Последна редакция: пн, 12 юни 2023, 18:23 от Здравец розов

# 566
  • Сф
И аз с шезлонг от Фантастико и кк

# 567
  • София
И аз с шезлонг от Фантастико и кк

И аз така. С една бележка.

# 568
Някой път много ме е яд, че не мога да играя в игрите на Фантастико, пускат хубави награди. Cry

# 569
Аз живях 4 години до люлинския фантастико,ама тогава не знаех за игри и хич не съм обръщала внимание 😝.
Нещо съм "болна",чудя се за какво да си изхарча ваучера за озон 🙄.

Общи условия

Активация на акаунт