Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 135 - юни 2023)

• 101 346
  • 1 258
  •   1
Отговори
# 1 170
  • София
Майка ми ме е пушач,но обожава да си купува Корсет. Тези като мида. Ей сега и теглих един инструктаж. 😀😀😀😀😀😀
Щом не е пушач, какво ги прави? Rolling Eyes

Имам едно участие в Орео в началото на играта, с което не спечелих тениска. Ако искам да участвам за ваучер, трябва ли и двете участия да са в една седмица? Дали първата ми касова бележка е "запомнена"? Уж четох правилата, но така и не разбрах дали двете участия могат да са в различни седмици. Sad

# 1 171
Майка ми ме е пушач,но обожава да си купува Корсет. Тези като мида. Ей сега и теглих един инструктаж. 😀😀😀😀😀😀
Щом не е пушач, какво ги прави? Rolling Eyes

Имам едно участие в Орео в началото на играта, с което не спечелих тениска. Ако искам да участвам за ваучер, трябва ли и двете участия да са в една седмица? Дали първата ми касова бележка е "запомнена"? Уж четох правилата, но така и не разбрах дали двете участия могат да са в различни седмици. Sad
Могат , която и седмица да участвате когато имате 2 непечеливши Моментна награда бележки участват в томболата за ваучер Simple Smile

# 1 172
  • Пловдив
Пак не печеля барбекю от КК и КФ Cry
И ММ не го спечели, но пък е с ваучер.
Отивам утре пак, да взема КК за по едно участие за другата седмица

# 1 173
Аз да се оплача от играта на Водка Флирт във фейсбук, където бях тагната, че печеля награда и в рамките на 10-15 минути разтагната. Явно набързо размислиха, че 5 награди са много и съкратиха списъка с печелившите от 5 на 3ма. За пръв път ми се случва подобно чудо и вероятно в тяхна игра повече няма да се включа. Поне някакво обяснение да бяха написали под поста ми или под постовете на двете момичета, които ги разконспирираха. А те какво мислите направиха - изтриха коментара със скрийншота с първоначалните петима печеливши на едното момиче... Не знам накъде да въртя очи казало честно 😏🙄

# 1 174
Аз с малко тъп въпрос къде млга да видя победителите в кк и кауфланд .. явно съм много зле щом не ги намирам 😁

# 1 175
  • Пловдив
https://coca-cola.promo/campaigns/15/winners
Изпращат мейл и искат, да се върнат данни до 7 дни.

# 1 176

Очаквайте Новата игра на Бисквити - belVita , Milka, Oreo и Barni - от 3-ти юли 🤩🎁

*Можеш да спечелиш: ( 1 точка = 1ст. )
С 500 точки - 1 от 600бр. Хладилна чанта Polarbox Cooler 🥳
С 1000 точки - 1 от 40бр. Портативна тонколона Marshall Kilburn 2 🥳

Последна редакция: ср, 28 юни 2023, 22:32 от Станимир Иванов 641942

# 1 177
# 1 178
  • Бургас
Писна ми от колонки, колони и колонища…
500 лв колонка, трябва сейф да си купувам , за да я пазя Simple Smile

# 1 179
MARSHALL са много добри, вече се заринах и аз с колонки, ама с удоволствие бих приютила и една такава, та вероятно ще се включа. Милка не ме харесва особено, ама от време на време купуваме техни продукти, та им играя в игрите. В сегашната имам 5-6 участия за четец и 4 за прахосмукачка робот за майка, ама не ме теглят.

# 1 180

Lidl Plus  🎁

Stella Artois - само в магазини на LIDL - https://mystellaartois.bg/promo 💥

# 1 181
# 1 182
STR8 публикуваха печелившите.

# 1 183
Благодаря за инфото,печеля слушалки!Играх за PS,но тийна и на тях ще се зарадва много!
Късметлийски ден на всички!

# 1 184
Здравейте, излезна ми известие за актуализация, но за съжаление в App на Huawei все още няма актуализация. Google play не се поддържа. За съжаление приложението, не може да се ползва без да се актуализира. Моля за съвет

Общи условия

Активация на акаунт